2025年全效学习学业评价方案八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习学业评价方案八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习学业评价方案八年级英语上册人教版》

二、根据汉语意思完成句子,每空一词
1. ——谢谢你借我笔记!
——不客气。
—________ ________ lending me your notes!
—________ ________.
2. 安娜和玛丽长得不像,但她们有很多共同之处。
Anna and Mary don't look similar,but they ________ a lot ________ ________.
3. 她最大的优点之一是能按时参加每次小组会议,并且总是开心地参与其中。
One of her greatest ________ is her ability ________ ________ every group meeting ________ ________ and always join in happily.
4. 海伦喜欢在业余时间画画,而且她总是抽出一些时间教小孩子们如何绘制色彩缤纷的图画。
Helen likes painting ________ ________ ________ ________,and she always ________ some time ________ ________ little kids how to draw colourful pictures.
答案: 1.Thanks for; My pleasure 2.have; in common 3.strengths; to attend; on time 4.in her spare/free time; spares; to teach
三、阅读理解
Blanca has been my close friend for four years. I first met her on my first visit to the National University(Medellin,Colombia)when I asked her where the library was and we started talking. We've been friends ever since.
Appearance:Blanca is quite good - looking. She's tall and slim(苗条的). She has big black eyes and a beautiful round face. She has a great sense of style(时尚感),so she always looks well - dressed even in jeans and T - shirts.
Personality:Blanca is very outgoing. She's always friendly and often gives her friends warm hugs. She also loves to have fun. She's very humorous,and she always makes me laugh,but sometimes she can be a bit immature(不成熟的). For example,when she doesn't get what she wants,she acts like a child and stomps(跺)her feet.
▲:Blanca is very good at sports. She enjoys basketball,tennis,running,and swimming.
All in all,I'm glad to have Blanca as my friend. It's a real pleasure to be with her,and I really enjoy her company(陪伴). I'm sure we'll always be close friends.
( )1. How did the writer and Blanca know each other?
A. They visited the National University together.
B. They went to the same library at the university.
C. The writer asked Blanca the way to the library at the university.
D. They met in the library four years ago.
( )2. What does the underlined word “humorous” in Paragraph 3 probably mean?
A. Funny. B. Bright. C. Polite. D. Smart.
( )3. Which can be best put in the “▲”?
A. Places that she likes visiting
B. Ball games that she enjoys
C. Activities that she likes
D. Clubs that she wants to join
( )4. What can we learn from the passage?
A. Blanca always wears jeans and T - shirts.
B. The writer enjoys staying with her friend Blanca.
C. Blanca often plays with children to make them laugh.
D. Blanca is a bit immature.
答案: 1.C 2.A 3.C 4.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭