2025年全效学习阶段发展评价九年级英语全一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习阶段发展评价九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第62页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
1. You bet! 当然了!
学 bet 作动词,意为“打赌;下赌注”。I bet 意为“我敢肯定”,后常接从句; you bet 意为“的确;当然;一定”,常用于口语当中。
用
学 bet 作动词,意为“打赌;下赌注”。I bet 意为“我敢肯定”,后常接从句; you bet 意为“的确;当然;一定”,常用于口语当中。
用
I
bet
(我敢肯定) he is watching TV at home now.
答案:
1.I bet
2. He's the boy who won the photo competition last year! 他是那个去年赢得摄影比赛的男孩!
学该句是一个由 who 引导的定语从句,其先行词是 the boy。引导词 who 在从句中作主语,不能省略。
【注意】who 引导的定语从句中谓语动词的数应与其先行词的数保持一致。
用 I like teachers who
学该句是一个由 who 引导的定语从句,其先行词是 the boy。引导词 who 在从句中作主语,不能省略。
【注意】who 引导的定语从句中谓语动词的数应与其先行词的数保持一致。
用 I like teachers who
are
(be) friendly, helpful and fair to each student.
答案:
2.are
3. The one who took photos at the school dance? 是那个在学校舞会上拍照的人吗?
学 one 在本句中作代词,代替上文中出现的人。one 作代词时可以代替上文中出现的单数概念的同类人或物;其复数形式 ones 代替上文中出现的复数概念的同类人或物。
【拓展】one 与 it 都可以代替上文提到过的单数概念的物,但两者的用法有所不同:one 表示泛指,指前面提到过的那类物中的任意一个,即指代同一类; it 表示特指,指前面提到过的物,即指代同一物。
用用 one(s)或 it 填空
①—Do you have a bike?
—Yes, I have an old
②—Can you see the ball?
—Yes, I can see
③—Which pencils do you want?
—I want red
学 one 在本句中作代词,代替上文中出现的人。one 作代词时可以代替上文中出现的单数概念的同类人或物;其复数形式 ones 代替上文中出现的复数概念的同类人或物。
【拓展】one 与 it 都可以代替上文提到过的单数概念的物,但两者的用法有所不同:one 表示泛指,指前面提到过的那类物中的任意一个,即指代同一类; it 表示特指,指前面提到过的物,即指代同一物。
用用 one(s)或 it 填空
①—Do you have a bike?
—Yes, I have an old
one
.②—Can you see the ball?
—Yes, I can see
it
.③—Which pencils do you want?
—I want red
ones
.
答案:
3.①one ②it ③ones
Ⅰ.根据句意及首字母或汉语注释完成单词
1. If you a
2.
3. When he looked at the m
4. The
5. I have a
1. If you a
dd
some salt to the soup, it will taste better.2.
Recently
(最近), scientists have found that dogs are smarter than cats.3. When he looked at the m
enu
, he found the dishes very expensive for him.4. The
general
(普遍的) opinion is that the new law (法律) is a good thing.5. I have a
feeling
(感觉) of surprise when I saw the strange building for the first time.
答案:
Ⅰ.1.add 2.Recently 3.menu 4.general 5.feeling
Ⅱ.从括号中选择合适的词语填空
1. How do you
2. The man is so powerful that nobody can
3. Your watch is beautiful. Where did you buy
4.
5. With new inventions and technologies, people have a higher
1. How do you
deal
(deal/do) with the problem, John?2. The man is so powerful that nobody can
beat
(win/beat) him.3. Your watch is beautiful. Where did you buy
it
? I'll buy one
tomorrow. (it/one)4.
What about
(Why not/What about) reading aloud to practise your English?5. With new inventions and technologies, people have a higher
standard
(standard/rule) of living.
答案:
Ⅱ.1.deal 2.beat 3.it;one 4.What about 5.standard
Ⅲ.语法填空
For some teenagers, being an adult is the coolest thing in the world. Adults don't do homework 1.
Last month, Grade 7 students at Sunshine School had a taste of the adult world. The teachers asked them 2.
Wu Jing's mother works as 3.
“She is 7.
Li Shiyi spent her day 8.
“Now I 10.
For some teenagers, being an adult is the coolest thing in the world. Adults don't do homework 1.
or
take exams. They do what they like and make money. How wonderful! But is it true?Last month, Grade 7 students at Sunshine School had a taste of the adult world. The teachers asked them 2.
to finish
(finish) a piece of special homework called “Working with your parents for one day”.Wu Jing's mother works as 3.
a
ticket collector in a park. 4. At
6 am, Wu Jing set out for work with her mother. It was dark and cold. 5. Before
the park opened, they did some cleaning and preparations. When the 6. visitors
(visitor) came, they greeted with a smile. After standing for the whole day, Wu was really tired.“She is 7.
busier
(busy) and more tired than I knew. I should help her more,” said Wu.Li Shiyi spent her day 8.
helping
(help) in a car. Her father is a taxi driver. She had to pick up passengers and help with the luggage. Li 9. thought
(think) it would be easy to sit in a car and tour the city. But soon she found that her father didn't even have time for lunch.“Now I 10.
really
(real) know how hard it is to make money,” Li said. “We should care for our parents more and never waste money.”
答案:
Ⅲ.1.or 2.to finish 3.a 4.At 5.Before 6.visitors 7.busier 8.helping 9.thought 10.really
Ⅳ.阅读理解
The winter holiday is coming. If you are interested in making a website, Xinhua Community will have classes about that.
How to Make a Website
First, make a good plan after learning about who will use the website and what they want. The second step is to design. We can use Photoshop to design the colour and the style of the website. The next step is to develop, by writing the code (编程) to make the website into what people see. After that, test the website, making sure that people can visit the website on different devices (设备). The final step is to check the website to keep it up - to - date (包含最新信息的).
What to Pay Attention to
Sometimes coding can not always work the way you want it to. Then, we can use AI for help. AI can help write or rewrite new texts for some website pages. But it is not a good idea to depend on it. A good website designer needs to be creative and explore new skills.
Teenagers in our community between 10 to 15 can come, and it is free for you! Our classes can let you learn more about art and skills on the computer. You will have an interesting life here during the holiday.

(
A. A website designer.
B. A game player.
C. A writer.
D. An artist.
(
A. Devices.
B. Photoshop.
C. Phones.
D. AI.
(
A. Because it doesn't work well.
B. Because it can't make us creative.
C. Because it can only rewrite website pages.
D. Because it has its own ideas.
(
A. A 9 - year - old boy who is from Xinhua Community.
B. A 14 - year - old girl who is from Xueqian Community.
C. Lingling from Xinhua Community who was born in 2012.
D. Weihua from Xinhua Community who was born in 2007.
The winter holiday is coming. If you are interested in making a website, Xinhua Community will have classes about that.
How to Make a Website
First, make a good plan after learning about who will use the website and what they want. The second step is to design. We can use Photoshop to design the colour and the style of the website. The next step is to develop, by writing the code (编程) to make the website into what people see. After that, test the website, making sure that people can visit the website on different devices (设备). The final step is to check the website to keep it up - to - date (包含最新信息的).
What to Pay Attention to
Sometimes coding can not always work the way you want it to. Then, we can use AI for help. AI can help write or rewrite new texts for some website pages. But it is not a good idea to depend on it. A good website designer needs to be creative and explore new skills.
Teenagers in our community between 10 to 15 can come, and it is free for you! Our classes can let you learn more about art and skills on the computer. You will have an interesting life here during the holiday.
(
A
)1. What will the course train you to be?A. A website designer.
B. A game player.
C. A writer.
D. An artist.
(
B
)2. What can we use to design the style of the website?A. Devices.
B. Photoshop.
C. Phones.
D. AI.
(
B
)3. Why can't we always depend on AI?A. Because it doesn't work well.
B. Because it can't make us creative.
C. Because it can only rewrite website pages.
D. Because it has its own ideas.
(
C
)4. Who can take part in this course?A. A 9 - year - old boy who is from Xinhua Community.
B. A 14 - year - old girl who is from Xueqian Community.
C. Lingling from Xinhua Community who was born in 2012.
D. Weihua from Xinhua Community who was born in 2007.
答案:
Ⅳ.1—4 ABBC
查看更多完整答案,请扫码查看