第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
Ⅰ. 根据句意及中文提示填写单词
1. There is a lot of
2. The name of the
3. The
1. There is a lot of
moss
(苔藓) on the old stone wall.2. The name of the
redwood
(红杉) tree comes from its colour.3. The
cheetah
(猎豹) can run very fast. It is the fastest land animal.
答案:
I .1.moss 2.redwood 3.cheetah
Ⅱ. 根据句意,用所给单词的适当形式填空
1. It's
2. The blue whale is the
1. It's
amazing
(amaze) to see many students doing exercises together.2. The blue whale is the
heaviest
(heavy) animal on earth.
答案:
Ⅱ.1.amazing 2.heaviest
Ⅲ. 根据中文意思,补全英语译文
1. 一天中最美的时刻是日出的时候。
The
2. 我去过加利福尼亚的森林几次。
I visited the forests in California
3. ——是什么让袁隆平如此令人惊叹?
——是他对农耕的热爱。”
—
—It is his great love for farming.
4. 我认为熊猫是世界上最受欢迎的动物之一。
I think pandas are
5. ——你正在做什么?
——我正在开始一项关于动植物的测试。
—What are you doing?
—I'm
6. 世界上哪一种树最高?
1. 一天中最美的时刻是日出的时候。
The
most
beautiful
moment of the day is when the sun rises.2. 我去过加利福尼亚的森林几次。
I visited the forests in California
several times
____.3. ——是什么让袁隆平如此令人惊叹?
——是他对农耕的热爱。”
—
What makes
____ Yuan Longping so amazing?—It is his great love for farming.
4. 我认为熊猫是世界上最受欢迎的动物之一。
I think pandas are
one
of
the most popular animals in the world.5. ——你正在做什么?
——我正在开始一项关于动植物的测试。
—What are you doing?
—I'm
starting
a test
____ on animals and plants.6. 世界上哪一种树最高?
Which/What
kind of
____ tree is the tallest in the world?
答案:
Ⅲ.1.most beautiful 2.several times 3.What makes
4.one of 5.starting a test 6.Which/What kind of
4.one of 5.starting a test 6.Which/What kind of
Ⅰ. 阅读理解
话题: 含羞草 难度: ★★ 建议用时:7'
Can plants learn and remember? Monica from Australia thinks so.
Monica and her team members did some tests on mimosas (含羞草). The plants close their leaves quickly when people touch them. They put some mimosas in 56 pots. Every time they dropped the pots from 30 cm high, the plants closed their leaves. Monica and her team members did this for a whole day. To their surprise, at the end of the day, the plants no longer closed their leaves at all. It seemed that the plants had learned that this action wouldn't hurt them.
Another surprising finding was that the plants might remember things for a long time. Monica dropped the same pots of mimosas four weeks later. The plants still didn't close their leaves.
Monica wasn't sure how plants learn and remember. “The plants don't have brains. Maybe they learn and remember with the help of their cells (细胞),” she said.
(
A. they open their leaves
B. they close their leaves
C. their leaves drop
(
A. The plants grew more leaves.
B. The plants closed their leaves.
C. The plants didn't close their leaves when dropped from a height.
(
A. 大脑
B. 心脏
C. 血液
(
A. Plants have brains.
B. Mimosas aren't easy to keep.
C. Some plants can remember things.
话题: 含羞草 难度: ★★ 建议用时:7'
Can plants learn and remember? Monica from Australia thinks so.
Monica and her team members did some tests on mimosas (含羞草). The plants close their leaves quickly when people touch them. They put some mimosas in 56 pots. Every time they dropped the pots from 30 cm high, the plants closed their leaves. Monica and her team members did this for a whole day. To their surprise, at the end of the day, the plants no longer closed their leaves at all. It seemed that the plants had learned that this action wouldn't hurt them.
Another surprising finding was that the plants might remember things for a long time. Monica dropped the same pots of mimosas four weeks later. The plants still didn't close their leaves.
Monica wasn't sure how plants learn and remember. “The plants don't have brains. Maybe they learn and remember with the help of their cells (细胞),” she said.
(
B
)1. When mimosas are touched, ____.A. they open their leaves
B. they close their leaves
C. their leaves drop
(
C
)2. What did Monica find four weeks later?A. The plants grew more leaves.
B. The plants closed their leaves.
C. The plants didn't close their leaves when dropped from a height.
(
A
)3. The underlined word “brains” in Paragraph 4 means “____” in Chinese.A. 大脑
B. 心脏
C. 血液
(
C
)4. What can we learn from the passage?A. Plants have brains.
B. Mimosas aren't easy to keep.
C. Some plants can remember things.
答案:
I.1.B 根据第二段中“The plants close their leaves quickly when people touch them.”可知,当含羞草被触碰时,它们会迅速合上叶子。故选B。
2.C 根据第三段中“Monica dropped the same pots of mimosas four weeks later. The plants still didn’t close their leaves.”可知,四周后,她发现植物被从一定高度丢下后仍然没有合上叶子。故选C。
3.A 根据画线词后句“Maybe they learn and remember with the help of their cells(或许它们在细胞的帮助下学习和记忆)”可知,此处指植物没有大脑,画线单词表示“大脑”。故选A。
4.C 根据第一段“Can plants learn and remember? Monica from Australia thinks so.”及全文可知,本文通过对含羞草的研究告诉我们有些植物能够学习和记忆。故选C。
2.C 根据第三段中“Monica dropped the same pots of mimosas four weeks later. The plants still didn’t close their leaves.”可知,四周后,她发现植物被从一定高度丢下后仍然没有合上叶子。故选C。
3.A 根据画线词后句“Maybe they learn and remember with the help of their cells(或许它们在细胞的帮助下学习和记忆)”可知,此处指植物没有大脑,画线单词表示“大脑”。故选A。
4.C 根据第一段“Can plants learn and remember? Monica from Australia thinks so.”及全文可知,本文通过对含羞草的研究告诉我们有些植物能够学习和记忆。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看