2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第40页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. This great book describes people's lives in a ______ (州) of America at that time.
2. The Adventures of Tom Sawyer tells stories about a boy who has many ______ [冒险(经历)].
3. As the saying goes, "______ (行为) speak louder than words."
4. A good ______ (邻居) is better than a brother in the next village.
5. The scientists discovered a hidden ______ (洞穴) deep in the forest.
1. This great book describes people's lives in a ______ (州) of America at that time.
2. The Adventures of Tom Sawyer tells stories about a boy who has many ______ [冒险(经历)].
3. As the saying goes, "______ (行为) speak louder than words."
4. A good ______ (邻居) is better than a brother in the next village.
5. The scientists discovered a hidden ______ (洞穴) deep in the forest.
答案:
1. state 2. adventures 3. Actions 4. neighbour 5. cave
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
6. As Jane Eyre ______ (grow) up, she faces many challenges but still has hope.
7. Everyone is pleased to find that Tom and Huck are still ______ (live) in their imaginations.
8. Gone with the Wind is a famous book, which is set in the ______ (south) part of the US.
9. It is ______ (surprise) that you have finished reading the book in just one day!
10. The book is ______ (write) to teach people to try their best to realise their dreams.
11. It is said that the old man is good at ______ (tell) interesting stories.
12. Gatsby wanted ______ (escape) his past, but it always caught up with him.
13. Chinese astronauts are regarded as national ______ (hero). We all look up to them.
14. The ______ (die) silence in the room made everyone feel nervous.
15. The lights went out ______ (sudden), leaving everyone in darkness.
6. As Jane Eyre ______ (grow) up, she faces many challenges but still has hope.
7. Everyone is pleased to find that Tom and Huck are still ______ (live) in their imaginations.
8. Gone with the Wind is a famous book, which is set in the ______ (south) part of the US.
9. It is ______ (surprise) that you have finished reading the book in just one day!
10. The book is ______ (write) to teach people to try their best to realise their dreams.
11. It is said that the old man is good at ______ (tell) interesting stories.
12. Gatsby wanted ______ (escape) his past, but it always caught up with him.
13. Chinese astronauts are regarded as national ______ (hero). We all look up to them.
14. The ______ (die) silence in the room made everyone feel nervous.
15. The lights went out ______ (sudden), leaving everyone in darkness.
答案:
6. grows 7. alive 8. southern 9. surprising 10. written 11. telling 12. to escape 13. heroes 14. dead 15. suddenly
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
16. If you don't take care of your health now, you might have to pay ______ it later.
17. Tom Sawyer often gets ______ trouble because of his naughty behaviour.
18. Huck decides to run ______ from his father and start a new life.
19. In this book, Mr Green lived in the house next to ours ______ a time.
20. The novel Pride and Prejudice is loved ______ readers all over the world.
16. If you don't take care of your health now, you might have to pay ______ it later.
17. Tom Sawyer often gets ______ trouble because of his naughty behaviour.
18. Huck decides to run ______ from his father and start a new life.
19. In this book, Mr Green lived in the house next to ours ______ a time.
20. The novel Pride and Prejudice is loved ______ readers all over the world.
答案:
16. for 17. into 18. away 19. for 20. by
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
21. We work in pairs to practise this ______ ______ in English class. (conversation)
22. The book offers practical(实用的) advice for dealing with ______ problems. (daily)
23. The children were excited to find a small ______ box hidden under the tree. (a collection of valuable things)
24. She couldn't hold back her tears during the ______ because of her best friend's death. (a ceremony for burying a dead person)
25. The middle-aged man was quite happy to get back his wallet ______. (at last)
21. We work in pairs to practise this ______ ______ in English class. (conversation)
22. The book offers practical(实用的) advice for dealing with ______ problems. (daily)
23. The children were excited to find a small ______ box hidden under the tree. (a collection of valuable things)
24. She couldn't hold back her tears during the ______ because of her best friend's death. (a ceremony for burying a dead person)
25. The middle-aged man was quite happy to get back his wallet ______. (at last)
答案:
21. dialogue 22. everyday 23. treasure 24. funeral 25. in the end
Ⅴ Reading comprehension. 人与社会 历史、社会与文化
Everyone was happy on Saturday morning, but not Tom. He sat in front of a high fence. "Too bad! It's a nice Saturday morning but I must paint the fence. My friends are playing, but I'm sitting here." He got up slowly and started to paint. Then he had a great idea.
His friend Ben was walking down the street and he was eating a big red apple. He saw Tom and said, "Tom, I'm going swimming, but you can't come with me. You're working."
Tom said, "I like it! I can go swimming every day, but I can't paint a fence every day."
Ben was surprised and he watched Tom. He painted slowly and carefully, and he often smiled. He looked
happy. At this time, Ben wanted to paint too.
"Listen, Tom, let me paint a little," said Ben. "I want to try."
Tom looked at Ben and said, "I'm really sorry, Ben, but Aunt Polly wants me to do it. You know, I'm very good at painting. My brother wants to do it, but he's not good at painting."
"Oh, Tom, let me try, please!" said Ben. "Here, you can have my apple."
Tom was happy but he didn't smile. "OK, Ben, you can paint for a short time."
Then Tom's other friends came by. They watched Tom paint and they all wanted to try. They gave Tom a new kite, a cat, an old knife, a key and some other things.
Tom's friends painted the big fence, and Tom just sat under the big tree and watched them. He thought, "When something is difficult to get, everyone wants it."
—Adapted from The Adventures of Tom Sawyer
()26. What does the underlined word "it" in the passage refer to?
A. Playing with friends. B. Going swimming. C. Sitting under the tree. D. Painting the fence.
()27. 新考法 文本重构 What's the RIGHT order of the following things?
a. Ben started to paint the fence. b. Tom started to paint the fence.
c. Ben gave his apple to Tom. d. Tom watched his friends paint.
A. a—c—b—d B. b—a—c—d C. b—c—a—d D. d—a—c—b
()28. Tom's friends wanted to paint the fence because ______.
A. they were very good at painting B. they thought it was interesting
C. Aunt Polly wanted them to do it D. they all wanted to help Tom
()29. What is Tom like according to the passage?
A. Clever. B. Brave. C. Helpful. D. Honest.
Everyone was happy on Saturday morning, but not Tom. He sat in front of a high fence. "Too bad! It's a nice Saturday morning but I must paint the fence. My friends are playing, but I'm sitting here." He got up slowly and started to paint. Then he had a great idea.
His friend Ben was walking down the street and he was eating a big red apple. He saw Tom and said, "Tom, I'm going swimming, but you can't come with me. You're working."
Tom said, "I like it! I can go swimming every day, but I can't paint a fence every day."
Ben was surprised and he watched Tom. He painted slowly and carefully, and he often smiled. He looked
happy. At this time, Ben wanted to paint too.
"Listen, Tom, let me paint a little," said Ben. "I want to try."
Tom looked at Ben and said, "I'm really sorry, Ben, but Aunt Polly wants me to do it. You know, I'm very good at painting. My brother wants to do it, but he's not good at painting."
"Oh, Tom, let me try, please!" said Ben. "Here, you can have my apple."
Tom was happy but he didn't smile. "OK, Ben, you can paint for a short time."
Then Tom's other friends came by. They watched Tom paint and they all wanted to try. They gave Tom a new kite, a cat, an old knife, a key and some other things.
Tom's friends painted the big fence, and Tom just sat under the big tree and watched them. He thought, "When something is difficult to get, everyone wants it."
—Adapted from The Adventures of Tom Sawyer
()26. What does the underlined word "it" in the passage refer to?
A. Playing with friends. B. Going swimming. C. Sitting under the tree. D. Painting the fence.
()27. 新考法 文本重构 What's the RIGHT order of the following things?
a. Ben started to paint the fence. b. Tom started to paint the fence.
c. Ben gave his apple to Tom. d. Tom watched his friends paint.
A. a—c—b—d B. b—a—c—d C. b—c—a—d D. d—a—c—b
()28. Tom's friends wanted to paint the fence because ______.
A. they were very good at painting B. they thought it was interesting
C. Aunt Polly wanted them to do it D. they all wanted to help Tom
()29. What is Tom like according to the passage?
A. Clever. B. Brave. C. Helpful. D. Honest.
答案:
26—29 DCBA
查看更多完整答案,请扫码查看