2025年全效学习学业评价方案八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习学业评价方案八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习学业评价方案八年级英语上册人教版》

二、根据汉语意思完成句子,每空一词
1. 如果更多人遵守交通规则并使用智能交通系统,未来交通事故将会减少。
If more people follow ____ ____ and use smart ____ ____, there will be fewer ____ ____ in the future.
2. 看!学生们正在观看关于未来生活以及如何活到100岁的教育视频。
Look! Students are watching an ____ ____ about what the future ____ ____ ____ and ____ ____ ____ ____ ____ ____ 100 years old.
3. 如果我们拥有更好的医疗保健技术,医生就能教我们如何在小的健康问题变得更大前解决它们。
If we have better ____ ____ ____, doctors can teach us ____ ____ ____ small ____ ____ ____ they become bigger.
答案: 1.traffic rules; transport systems; traffic accidents 2.educational video; will be like; how to live to be 3.health care technology; how to solve; health problems before
三、阅读理解
When we think about life in 2100, we can picture a world full of cool technology and big changes. Our homes, transportation, and even space will be different.
Smart homes will be common, and computers will control (控制) things like temperature and lights. These homes will use solar power (太阳能) and save water, so they will be more ecological. We might even have mirrors to check our health and robots to cook and clean for us.
Cars will be different too. We’ll drive electric (电的) cars and take buses controlled by computers. This will help cut down pollution (污染) and make our air cleaner. Space will be a new place for people to live. There may be cities on the Moon and Mars. People can grow food there and send it back to earth. Schools will probably change too. Students may study at home on computers instead of going to school buildings. They could talk to other students from all over the world in online classes.
But we also have to think about the problems. Climate change might be worse. Some people might live much longer, but others might not have enough food or water.
So, the future will be different from today, and we need to be ready for both good and bad things. We should use our technology wisely and take care of our planet, so everyone can have a better life in 2100.
( )1. What does the underlined word “ecological” in Paragraph 2 mean in Chinese?
A. 智能的
B. 生态环保的
C. 昂贵的
D. 优质的
( )2. Which is TRUE about life in 2100 according to the passage?
A. There may be cities underwater.
B. People will use electric buses on the Moon and Mars.
C. Hospitals will use mirrors to check patients (病人).
D. Students will have lessons at home on their computers.
( )3. What’s Paragraph 4 mainly about?
A. Smart homes.
B. Online education.
C. Future transportation.
D. Problems from changes.
( )4. What can be the best title for the passage?
A. Technology in 2100: Hopes and Challenges (挑战)
B. Transportation Changes in the Future
C. The Popularity of Smart Homes
D. Live in Space in 2100
答案: 1.B 2.D 3.D 4.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭