2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. Five minutes ago, Linda ______ (锁;锁住) the door and left with her mum.
2. The train now waiting at the ______ (站台) is for Nanjing.
3. Tell me your ______ (地址) so that I can send you the gift.
4. Please keep the secret to yourself. Don’t let ______ (任何人) else know it.
5. Tom was listening to tapes carefully when his mobile phone ______ (发出铃声) all of a sudden.
1. Five minutes ago, Linda ______ (锁;锁住) the door and left with her mum.
2. The train now waiting at the ______ (站台) is for Nanjing.
3. Tell me your ______ (地址) so that I can send you the gift.
4. Please keep the secret to yourself. Don’t let ______ (任何人) else know it.
5. Tom was listening to tapes carefully when his mobile phone ______ (发出铃声) all of a sudden.
答案:
1. locked 2. platform 3. address 4. anybody 5. rang
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
6. Remember ______ (shut) the door before going out.
7. My parents have been away for ______ (meeting).
8. During the days, I have to do a lot of things ______ (alone).
9. There are plenty of ______ (passenger) at the station because of the holiday.
10. Mum told me to send a(n) ______ (text) message if necessary.
6. Remember ______ (shut) the door before going out.
7. My parents have been away for ______ (meeting).
8. During the days, I have to do a lot of things ______ (alone).
9. There are plenty of ______ (passenger) at the station because of the holiday.
10. Mum told me to send a(n) ______ (text) message if necessary.
答案:
6. to shut 7. meetings 8. alone 9. passengers 10. text
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
11. Lucy’s father has gone to Beijing and will be back ______ two weeks.
12. Jeff wakes ______ early and does exercise every morning.
13. ______ I rushed out of the door, I realised I had left the key at home.
14. My parents are going to Shanghai ______ a few days next month.
15. He has gone to Zhejiang Province ______ business.
11. Lucy’s father has gone to Beijing and will be back ______ two weeks.
12. Jeff wakes ______ early and does exercise every morning.
13. ______ I rushed out of the door, I realised I had left the key at home.
14. My parents are going to Shanghai ______ a few days next month.
15. He has gone to Zhejiang Province ______ business.
答案:
11. in 12. up 13. When/After/As 14. for 15. on
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
16. It can hold nearly 150,000 ______. (a person who is travelling in a car, bus, train, plane or ship)
17. My father bought a new ______ for me yesterday. (a thing for showing time)
18. Betty will leave for Shanghai in a(n) ______ of days. (two people or things)
19. If I don’t leave now I’ll ______ my plane. (to be or arrive too late for something)
20. Mario was such a careless person that he didn’t ______ his room last night. [to fasten (关紧) something]
16. It can hold nearly 150,000 ______. (a person who is travelling in a car, bus, train, plane or ship)
17. My father bought a new ______ for me yesterday. (a thing for showing time)
18. Betty will leave for Shanghai in a(n) ______ of days. (two people or things)
19. If I don’t leave now I’ll ______ my plane. (to be or arrive too late for something)
20. Mario was such a careless person that he didn’t ______ his room last night. [to fasten (关紧) something]
答案:
16. passengers 17. clock 18. couple 19. miss 20. lock
Ⅴ Reading comprehension. 人与自我 生活与学习
Last Sunday evening, my parents went out for a walk with my sister. But I studied alone at home because I would have an English test. Suddenly, I saw bright light in my neighbour’s kitchen. I thought he was cooking, so I went on studying.
Soon, there was a terrible smell in the air and I thought something was wrong. I went out and saw fire coming out of my neighbour’s kitchen. So I shouted, “Fire! Fire!” But no one heard or came out.
I ran quickly to my house to call 119, and then I rang my neighbour’s doorbell and knocked at the door, but there was no response. I got into the house through the window and found my neighbour sleeping in his bedroom. I woke him up and we rushed out of the house quickly.
We tried our best to pour water through the kitchen window, but the fire was too strong. Luckily, the firemen came and put out the fire quickly. When my parents came back, they found I was dirty and tired. After my neighbour told them the whole story, they were happy and said I was a brave boy.
()21. Why didn’t the writer go out for a walk with his parents?
A. Because his parents only like his sister.
B. Because he would have an English class.
C. Because he had to study for an English test.
D. Because there was a fire in his neighbour’s kitchen.
()22. The underlined word “response” in Paragraph 3 probably means “______”.
A. result
B. answer
C. question
D. key
()23. According to the passage, which of the following is TRUE?
A. The writer’s neighbour was sleeping when the fire started.
B. No one helped the writer’s neighbour put out the fire.
C. The fire happened last Friday evening.
D. The writer’s parents were angry when they knew what had happened.
()24. What’s the passage mainly about?
A. How to put out a fire.
B. My neighbour was a brave man.
C. I saved my neighbour from the fire.
D. I studied for a test at home.
Last Sunday evening, my parents went out for a walk with my sister. But I studied alone at home because I would have an English test. Suddenly, I saw bright light in my neighbour’s kitchen. I thought he was cooking, so I went on studying.
Soon, there was a terrible smell in the air and I thought something was wrong. I went out and saw fire coming out of my neighbour’s kitchen. So I shouted, “Fire! Fire!” But no one heard or came out.
I ran quickly to my house to call 119, and then I rang my neighbour’s doorbell and knocked at the door, but there was no response. I got into the house through the window and found my neighbour sleeping in his bedroom. I woke him up and we rushed out of the house quickly.
We tried our best to pour water through the kitchen window, but the fire was too strong. Luckily, the firemen came and put out the fire quickly. When my parents came back, they found I was dirty and tired. After my neighbour told them the whole story, they were happy and said I was a brave boy.
()21. Why didn’t the writer go out for a walk with his parents?
A. Because his parents only like his sister.
B. Because he would have an English class.
C. Because he had to study for an English test.
D. Because there was a fire in his neighbour’s kitchen.
()22. The underlined word “response” in Paragraph 3 probably means “______”.
A. result
B. answer
C. question
D. key
()23. According to the passage, which of the following is TRUE?
A. The writer’s neighbour was sleeping when the fire started.
B. No one helped the writer’s neighbour put out the fire.
C. The fire happened last Friday evening.
D. The writer’s parents were angry when they knew what had happened.
()24. What’s the passage mainly about?
A. How to put out a fire.
B. My neighbour was a brave man.
C. I saved my neighbour from the fire.
D. I studied for a test at home.
答案:
21—24 CBAC
查看更多完整答案,请扫码查看