2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第52页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. The rapid ______ (发展) of AI like DeepSeek means that everyone needs to keep learning.
2. The invention of ______ (印刷) made it possible to produce books more quickly and cheaply.
3. Thousands of pieces of information are ______ (存储) in a computer's memory.
4. There is a problem with the Internet ______ (计算机网络连接). I can't have my online classes.
5. Your last failure ______ (产生) from your carelessness. So be careful next time.
1. The rapid ______ (发展) of AI like DeepSeek means that everyone needs to keep learning.
2. The invention of ______ (印刷) made it possible to produce books more quickly and cheaply.
3. Thousands of pieces of information are ______ (存储) in a computer's memory.
4. There is a problem with the Internet ______ (计算机网络连接). I can't have my online classes.
5. Your last failure ______ (产生) from your carelessness. So be careful next time.
答案:
1. development 2. printing 3. stored 4. connection 5. resulted
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
6. In the past, people used ______ (trade) things like silk and cotton.
7. I think teachers will never ______ (replace) by computers in the classroom.
8. The radio ______ (spread) the news as soon as the team won the game.
9. The moon ______ (compare) to a yellow boat by children sometimes.
10. You can benefit a lot from different ______ (form) of exercise like swimming and running.
11. You can always see cars on the road go in different ______ (direction).
12. Paper was first ______ (create) about 2,000 years ago.
13. The ______ (invent) of the wheel changed the way people travelled.
14. The ______ (introduce) of this new AI robot makes our lives easier and better.
15. He hopes to have a chance ______ (learn) coding in the new computer class.
6. In the past, people used ______ (trade) things like silk and cotton.
7. I think teachers will never ______ (replace) by computers in the classroom.
8. The radio ______ (spread) the news as soon as the team won the game.
9. The moon ______ (compare) to a yellow boat by children sometimes.
10. You can benefit a lot from different ______ (form) of exercise like swimming and running.
11. You can always see cars on the road go in different ______ (direction).
12. Paper was first ______ (create) about 2,000 years ago.
13. The ______ (invent) of the wheel changed the way people travelled.
14. The ______ (introduce) of this new AI robot makes our lives easier and better.
15. He hopes to have a chance ______ (learn) coding in the new computer class.
答案:
6. to trade 7. be replaced 8. spread 9. is compared 10. forms 11. directions 12. created 13. invention 14. introduction 15. to learn
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
16. With the help ______ the Internet, news spreads quickly around the world.
17. He looked ______ the news articles to learn about the latest events.
18. Please take one cookie ______ a time so everyone can have some.
19. As far as I'm concerned, the first light bulb was made ______ hand, not by machines.
20. ______ a way, the computer is the most important invention.
16. With the help ______ the Internet, news spreads quickly around the world.
17. He looked ______ the news articles to learn about the latest events.
18. Please take one cookie ______ a time so everyone can have some.
19. As far as I'm concerned, the first light bulb was made ______ hand, not by machines.
20. ______ a way, the computer is the most important invention.
答案:
16. of 17. through 18. at 19. by 20. In
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
21. The engineer designed a ______ button to operate the entire machine. (only one)
22. The robot moved in the wrong ______ because of a programming error. (the general position a person or thing moves or points)
23. The applications of 5G technology are ______ in our daily life. (having many different forms)
24. The new computer is very ______ and can do hard tasks quickly. (full of power)
25. The teacher ______ the chalkboard with a smart screen yesterday. (take the place of sth. or sb.)
21. The engineer designed a ______ button to operate the entire machine. (only one)
22. The robot moved in the wrong ______ because of a programming error. (the general position a person or thing moves or points)
23. The applications of 5G technology are ______ in our daily life. (having many different forms)
24. The new computer is very ______ and can do hard tasks quickly. (full of power)
25. The teacher ______ the chalkboard with a smart screen yesterday. (take the place of sth. or sb.)
答案:
21. single 22. direction 23. varied 24. powerful 25. replaced
Ⅴ Reading comprehension. 人与社会 科学与技术
Facial recognition technology(人脸识别技术) is widely used today. Now, a similar technology, known as facial detection(探测), is entering a new field: the business of advertising.
Such systems are going through tests in a small number of stores. One facial detection system can judge a person's "happiness" or "fear" level. That helps businesses see how people feel as they look at products or advertisements in the store. Another system can detect whether someone is wearing eyeglasses. If so, stores can send advertisements for new glasses to him.
Facial detection technology is also placed inside some large advertising boards. Cameras in those boards can detect information like people's ages and five levels of feelings—from "very happy" to "very unhappy".
Supporters of the technology say it could improve buyers' experience by showing products they might like or by offering them products at lower prices.
Some are against the idea of using such systems. The head of a privacy group thinks ▲. For example, a business could raise the price of a product according to a person's age and feelings.
However, one store testing the technology explained they wouldn't store people's information like names or ages. And the advertising board system maker said it didn't keep any personal information.
()26. Facial detection technology can tell people's ______ according to the passage.
A. weight
B. feelings
C. height
D. jobs
()27. 新考法 句子还原 Which of the following can be put in the blank in the passage?
A. nobody likes to have their feelings collected
B. it is very important to protect people's privacy
C. the strange actions may cause something unfair
D. businesses may use them to have more customers
()28. We can infer from the passage that facial detection technology ______.
A. can detect buyers' names and record them
B. is put inside some small advertising boards
C. may be used to sell cheaper goods in all stores
D. may need some time before being widely used
()29. What's the best title for the passage?
A. Facial Recognition Technology Is Widely Used Today
B. Facial Recognition Technology Looking for Bad Guys
C. Facial Detection Technology Going into Advertising Field
D. Facial Detection Technology Improving Buyers' Experience
Facial recognition technology(人脸识别技术) is widely used today. Now, a similar technology, known as facial detection(探测), is entering a new field: the business of advertising.
Such systems are going through tests in a small number of stores. One facial detection system can judge a person's "happiness" or "fear" level. That helps businesses see how people feel as they look at products or advertisements in the store. Another system can detect whether someone is wearing eyeglasses. If so, stores can send advertisements for new glasses to him.
Facial detection technology is also placed inside some large advertising boards. Cameras in those boards can detect information like people's ages and five levels of feelings—from "very happy" to "very unhappy".
Supporters of the technology say it could improve buyers' experience by showing products they might like or by offering them products at lower prices.
Some are against the idea of using such systems. The head of a privacy group thinks ▲. For example, a business could raise the price of a product according to a person's age and feelings.
However, one store testing the technology explained they wouldn't store people's information like names or ages. And the advertising board system maker said it didn't keep any personal information.
()26. Facial detection technology can tell people's ______ according to the passage.
A. weight
B. feelings
C. height
D. jobs
()27. 新考法 句子还原 Which of the following can be put in the blank in the passage?
A. nobody likes to have their feelings collected
B. it is very important to protect people's privacy
C. the strange actions may cause something unfair
D. businesses may use them to have more customers
()28. We can infer from the passage that facial detection technology ______.
A. can detect buyers' names and record them
B. is put inside some small advertising boards
C. may be used to sell cheaper goods in all stores
D. may need some time before being widely used
()29. What's the best title for the passage?
A. Facial Recognition Technology Is Widely Used Today
B. Facial Recognition Technology Looking for Bad Guys
C. Facial Detection Technology Going into Advertising Field
D. Facial Detection Technology Improving Buyers' Experience
答案:
26—29 BCDC
查看更多完整答案,请扫码查看