2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第80页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. The number of cars in our city has been ______ (使加倍) these years.
2. My father is so lazy that he ______ (不常) does housework at home.
3. People who are ______ (聋的) learn to use sign language to communicate with others.
4. I read English magazines to improve my listening ability in my ______ (空余的) time.
5. Whatever happens, health is more important than ______ (财富).
1. The number of cars in our city has been ______ (使加倍) these years.
2. My father is so lazy that he ______ (不常) does housework at home.
3. People who are ______ (聋的) learn to use sign language to communicate with others.
4. I read English magazines to improve my listening ability in my ______ (空余的) time.
5. Whatever happens, health is more important than ______ (财富).
答案:
1. doubled 2. seldom 3. deaf 4. spare 5. wealth
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
6. —How's your model train, Jessica?
—Nearly ______ (finish). I'll show it to you in ten minutes.
7. Mark used to ______ (stay) up late, but now he is used to ______ (go) to bed early.
8. If the number of trees ______ (drop), there will be heavy pollution.
9. Are you Mr Li? I remember ______ (meet) you in a party last summer.
10. It takes ______ (little) money to go there by train than by plane.
11. Li Ming didn't study as ______ (careful) as Lily, so he failed this exam.
6. —How's your model train, Jessica?
—Nearly ______ (finish). I'll show it to you in ten minutes.
7. Mark used to ______ (stay) up late, but now he is used to ______ (go) to bed early.
8. If the number of trees ______ (drop), there will be heavy pollution.
9. Are you Mr Li? I remember ______ (meet) you in a party last summer.
10. It takes ______ (little) money to go there by train than by plane.
11. Li Ming didn't study as ______ (careful) as Lily, so he failed this exam.
答案:
6. finished 7. stay, going 8. drops 9. meeting 10. less 11. carefully
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
12. Nowadays more people have their cars, so they walk ______ ride bikes less.
13. I did well in the exam, and Li Ming did even better ______ me.
14. No matter how young or old we are, we have to deal ______ many different kinds of things in our daily lives.
15. You'll have to speak ______ if you want everyone to hear you.
16. John didn't reply. ______, he left the room in silence.
12. Nowadays more people have their cars, so they walk ______ ride bikes less.
13. I did well in the exam, and Li Ming did even better ______ me.
14. No matter how young or old we are, we have to deal ______ many different kinds of things in our daily lives.
15. You'll have to speak ______ if you want everyone to hear you.
16. John didn't reply. ______, he left the room in silence.
答案:
12. and 13. than 14. with 15. up 16. Instead
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
17. Modern medicine is developing fast. As a result, many ______ can be prevented (预防). (body not working right due to some reasons)
18. The environmental ______ is serious, and we must try our best to improve it. (the state of being polluted)
19. If you have courage, you won't show ______ in face of difficulties. (an anxious feeling)
20. Her grandmother is ______, but she is still very happy. (unable to hear anything)
17. Modern medicine is developing fast. As a result, many ______ can be prevented (预防). (body not working right due to some reasons)
18. The environmental ______ is serious, and we must try our best to improve it. (the state of being polluted)
19. If you have courage, you won't show ______ in face of difficulties. (an anxious feeling)
20. Her grandmother is ______, but she is still very happy. (unable to hear anything)
答案:
17. diseases 18. pollution 19. fear 20. deaf
Ⅴ Reading comprehension. (人与社会 社会服务与人际沟通)
Use an app, order some food, and wait for your food to be delivered to your home—this is how many people eat in China these days. According to the latest data, millions of Chinese people use online food delivery services. That's nearly half of the total number of Internet users in China.
Which group of people is ordering food online the most nowadays? Unsurprisingly, it's mainly young people. A recent report showed that most of the service's users are between 20 and 34 years old. These people, who are more likely to live in small families, are the major force driving the development of the food delivery industry.
Small families depend greatly on food delivery services. According to the National Bureau of Statistics, Chinese families have changed in size over the past decade. For small families, cooking may be time-consuming, so ordering food online has become more and more popular.
The improvement of China's food delivery services has also attracted more customers. According to the report of a food delivery platform, the average time it takes to make a food delivery has dropped a lot. Many delivery platforms are also delivering more products such as fruit, vegetables, medicine and flowers. As its services continue to improve, it's likely that the food delivery industry will keep growing.
()21. What does the underlined word "time-consuming" in the passage mean?
A. Taking lots of time. B. Developing well. C. Ordering food. D. Growing fast.
()22. What can we infer from the last sentence of the passage?
A. Food delivery service has improved completely. B. Chinese families prefer to order food online.
C. All kinds of things can be delivered quickly. D. The food delivery industry's future is bright.
()23. Small families depend greatly on food delivery services because ______.
A. they enjoy eating different types of food B. cooking at home takes too much time
C. they prefer to eat with friends D. food delivery is cheaper than cooking
()24. What's the passage mainly about?
A. Young people's eating habits. B. Small families and cooking habits.
C. The food delivery industry. D. A food ordering app.
Use an app, order some food, and wait for your food to be delivered to your home—this is how many people eat in China these days. According to the latest data, millions of Chinese people use online food delivery services. That's nearly half of the total number of Internet users in China.
Which group of people is ordering food online the most nowadays? Unsurprisingly, it's mainly young people. A recent report showed that most of the service's users are between 20 and 34 years old. These people, who are more likely to live in small families, are the major force driving the development of the food delivery industry.
Small families depend greatly on food delivery services. According to the National Bureau of Statistics, Chinese families have changed in size over the past decade. For small families, cooking may be time-consuming, so ordering food online has become more and more popular.
The improvement of China's food delivery services has also attracted more customers. According to the report of a food delivery platform, the average time it takes to make a food delivery has dropped a lot. Many delivery platforms are also delivering more products such as fruit, vegetables, medicine and flowers. As its services continue to improve, it's likely that the food delivery industry will keep growing.
()21. What does the underlined word "time-consuming" in the passage mean?
A. Taking lots of time. B. Developing well. C. Ordering food. D. Growing fast.
()22. What can we infer from the last sentence of the passage?
A. Food delivery service has improved completely. B. Chinese families prefer to order food online.
C. All kinds of things can be delivered quickly. D. The food delivery industry's future is bright.
()23. Small families depend greatly on food delivery services because ______.
A. they enjoy eating different types of food B. cooking at home takes too much time
C. they prefer to eat with friends D. food delivery is cheaper than cooking
()24. What's the passage mainly about?
A. Young people's eating habits. B. Small families and cooking habits.
C. The food delivery industry. D. A food ordering app.
答案:
21—24 ADBC
查看更多完整答案,请扫码查看