2025年实验班提优训练六年级英语上册闽教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练六年级英语上册闽教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
九、阅读短文,选择正确的答案。(10分)
Happy Shopping

(
A. clothes B. toys C. food and drinks
(
A. A blue ruler B. A glass of orange juice C. A bag of crayons
(
A. 工具 B. 文具 C. 家具
(
A. three rulers and a cap B. a cap and a pair of sunglasses C. a hamburger and three red pens
Happy Shopping
(
C
)1. On the second floor, you can see food and drinks
.A. clothes B. toys C. food and drinks
(
B
)2. A glass of orange juice
is four yuan.A. A blue ruler B. A glass of orange juice C. A bag of crayons
(
B
)3. The underlined word “stationery” means “文具
” in Chinese.A. 工具 B. 文具 C. 家具
(
C
)4. Lily has ten yuan. She can buy a hamburger and three red pens
.A. three rulers and a cap B. a cap and a pair of sunglasses C. a hamburger and three red pens
答案:
1~4 C B B C
1. 由第二个表格中的内容可知,二楼是食物和饮料。故选C。
2. 由第二个表格中“All the juice is 4 yuan, too.”可知,所有饮料都是4元。故选B。
3. 由第一个表格中“pen”“ruler”“crayon”分析可知,本段介绍的是文具。故选B。
4. 由表格中物品的单价可知,一个汉堡4元,3支钢笔是6元,共计10元。故选C。
1. 由第二个表格中的内容可知,二楼是食物和饮料。故选C。
2. 由第二个表格中“All the juice is 4 yuan, too.”可知,所有饮料都是4元。故选B。
3. 由第一个表格中“pen”“ruler”“crayon”分析可知,本段介绍的是文具。故选B。
4. 由表格中物品的单价可知,一个汉堡4元,3支钢笔是6元,共计10元。故选C。
十、书面表达。(15分)
明天是杨明的生日,妈妈想给他买一条裤子,他喜欢蓝色并且穿 L 码,请将对话补充完整。
Assistant:
Mom: Yes, please. My son wants
Assistant:
Yang Ming: I like the color.
Assistant: Sure.
Yang Ming: I like them very much.
Assistant: 40 yuan. Mom: I’ll take them.
明天是杨明的生日,妈妈想给他买一条裤子,他喜欢蓝色并且穿 L 码,请将对话补充完整。
Assistant:
Can I help you?
Mom: Yes, please. My son wants
a pair of trousers
.Assistant:
What about
the blue trousers?Yang Ming: I like the color.
Can I try them on
?Assistant: Sure.
Yang Ming: I like them very much.
How much are they
?Assistant: 40 yuan. Mom: I’ll take them.
答案:
Assistant: Can I help you?
Mom: Yes, please. My son wants a pair of trousers.
Assistant: What about the blue trousers?
Yang Ming: I like the color. Can I try them on?
Assistant: Sure.
Yang Ming: I like them very much. How much are they?
Assistant: 40 yuan.
Mom: I’ll take them.
Mom: Yes, please. My son wants a pair of trousers.
Assistant: What about the blue trousers?
Yang Ming: I like the color. Can I try them on?
Assistant: Sure.
Yang Ming: I like them very much. How much are they?
Assistant: 40 yuan.
Mom: I’ll take them.
查看更多完整答案,请扫码查看