2025年实验班提优训练六年级英语上册闽教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练六年级英语上册闽教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
四、根据所给图片提示,补全单词,完成句子。
1. The children are sitting

2. They are basketball

1. The children are sitting
between
their mother and
father. They are reading
a
book
at home.2. They are basketball
players
of Class Three. They are playing
basketball
in the playground.
答案:
四、1. between, and, reading a book
2. players, playing basketball
2. players, playing basketball
五、根据所给情景,判断下列句子与图片是(T)否(F)相符。
(
(
(
(
(

(
F
)1. Some girls are playing basketball in the playground.(
F
)2. The game is between Class One and Class Two.(
F
)3. A boy is passing the ball to a girl.(
T
)4. Some pupils are watching the game.(
T
)5. Some girls are cheering for their class team.
答案:
五、1~5 FFFTT
六、用所给单词的适当形式填空,补全短文。
Julia 1.
Julia 1.
likes
(like) sports. 2. Her
(She) favorite sport is running. Every day she 3. gets
(get) up early and 4. exercises
(exercise) in the park. It’s 5. rainy
(rain) today, so she stays at home. Now she is 6. watching
(watch) TV. She is 7. unhappy
(happy). She 8. says
(say), “I need a 9. sunny
(sun) day. I 10. want
(want) to exercise in the park.”
答案:
六、1. likes 2. Her 3. gets 4. exercises 5. rainy 6. watching 7. unhappy 8. says 9. sunny 10. want
七、阅读短文,完成下列各题。
It’s the summer vacation. Lily often gets up at six o’clock. Her parents are busy with their work. They don’t have time to exercise. Lily often goes to the park with her grandparents. Her grandpa likes playing Taichi, but her grandma doesn’t like it. She is not good at it. She often dances with her friends. And Lily often runs in the park or plays football with other pupils. They often go home at nine o’clock.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(二)阅读短文,回答下列问题。
4. Does Lily often go to the park with her grandparents?
5. Who isn’t good at playing Taichi?
It’s the summer vacation. Lily often gets up at six o’clock. Her parents are busy with their work. They don’t have time to exercise. Lily often goes to the park with her grandparents. Her grandpa likes playing Taichi, but her grandma doesn’t like it. She is not good at it. She often dances with her friends. And Lily often runs in the park or plays football with other pupils. They often go home at nine o’clock.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
F
)1. It’s the winter vacation.(
T
)2. Lily often gets up at six o’clock.(
F
)3. Lily’s parents aren’t busy with their work.(二)阅读短文,回答下列问题。
4. Does Lily often go to the park with her grandparents?
Yes, she does.
5. Who isn’t good at playing Taichi?
Lily’s grandma.
答案:
七、(一)1~3 F T F
1. 由短文第一句可知,这是暑假,而不是寒假,故填F。
2. 由短文第二句可知,Lily经常六点起床,故填T。
3. 由短文第三句可知,Lily的父母忙于工作,故填F。
(二)4. Yes, she does.
5. Lily’s grandma.
4. 由短文第五句可知,Lily经常和她的祖父母一起去公园,故答案为“Yes, she does.”。
5. 由短文第六、七句可知,Lily的祖母不擅长打太极,故答案为“Lily’s grandma.”。
1. 由短文第一句可知,这是暑假,而不是寒假,故填F。
2. 由短文第二句可知,Lily经常六点起床,故填T。
3. 由短文第三句可知,Lily的父母忙于工作,故填F。
(二)4. Yes, she does.
5. Lily’s grandma.
4. 由短文第五句可知,Lily经常和她的祖父母一起去公园,故答案为“Yes, she does.”。
5. 由短文第六、七句可知,Lily的祖母不擅长打太极,故答案为“Lily’s grandma.”。
查看更多完整答案,请扫码查看