2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

(  ) 8. ________ stop more accidents from happening, the driver is required to slow down the driving speed.
A. In order that B. In order to C. Because of D. So that
答案: BBBCA
(  ) 9. His room is ________ mess that he often can't find what he needs quickly.
A. in so a B. on so a C. in such a D. on such a
答案: BBBCA
(  ) 10. — Would you please carry the heavy bag for me?
— ________
A. No problem! B. How heavy it is! C. Not at all. D. My pleasure.
答案: BBBCA
三、动词填空
1. I felt confident that our school basketball team____________(win)the match next time.
2. A course____________(design)to help students improve their reading skills as soon as possible.
3. When I got there, the whole class____________(discuss)where to spend the coming class trip.
4. The local government has made new policies____________(attract)more investment these years.
5. If it is fine, little Mary____________(ride)to school.She never walks.
6. Oh dear!My mobile phone____________(turn)into a brick.It's not working at all.
答案: 1. would win   2. will be designed 3. were discussing
  4. to attract    5. rides      6. has turned
四、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
  Imagine waking up to find a cup of coffee ready and floors swept.With smart devices controlled by
AI,all housework can be done while you are asleep.
  Now your kids can try these devices at the smart home show in our science center from August 1st to August 14th.Here in the center we have many fun activities.
  
Children can also try our cleaning robot Little Q.It is a cute robot with a round head,two big eyes and two long legs.It's like a big toy.
 Opening Hours: 1:00 p.m. - 9:00 p.m. from Tuesday to Sunday, closed on Monday.
 Visitors: People of all ages are welcome.Children under 12 should come along with either parent.No pets are allowed.
 Food & Drinks: No outside food or drinks.Visitors can buy food and drinks in the center supermarket on the ground floor.
 Tickets: Please call 83769520 to book a ticket or you can buy one at our ticket office.
  
Bring your kids here and enjoy your family time with AI robots!Your children will surely love them.
(  ) 1. What can the smart devices in Paragraph 1 do?
A. Farming. B. Business. C. Housework. D. Schoolwork.
(  ) 2. Lily CAN'T try these AI robots in the science center on ________.
A. Monday B. Wednesday C. Friday D. Sunday
(  ) 3. Who can visit the science center during opening hours?
A. A man with his cat.
B. A middle school student with food from outside.
C. An 8 - year - old boy alone.
D. An old woman with her daughter.
答案: 1-3: CAD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭