2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

( ) 7. Tchaikovsky famous ________ the composer of Swan Lake, is one of the great composers in the world.
A. for B. to C. about D. as
答案: C
( ) 8. — I don’t know what to say at the interview.
— ________. Just be polite and answer honestly.
A. Forget it B. Listen to me C. Don’t worry D. Don’t mention it
答案: D
阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Dereck and Beverly are wildlife animal filmmakers. They have made lots of films about animals and plants. Their job is to keep and protect the big cats of Africa from damage. Beverly also takes photos of the lions, and her pictures have appeared in National Geographic magazine.
When they were kids, Dereck was quiet and healthy. He was good at maths and science. Beverly had a twin brother. At that time, her brother and she often got their mother into trouble! Beverly was a dancer, an athlete, played the piano (not very well), and was a class leader. Her favorite subject was science and she always got excellent grades in her science exams.
When in the field, their work starts at around 4 a.m. After drinking a cup of tea, they drive out into the bush to find their subjects. Sometimes that is a lion pride (群). Lions are family animals, and they usually live in groups of 15 or more. Sometimes that is a single leopard. They follow the animals for the day, filming, researching, and collecting facts, information or pictures. They don’t stop working even when they have lunch. They are often back in camp by 8 p.m.
When talking about the favorite places to explore, Dereck says, “We live in it!” Beverly thinks being in nature is her favourite. Dereck thinks running or taking a swim in the Okavango swamp — especially swimming close to crocodiles is great fun, but Beverly says, “Swimming is fun but crazy in these waters!”
( ) 1. From the second paragraph, we can know that when they were kids, ________.
A. Dereck was outgoing B. Beverly was quiet and healthy
C. Beverly could play the piano very well D. They were both good at science
( ) 2. When Dereck and Beverly are in the field, the right time order is that they ________.
① drink a cup of tea ② follow the animals
③ drive out ④ find their subjects
A. ①②③④ B. ①④③② C. ①③④② D. ④①③②
( ) 3. What does the passage mainly talk about?
A. Animals and plants. B. The story of Dereck and Beverly.
C. National Geographic magazine. D. Dereck and Beverly’s childhood.
( ) 4. From the passage, we can infer that ________.
A. Dereck and Beverly don’t love nature at all
B. Dereck and Beverly are famous film stars
C. it’s safe to take a swim in the Okavango swamp
D. their work is dangerous sometimes, but they like it
答案: 1-4: DCBD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭