2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第32页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. John offered three ______ [(试图表达的)观点] to show his understanding to the question.
2. What a ______ (遗憾) it is to miss this good chance!
3. I'm ______ (考虑) how to work out the maths problem.
4. As the saying goes, “______ (知识) comes from questioning.” So you'd better ask some questions if you can't understand.
5. My sister is trying to develop the ______ (习惯) of reading in the evening.
6. Even if you've ______ (未能达到) twice, never give up.
7. He was proud to be a ______ (志愿者) for the 9th Asian Winter Games in Harbin.
8. The officer is popular in the ______ (社区) across the area.
1. John offered three ______ [(试图表达的)观点] to show his understanding to the question.
2. What a ______ (遗憾) it is to miss this good chance!
3. I'm ______ (考虑) how to work out the maths problem.
4. As the saying goes, “______ (知识) comes from questioning.” So you'd better ask some questions if you can't understand.
5. My sister is trying to develop the ______ (习惯) of reading in the evening.
6. Even if you've ______ (未能达到) twice, never give up.
7. He was proud to be a ______ (志愿者) for the 9th Asian Winter Games in Harbin.
8. The officer is popular in the ______ (社区) across the area.
答案:
1. points 2. shame 3. considering 4. Knowledge 5. habit 6. failed 7. volunteer 8. community
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
9. Being able ______ (communicate) and call for help is important when you're in trouble.
10. My teacher wants us to learn ______ (take) notes in class.
11. I'm sorry to hear that you failed ______ (get) the job yesterday.
12. Xiao is one of the oldest ______ (music) instruments in China.
13. If you follow my advice and work hard, you ______ (pass) the exam.
14. Lily spends plenty of time ______ (enjoy) traditional Chinese music every day.
9. Being able ______ (communicate) and call for help is important when you're in trouble.
10. My teacher wants us to learn ______ (take) notes in class.
11. I'm sorry to hear that you failed ______ (get) the job yesterday.
12. Xiao is one of the oldest ______ (music) instruments in China.
13. If you follow my advice and work hard, you ______ (pass) the exam.
14. Lily spends plenty of time ______ (enjoy) traditional Chinese music every day.
答案:
9. to communicate 10. to take 11. to get 12. musical 13. will pass 14. enjoying
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
15. If Mike ______ TV too much, his parents will be unhappy.
16. I hope that's not your ______ word on the problem.
17. Louise has made a ______ with her mum, so she can go home a little bit late.
18. —I'm sorry I'm not talented in dancing.
—No, that's not the ______. It's because you're too lazy.
19. ______ will you deal with the problem between you and Jack?
15. If Mike ______ TV too much, his parents will be unhappy.
16. I hope that's not your ______ word on the problem.
17. Louise has made a ______ with her mum, so she can go home a little bit late.
18. —I'm sorry I'm not talented in dancing.
—No, that's not the ______. It's because you're too lazy.
19. ______ will you deal with the problem between you and Jack?
答案:
15. watches 16. last 17. deal 18. point 19. How
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
20. These students often help children with their ______ and computer skills in their free time. (work that students do)
21. Talking at dinner and not washing hands before dinner are both bad ______. (a regular behaviour)
22. Listen! Someone is playing the ______ in the next room. (a musical instrument with six strings that is played by strumming and plucking)
23. —How many ______ do you need?
—Six, two boys and four girls. (a person who does a job without being paid)
24. It's ______ for us to have a trip after busy work. (sth. that gives pleasure)
20. These students often help children with their ______ and computer skills in their free time. (work that students do)
21. Talking at dinner and not washing hands before dinner are both bad ______. (a regular behaviour)
22. Listen! Someone is playing the ______ in the next room. (a musical instrument with six strings that is played by strumming and plucking)
23. —How many ______ do you need?
—Six, two boys and four girls. (a person who does a job without being paid)
24. It's ______ for us to have a trip after busy work. (sth. that gives pleasure)
答案:
20. schoolwork 21. habits 22. guitar 23. volunteers 24. enjoyable
Ⅴ Reading comprehension. 人与自我 做人与做事
At an early age, we start learning how to manage money by watching our parents' spending habits. Don't worry if we haven't learnt how to save or spend money well. The following life lessons about money can help us form good spending habits.
Money doesn't grow on trees. As kids, we don't often think about where money comes from. We need to
know that our parents work hard to make money, and that it may be used up one day. Going to their workplaces to watch how they work is a great way to understand money is not that easy to make.
We shouldn't spend all our money in one go. It's important for us to have a budget. In other words, we need to think about how much money we have and what we really want to spend it on. Realising that our pocket money can't cover everything we want, we should make smart spending choices.
We should set a clear goal and watch our money grow. If we wish to own a new bicycle but can't afford it, we can save our pocket money. How? Write down how much money we have in a notebook and watch it grow. After we have enough, we can buy that wonderful bicycle we've dreamt about! Reaching our goal will greatly satiate us.
We can talk with our parents about how money is used and where money goes. Do you know what a bank account is? If not, communicate with our parents. We can also go to the supermarket with our parents to experience how money is spent in the real world.
Without doubt, we should treat money in a right way. Actually, learning about money isn't a hard job. From these lessons, we can get a sense of money management and right money values step by step!
()25. Where does money come from according to the passage?
A. Parents' hard work.
B. Kids' life lessons.
C. Good spending habits.
D. The bank account.
()26. What does the writer want kids to do by giving the example of buying a bicycle?
A. Buy a wonderful notebook.
B. Make a free spending choice.
C. Set a goal of saving money.
D. Have an experience of shopping.
()27. What does the underlined word “satiate” mean in Paragraph 4?
A. Relax.
B. Interest.
C. Surprise.
D. Satisfy.
()28. What is the best title for the passage?
A. Causes of Spending Money
B. Ways of Managing Money
C. Purposes of Treating Money
D. Conditions of Saving Money
At an early age, we start learning how to manage money by watching our parents' spending habits. Don't worry if we haven't learnt how to save or spend money well. The following life lessons about money can help us form good spending habits.
Money doesn't grow on trees. As kids, we don't often think about where money comes from. We need to
know that our parents work hard to make money, and that it may be used up one day. Going to their workplaces to watch how they work is a great way to understand money is not that easy to make.
We shouldn't spend all our money in one go. It's important for us to have a budget. In other words, we need to think about how much money we have and what we really want to spend it on. Realising that our pocket money can't cover everything we want, we should make smart spending choices.
We should set a clear goal and watch our money grow. If we wish to own a new bicycle but can't afford it, we can save our pocket money. How? Write down how much money we have in a notebook and watch it grow. After we have enough, we can buy that wonderful bicycle we've dreamt about! Reaching our goal will greatly satiate us.
We can talk with our parents about how money is used and where money goes. Do you know what a bank account is? If not, communicate with our parents. We can also go to the supermarket with our parents to experience how money is spent in the real world.
Without doubt, we should treat money in a right way. Actually, learning about money isn't a hard job. From these lessons, we can get a sense of money management and right money values step by step!
()25. Where does money come from according to the passage?
A. Parents' hard work.
B. Kids' life lessons.
C. Good spending habits.
D. The bank account.
()26. What does the writer want kids to do by giving the example of buying a bicycle?
A. Buy a wonderful notebook.
B. Make a free spending choice.
C. Set a goal of saving money.
D. Have an experience of shopping.
()27. What does the underlined word “satiate” mean in Paragraph 4?
A. Relax.
B. Interest.
C. Surprise.
D. Satisfy.
()28. What is the best title for the passage?
A. Causes of Spending Money
B. Ways of Managing Money
C. Purposes of Treating Money
D. Conditions of Saving Money
答案:
25—28 ACDB
查看更多完整答案,请扫码查看