2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

( ) 7. — Can you tell me something about body language?
— Sure. For example, looking down possibly means being ________ in the Western body language.
A. dishonest B. happy C. confident D. angry
答案: 三、1-5: CBBDC 6-10: AACDA
( ) 8. In many countries, people put their fingers up to their mouths to ask for ________.
A. cheers B. truth C. silence D. suggestions
答案: 三、1-5: CBBDC 6-10: AACDA
( ) 9. — Which language is used most widely in the world? — ________, of course!
A. German B. Japanese C. Chinese D. English
答案: 三、1-5: CBBDC 6-10: AACDA
( ) 10. — We’ll have a school trip to the Wuxi City Museum next week.
— ________ And I’m sure you’ll learn a lot.
A. Have fun! B. Best wishes! C. Good luck! D. Never mind!
答案: 三、1-5: CBBDC 6-10: AACDA
四、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Tibet is in the south - west of China and covers more than 1.2 million square kilometres of land. It equals to one - eighth of China’s total land area. Tibet is home to many natural wonders such as valleys, mountains, lakes and even deserts. Tibet’s vast landscape makes it perfect for travelling and setting for one of life’s most memorable cycling journeys. This wonderful and challenging bike tour starts from Tibet’s capital, Lhasa. Because Lhasa is 3,650 metres above the sea level, it is important to spend a few days getting used to the thin air at this height. If you do not get prepared, it can hurt your head and make some people sick. Once you have visited the famous Potala Palace and packed lots of water and food for the trip, you will be ready to start cycling. The tour leaders will help you to get your bike and anything else you may need to go camping so that you are completely prepared for your trip. The cycling route will take you past rivers, giant open grasslands and high mountains, including the world - famous Mount Qomolangma (珠穆朗玛峰). The trip ends as the road drops 4,000 metres into the neighbouring country of Nepal.
The trip is not for the weak. Even those with a very high fitness level will struggle with many of the mountainous climbs. However, those who take up the challenge will have a great sense of achievement and will have seen some of the most beautiful views and sunrises in the world. When people have completed this difficult journey, they often have hundreds of amazing photos of the wonderful places they have seen.
( ) 1. Tibet is ________ of China’s total land area.
A. one - third B. one - eighth C. two - ninths D. two - thirds
( ) 2. If you feel ill because of the height and get altitude sickness, ________.
A. you will fall over B. you will not be able to cycle
C. you will get a bad headache D. you will get a bad stomachache
( ) 3. How does the author describe the cycling trip?
A. It is one of life’s most memorable cycling journeys.
B. It is a challenge even to those with a very high fitness level.
C. Those who take the challenge will have a great sense of achievement and will have seen some of the most beautiful scenery.
D. All the above.
答案: 四、1-3: BCD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭