2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第74页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. Can I go ______ (直接地) to New York, or do I have to stop in Beijing?
2. Do you ______ (确切地) know where we are going for our vacation tomorrow?
3. Mum stood on the ______ (站台) and watched me leave.
4. We ______ (成功) in making it to the top of the mountain to see the sunrise during our travel.
5. He is an experienced ______ (飞行员), having flown thousands of hours safely.
1. Can I go ______ (直接地) to New York, or do I have to stop in Beijing?
2. Do you ______ (确切地) know where we are going for our vacation tomorrow?
3. Mum stood on the ______ (站台) and watched me leave.
4. We ______ (成功) in making it to the top of the mountain to see the sunrise during our travel.
5. He is an experienced ______ (飞行员), having flown thousands of hours safely.
答案:
1. direct 2. exactly 3. platform 4. succeeded 5. pilot
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
6. One of the main ______ (different) between travelling by train and by plane is the time it takes to reach your destination.
7. The beach we visited had ______ (amaze) blue water and soft white sand.
8. Instead of taking the bus, we chose ______ (walk) through the old town to see more of the city.
9. The train seats were very ______ (comfort), so we didn’t feel tired even after a long journey.
10. During our vacation, we tried ______ (do) as many activities as possible, like hiking, swimming, and exploring the city.
11. We need ______ (leave) at dawn to catch the early morning flight.
12. The trip to Australia last week ______ (take) us about five days.
13. The hotel is ______ (exact) what we want. It’s a perfect one for us to stay in.
14. The ______ (little) expensive way to travel is often by taking the bus or train.
6. One of the main ______ (different) between travelling by train and by plane is the time it takes to reach your destination.
7. The beach we visited had ______ (amaze) blue water and soft white sand.
8. Instead of taking the bus, we chose ______ (walk) through the old town to see more of the city.
9. The train seats were very ______ (comfort), so we didn’t feel tired even after a long journey.
10. During our vacation, we tried ______ (do) as many activities as possible, like hiking, swimming, and exploring the city.
11. We need ______ (leave) at dawn to catch the early morning flight.
12. The trip to Australia last week ______ (take) us about five days.
13. The hotel is ______ (exact) what we want. It’s a perfect one for us to stay in.
14. The ______ (little) expensive way to travel is often by taking the bus or train.
答案:
6. differences 7. amazing 8. to walk 9. comfortable 10. to do 11. to leave 12. took 13. exactly 14. least
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
15. Our trip to the amusement park had so ______ fun, especially when we rode the roller coaster together.
16. We didn’t go to the zoo yesterday because ______ the bad weather.
17. We rented bikes and rode ______ the park, feeling the breeze on our faces.
18. It was a(n) ______ rainy when we arrived, but the weather cleared up quickly.
19. Please text me when you arrive ______ the airport, so I can pick you up.
15. Our trip to the amusement park had so ______ fun, especially when we rode the roller coaster together.
16. We didn’t go to the zoo yesterday because ______ the bad weather.
17. We rented bikes and rode ______ the park, feeling the breeze on our faces.
18. It was a(n) ______ rainy when we arrived, but the weather cleared up quickly.
19. Please text me when you arrive ______ the airport, so I can pick you up.
答案:
15. much 16. of 17. around 18. bit/little 19. at
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
20. —Do I need to change planes for London?
—No, this is a(n) ______ flight. So have a good sleep, sir. (without stopping at other places)
21. During the long train ride, I like to ______ music and watch the scenery pass by. (hear)
22. We’re planning a(n) ______ to the beach next month, and I can’t wait to relax in the sun. (vacation)
23. We took a(n) ______ to the airport because our flight was early in the morning. (a car with a driver that you pay to take you somewhere)
20. —Do I need to change planes for London?
—No, this is a(n) ______ flight. So have a good sleep, sir. (without stopping at other places)
21. During the long train ride, I like to ______ music and watch the scenery pass by. (hear)
22. We’re planning a(n) ______ to the beach next month, and I can’t wait to relax in the sun. (vacation)
23. We took a(n) ______ to the airport because our flight was early in the morning. (a car with a driver that you pay to take you somewhere)
答案:
20. direct 21. listen to 22. holiday 23. taxi
Ⅴ Reading comprehension. 人与自然 环境保护
Tourism is one of the world’s largest industries(行业). Many countries depend heavily on tourism as an important part of their economy.
Tourism has disadvantages. While countries spend millions attracting tourists, they are also under the pressure that tourism brings.
One of the biggest problems is the environment. The building of roads and hotels can quickly destroy those very beautiful places. Development on wetlands, for example, influences wildlife; forests disappear as they are cleared to make way for buildings and to provide fuel(燃料).
Tourism is also responsible for producing plenty of waste. Travelling ships in the Caribbean produce a lot of rubbish—more than 70,000 tons each year. It even has an influence on places far away like the Himalayas, the world’s highest mountain range(山脉), which has more than 100 tons of rubbish sitting on it.
However, tourism can also be good for communities and the environment. The park entrance fees are paid for the protection of places of interest or the animals. What’s more, tourism brings people closer to nature, and can give them a better understanding of the environment and the result of destroying it. Also, it can provide people with more opportunities to find jobs in the tourist industry.
Although tourism has many advantages, it clearly has bad influences as well. The challenge for local and national governments is to manage tourism so that communities can benefit economically, and yet at the same time, make sure that the tourist areas are kept for all to enjoy.
()24. Paragraph 3 and Paragraph 4 mainly talk about the ______ of tourism.
A. disadvantages
B. development
C. importance
D. survey
()25. The writer shows the waste problem is serious by ______.
A. telling stories
B. listing facts
C. asking questions
D. comparing
()26. According to Paragraph 5, which of the following are the advantages of tourism?
①The money from tourism is used to protect the environment.
②Tourism can help people better understand the local culture.
③People can get more chances to find jobs related to tourism.
④Humans and nature are becoming closer with the help of tourism.
A. ①②③
B. ①②④
C. ①③④
D. ②③④
()27. What is the main idea of the passage?
A. To introduce the fees of tourism.
B. To help people know more about tourism.
C. To attract people to go out for a tour.
D. To tell people the advantages of tourism.
Tourism is one of the world’s largest industries(行业). Many countries depend heavily on tourism as an important part of their economy.
Tourism has disadvantages. While countries spend millions attracting tourists, they are also under the pressure that tourism brings.
One of the biggest problems is the environment. The building of roads and hotels can quickly destroy those very beautiful places. Development on wetlands, for example, influences wildlife; forests disappear as they are cleared to make way for buildings and to provide fuel(燃料).
Tourism is also responsible for producing plenty of waste. Travelling ships in the Caribbean produce a lot of rubbish—more than 70,000 tons each year. It even has an influence on places far away like the Himalayas, the world’s highest mountain range(山脉), which has more than 100 tons of rubbish sitting on it.
However, tourism can also be good for communities and the environment. The park entrance fees are paid for the protection of places of interest or the animals. What’s more, tourism brings people closer to nature, and can give them a better understanding of the environment and the result of destroying it. Also, it can provide people with more opportunities to find jobs in the tourist industry.
Although tourism has many advantages, it clearly has bad influences as well. The challenge for local and national governments is to manage tourism so that communities can benefit economically, and yet at the same time, make sure that the tourist areas are kept for all to enjoy.
()24. Paragraph 3 and Paragraph 4 mainly talk about the ______ of tourism.
A. disadvantages
B. development
C. importance
D. survey
()25. The writer shows the waste problem is serious by ______.
A. telling stories
B. listing facts
C. asking questions
D. comparing
()26. According to Paragraph 5, which of the following are the advantages of tourism?
①The money from tourism is used to protect the environment.
②Tourism can help people better understand the local culture.
③People can get more chances to find jobs related to tourism.
④Humans and nature are becoming closer with the help of tourism.
A. ①②③
B. ①②④
C. ①③④
D. ②③④
()27. What is the main idea of the passage?
A. To introduce the fees of tourism.
B. To help people know more about tourism.
C. To attract people to go out for a tour.
D. To tell people the advantages of tourism.
答案:
24—27 ABCB
查看更多完整答案,请扫码查看