2025年实验班提优训练六年级英语上册闽教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练六年级英语上册闽教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第87页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
五、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
In America, Thanksgiving is on the fourth Thursday of November. But in Canada, it's on the second Monday of October every year. They show thanks to nature(自然) and celebrate the harvest(丰收). Their family will go back home and have a big family dinner. They put all the stuffing like croutons(面包丁), onions, celery(芹菜) and sage into the turkey and put it in the oven(烤箱) and toast(烤).
(
(
(
(
(
In America, Thanksgiving is on the fourth Thursday of November. But in Canada, it's on the second Monday of October every year. They show thanks to nature(自然) and celebrate the harvest(丰收). Their family will go back home and have a big family dinner. They put all the stuffing like croutons(面包丁), onions, celery(芹菜) and sage into the turkey and put it in the oven(烤箱) and toast(烤).
(
F
)1. In America, Thanksgiving is on the second Monday of October.(
T
)2. In Canada, people thank nature and celebrate the harvest on Thanksgiving Day.(
F
)3. Canadians don't have a family dinner like Americans on Thanksgiving Day.(
T
)4. People in Canada often toast the turkey for Thanksgiving dinner.(
T
)5. They put all the stuffing like croutons, onions, celery and sage into the turkey.
答案:
五、1~5 FTFTT
六、阅读短文,选择正确的答案。
The Dragon Boat Festival is a traditional festival in China. It is also called the Duanwu Festival. The Dragon Boat Festival is in memory of Qu Yuan. We have some special activities to celebrate(庆祝) the Dragon Boat Festival. We make a special food, called “zongzi” or “rice dumpling”.
The Dragon Boat Festival is best-known(最有名的) for its dragon boat races, especially(尤其) in the southern China where there are rivers and lakes. When the festival comes, there will be lots of people gathering around the rivers. They will see the dragon boat races happily. And the men will do the dragon boat races. The Dragon Boat Festival is a special festival for our Chinese people.
(
A. Chinese B. American C. English
(
A. rice dumpling B. dumpling C. rice
(
A. special food B. dragon boat races C. cake
(
A. women B. children C. men
(
A. The Dragon Boat Festival is also called the Duanwu Festival.
B. There are some rivers and lakes in the southern China.
C. All people can do the dragon boat races.
The Dragon Boat Festival is a traditional festival in China. It is also called the Duanwu Festival. The Dragon Boat Festival is in memory of Qu Yuan. We have some special activities to celebrate(庆祝) the Dragon Boat Festival. We make a special food, called “zongzi” or “rice dumpling”.
The Dragon Boat Festival is best-known(最有名的) for its dragon boat races, especially(尤其) in the southern China where there are rivers and lakes. When the festival comes, there will be lots of people gathering around the rivers. They will see the dragon boat races happily. And the men will do the dragon boat races. The Dragon Boat Festival is a special festival for our Chinese people.
(
A
)1. The Dragon Boat Festival is a traditional festival.A. Chinese B. American C. English
(
A
)2. “Zongzi” is also called “”.A. rice dumpling B. dumpling C. rice
(
B
)3. The Dragon Boat Festival is best-known for its .A. special food B. dragon boat races C. cake
(
C
)4. The will do the dragon boat races.A. women B. children C. men
(
C
)5. According to(根据) the passage, which one is not right?A. The Dragon Boat Festival is also called the Duanwu Festival.
B. There are some rivers and lakes in the southern China.
C. All people can do the dragon boat races.
答案:
六、1~5 AABCC
1. 由文中第一句可知,端午节是中国传统节日,故选A。
2. 由文中第一段最后一句可知,粽子也被称为rice dumpling,故选A。
3. 由文中第二段第一句可知,端午节最有名的活动是赛龙舟,故选B。
4. 由文中倒数第二句可知,男人们将会参与赛龙舟,故选C。
5. 由文中倒数第二句可知,并不是所有人都可以参与赛龙舟,故选C。
1. 由文中第一句可知,端午节是中国传统节日,故选A。
2. 由文中第一段最后一句可知,粽子也被称为rice dumpling,故选A。
3. 由文中第二段第一句可知,端午节最有名的活动是赛龙舟,故选B。
4. 由文中倒数第二句可知,男人们将会参与赛龙舟,故选C。
5. 由文中倒数第二句可知,并不是所有人都可以参与赛龙舟,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看