第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
( ) 10. — How about going to the library this afternoon?
— ________ Reading is my therapy.
A. Are you kidding? B. You got me there. C. Don’t you know? D. You read my mind.
— ________ Reading is my therapy.
A. Are you kidding? B. You got me there. C. Don’t you know? D. You read my mind.
答案:
1-5: AADAB 6-10: CABDD
1. — Did you know anything about oil, boy?
— I was told long ago that oil ____________ (catch) fire easily.
— I was told long ago that oil ____________ (catch) fire easily.
答案:
catches
2. Do you really want to do this, my boy? Think twice! Or you ____________ (regret) it one day.
答案:
will regret
3. You’d better have your robot ____________ (check) every month, or it may be too much trouble.
答案:
checked
4. In the past, people did not know how to keep food fresh for a long time, but now the invention of the fridge ____________ (solve) this problem.
答案:
has solved
5. Ron bought the watch and ____________ (wear) it every day for the next two months.
答案:
wore
6. Armstrong became the first human being ever ____________ (step) onto the Moon.
答案:
to step
7. I’m sure you can do much better if you ____________ (give) a little more time. Try next time!
答案:
are given
8. Some people think they ____________ (cut) off from the outside world if they move to the countryside.
答案:
will be cut
9. He promised that he ____________ (deal) with such a problem as soon as possible and he did do so.
答案:
would deal
10. Recently, a new lifestyle called low-carbon life ____________ (spread) every corner of our country.
答案:
is spreading/has spread
请你用英语写一篇短文,介绍一下你想象中的火星生活。
内容要点:1. 交通工具是航天飞机,其速度达到光速;
2. 随着科学的发展,在火星上植物能生产食物、氧气和水;
3. 火星重力只有地球的3/8,人们通过穿特制的靴子来解决火星上重力的问题;
4. 人们有更多的空间和休闲时间;
5. 生活在许多方面很美好,但也有一些不足之处,如……
注意事项:1. 短文须包括所给内容要点,要求语句通顺,意思连贯;
2. 第5要点须用2—3句话展开合理想像,作适当发挥;
3. 词数在90个左右,短文的开头已给出,不计入总词数。
Life on Mars
In the future, our planet will be more and more crowded and polluted. __________________________
内容要点:1. 交通工具是航天飞机,其速度达到光速;
2. 随着科学的发展,在火星上植物能生产食物、氧气和水;
3. 火星重力只有地球的3/8,人们通过穿特制的靴子来解决火星上重力的问题;
4. 人们有更多的空间和休闲时间;
5. 生活在许多方面很美好,但也有一些不足之处,如……
注意事项:1. 短文须包括所给内容要点,要求语句通顺,意思连贯;
2. 第5要点须用2—3句话展开合理想像,作适当发挥;
3. 词数在90个左右,短文的开头已给出,不计入总词数。
Life on Mars
In the future, our planet will be more and more crowded and polluted. __________________________
答案:
One possible version:
In the future, our planet will be more and more crowded and polluted. Maybe we can live on Mars. Here is a guide to living on Mars. We can travel to Mars in spacecraft which travel at the speed of light. With the development of science, plants can produce food, oxygen and water on Mars. The gravity on Mars is only three - eighths of that on the Earth, so we should wear special boots to make ourselves heavier. People have more space and time to relax. Life is really good in many ways. But there are also some disadvantages. For example, the food will not be very tasty. And the journey to Mars will probably be very uncomfortable.
(104 words)
In the future, our planet will be more and more crowded and polluted. Maybe we can live on Mars. Here is a guide to living on Mars. We can travel to Mars in spacecraft which travel at the speed of light. With the development of science, plants can produce food, oxygen and water on Mars. The gravity on Mars is only three - eighths of that on the Earth, so we should wear special boots to make ourselves heavier. People have more space and time to relax. Life is really good in many ways. But there are also some disadvantages. For example, the food will not be very tasty. And the journey to Mars will probably be very uncomfortable.
(104 words)
查看更多完整答案,请扫码查看