2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅵ【时文】Complete the passage with the proper forms of the words given in the box.
future, company, wait, varied, technology
Do you know DeepSeek? It was founded in 2023 by a young Chinese AI company. With only two years of development, its technology has surprised the world by being faster, more efficient, and cheaper than 30. ______ well-known competitors.
DeepSeek's success is not just about 31. ______. It also teaches us important lessons about the 32. ______ of AI. What makes DeepSeek even more special is its team. Unlike many tech 33. ______ that hire globally, most of DeepSeek's members were educated and trained in China. This has inspired thousands of Chinese students and professionals to believe that they can lead in cutting-edge fields like AI. Let's 34. ______ and see!
future, company, wait, varied, technology
Do you know DeepSeek? It was founded in 2023 by a young Chinese AI company. With only two years of development, its technology has surprised the world by being faster, more efficient, and cheaper than 30. ______ well-known competitors.
DeepSeek's success is not just about 31. ______. It also teaches us important lessons about the 32. ______ of AI. What makes DeepSeek even more special is its team. Unlike many tech 33. ______ that hire globally, most of DeepSeek's members were educated and trained in China. This has inspired thousands of Chinese students and professionals to believe that they can lead in cutting-edge fields like AI. Let's 34. ______ and see!
答案:
30. varied 31. technology 32. future 33. companies 34. wait
Ⅶ【原创】During the Spring Festival Gala of 2025, the West Lake Silk Umbrella, an Intangible Cultural Heritage(非物质文化遗产), took centre stage. It immersed the audience in the romantic tale of Xu Xian and the White Snake. There are also some other examples of intangible cultural heritages. Match them with their Chinese names.
35. West Lake Silk Umbrella 36. West Lake Longjing 37. Hangzhou Fan Craft 38. Hangzhou Paper Cutting
A. 杭州扇艺 B. 西湖绸伞 C. 杭州剪纸 D. 西湖龙井茶
35. West Lake Silk Umbrella 36. West Lake Longjing 37. Hangzhou Fan Craft 38. Hangzhou Paper Cutting
A. 杭州扇艺 B. 西湖绸伞 C. 杭州剪纸 D. 西湖龙井茶
答案:
35—B 36—D 37—A 38—C
词汇拓展 Can you guess the part of speech and meaning of the underlined words in the passage(s) above?
39. advertisement: ______ 40. privacy: ______
39. advertisement: ______ 40. privacy: ______
答案:
39. n. 广告 40. n. 隐私
查看更多完整答案,请扫码查看