2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

( ) 10. — Whose advice should we take?
— ________.
A. I’m sorry B. Up to you C. It’s your turn D. Don’t mention it
答案: 1-5: DCBDC 6-10: DAAAB
三、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
From the moon to Mars, scientists have been looking for water — the key to life — in the solar system for decades. Recently, they have turned to Jupiter (木星)!
On April 14, the European Space Agency’s (ESA) JUICE spacecraft successfully lifted off from French Guiana in South America. JUICE, short for “Jupiter Icy Moons Explorer”, will collect data from Jupiter and its three moons, Europa, Ganymede and Callisto.
The three moons are believed to have big oceans of liquid water (液态水) under their icy shells. According to ESA, the water on these moons could be six times as much as the amount in Earth’s oceans. The mission “will change our understanding of the solar system”, wrote Scientific American.
In 1998, NASA’s Galileo spacecraft found that Europa might be ejecting water as far as 160 kilometers into space. That gave scientists the idea of studying the icy moons of Jupiter.
The oceans under these moons are likely to be tens of kilometers deep. But they are also trapped under tens of kilometers of ice, making it very difficult to study them. Although JUICE cannot land on the surface, it has lots of high - tech equipment to study the moon’s environment, including spectral imaging tools and radar (光谱成像和雷达). “They could give more data on things like the thickness of the oceans, their salt content, and their distance from the icy shells above,” reported Phys.org.
“The main goal is to understand whether there are habitable (适合居住的) environments among those icy moons and around a giant planet like Jupiter,” JUICE team member Olivier Witasse said during a press conference on April 6.
( ) 1. JUICE has been sent to look for ________ on Jupiter.
A. air B. sand C. gold D. water
( ) 2. Paragraph 4 mainly wants to tell us ________.
A. how far water can be ejected
B. why scientists wanted to study Jupiter
C. what NASA’s Galileo spacecraft found
D. which spacecraft was used to explore the universe
( ) 3. The underlined word “trapped” in Paragraph 5 has the closest meaning to “________”.
A. locked B. created C. collected D. taken
( ) 4. The purpose of the task is to find out if ________.
A. there are living things out there
B. life can live on some of Jupiter’s moons
C. there are lakes in the universe
D. we can move water from Earth to the moons of Jupiter
答案: 1-4: DBAB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭