2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

( ) 10. It was brave ________ Neil Armstrong to go to a place that humans didn’t ________.
A. of; know B. of; discover C. for; know D. for; discover
答案: 二、1-5: ABDAC 6-10: DCBAA
三、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Miep Gies, the woman who hid the Dutch girl Anne Frank’s diary from the Nazis to become one of the world’s most-read books, died after a brief illness at the age of 100.
It was Gies who guarded Anne’s diary and presented it to the girl’s father Otto when he returned from the Auschwitz concentration camp (奥斯威辛集中营) at the end of World War II — the only one of his family to survive.
In her diary, Anne Frank wrote about her teenage life hiding from the Nazis in Amsterdam from 1942 to 1944, when the Nazi police discovered her and her family’s hiding place. The diary first published in 1947 has been translated into 70 languages.
Anne Frank expressed a great wish to live on after death. Miep Gies saw it as her duty to help in making this happen.
Born in Vienna in 1909 Gies moved to the Netherlands at the age of 11. In 1933 she began working for Otto Frank at his trading company. At great risk to her own safety, she and four other helpers brought food and supplies to the Frank family hiding in a secret office building for more than two years.
When she turned 100, Gies tried to play down her own role. “I’m not a hero,” she said. “It wasn’t something I planned in advance. I simply did what I could to help.”
Every day she received letters from all over the world with questions about her relationship with Anne Frank and her role as a helper. Gies received many honors for her role including from the Netherlands, Germany and Israel.
( ) 1. By saying “Gies tried to play down her own role”, the writer means Gies ________.
A. didn’t play a role in saving the family
B. regretted saving the diary
C. was proud of what she had done
D. thought she was overpraised
( ) 2. What can we infer (推断) from the passage?
A. Miep Gies died at the age of 100 after a brief illness.
B. Otto protected his daughter’s diary in the war and then had it published.
C. Miep Gies did a great favor to Anne’s family.
D. Miep Gies helped Anne’s family though she knew none of the family members.
( ) 3. Which of the following is the correct order according to the passage?
a. Miep Gies died at the age of 100 after a brief illness.
b. Miep Gies protected Ann’s diary in the war and then Ann’s father had it published.
c. Miep Gies began working for Otto Frank at his trading company.
d. The Nazi police discovered her and her family’s hiding place.
e. Miep Gies moved to the Netherlands.
A. e-b-d-c-a B. c-a-b-d-e C. e-c-d-b-a D. b-c-d-e-a
答案: 三、1-3: DCC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭