2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

( ) 7. —Grandma looks at the old album all the time! Look, she is looking at the photos now.
—I guess they can ________ her ________ the life when she was young.
A. think; of B. remind; of C. help; with D. realize; about
答案: 1-5: BCBAA           6-9: DBAB
( ) 8. Some people don’t like to make plans only because no one is ________ about what will happen tomorrow.
A. sure B. excited C. happy D. crazy
答案: 1-5: BCBAA           6-9: DBAB
( ) 9. —How many Chinese women astronauts have been sent up into space ________?
—Two. They are Wang Yaping and Liu Yang.
A. in fact B. so far C. after all D. for example
答案: 1-5: BCBAA           6-9: DBAB
四、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Searching for the start of life
The beginnings of life provide scientists with some of the most difficult questions of modern science. Our knowledge of the development of cells, from which all forms of life are made, is not complete because we do not understand very well the conditions on our planet four billion years ago. Why and how did cells first appear? Was this very likely to happen under the conditions then, or was it due to chance? Might this happen in other places in the universe?
A group of scientists at University College London are trying to answer these questions. They started by studying the ways in which the first cells on the Earth might have been formed. Next they will use a powerful new telescope to look at places far away in the universe. The scientists hope that the results will improve our understanding of the development of life on the Earth and help us find life on other planets.
Dr Nick Lane, who is in charge of the University College London team, has suggested that 4 billion years ago warm water springs on the floor of the Earth’s ocean might have helped to create life. Each spring consists of tiny connected holes that water passes through. The team have created models of these springs in their lab. They have found that they encourage chemical reactions (反应) between hydrogen in the liquids (液体中的氢) that come out of them and the carbon dioxide (CO₂) in the sea water. These chemical reactions can create the “building blocks” of life. These building blocks are not living themselves, but when there are enough of them joined together in the right way, they can make living things. The water in the system of springs moves the building blocks around until there are a lot of them in a small area. Things that look very much like real living cells can be made in this way.
( ) 1. About ________ years ago, different forms of life first appeared on the Earth according to the passage.
A. 4,000,000 B. 40,000,000 C. 400,000,000 D. 4,000,000,000
( ) 2. The scientists search for ________ at places far away in the universe.
A. the same cells found on the Earth B. similar conditions for life development
C. suitable places for human to live D. new forms of life unknown on the Earth
( ) 3. The underlined part “consists of” in Paragraph 3 means “________”.
A. be made up of B. take notice of C. be afraid of D. die of

答案: 1-3: DBA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭