2025年时代新课程九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时代新课程九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时代新课程九年级英语下册译林版》

(  ) 10. −−−Are you willing to live on Mars one day?
         ________ It sounds exciting, but it still worries me.
     
A. Of course I am. B. I'm not sure.     C. Why not?    D. Are you joking?
答案: 一、1-5: ACCDB
6-10: BCCAB
三、动词填空
1. It's over two weeks since the final decision____________(make). Have they taken any action?
2. Mr Smith, together with all the students in his class,____________(plant)some trees at the foot of the hill when it began to rain heavily.
3. At that time nobody could tell what____________(happen)to the Earth in the next 100 years.
4. The newspaper says that the price of meat____________(fall)a lot in the last few weeks.
5. It is said that another newest spacecraft____________(send)into space later this year.
6. Please try to relax yourself. Close your eyes and imagine you____________(lie)on a beach.
答案: 三、1. was made
2. was planting
3. would happen
4. has fallen
5. will be sent
6. are lying
四、阅读理解  阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
  The latest findings from the Zhurong Mars Rover(祝融号火星探测器)helped scientists learn about the weather changes on Mars about 400,000 years ago, according to a study in Nature.
  Mars is the planet that has the most Earth - like environment in the solar system. Scientists think that the study of its change can help us learn about the future of our Earth.
  To take photos of the planet's surface, researchers used the cameras from Tianwen 1 and the Zhurong Rover. Also, they used the surface analyzer to learn more about the wind changes near the Rover's landing place.
  Their findings show that the area probably experienced a change in weather, marked by a wind change 400,000 years ago. According to the study, the wind changed nearly 70 degrees from northeast to northwest. The weather change of Mars was because of a change of the Martian axis(火星地轴).
  The finding helps improve our understanding of weather change on the planet. It also shows a possible point of studying the future weather change on Earth.
(  ) 1. What did the researchers use to do research on the wind changes on Mars?
     
A. Cameras and the surface analyzer.
     
B. The wind analyzer and the surface analyzer.
     
C. The cameras from Tianwen 1 and the Zhurong Rover.
     
D. The surface analyzer and the new Earth rover.
(  ) 2. What's paragraph 4 mainly about?
     
A. The importance of studying Mars.     B. The researchers in the study.
     
C. The difficulty in the study.        D. The findings of the study.
(  ) 3. What's the purpose of the text?
     
A. To call on people to protect our Earth.   B. To show a new finding about Mars.
     
C. To tell the story of some great researchers. D. To give advice on doing research.
答案: 四、1-3: ADB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭