第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
选词填空
is are
1. There
2. There
3. There
4. There
is are
1. There
are
two books on the desk.2. There
is
a ruler and two pens in my pencil case.3. There
is
some water in the bottle.4. There
are
three bottles of water in the car.
答案:
1.are 2.is 3.is 4.are
按要求完成句子
1. There are some bananas in the basket. (改为一般疑问句)
2. Jim is a student of Class 5, Grade 8. (改为否定句)
Jim
3. Bob and Mike play basketball on the sports field. (对画线部分提问)
4. Our classroom is big and beautiful. (对画线部分提问)
What
5. There is some orange juice in the glass. (改为否定句)
There
1. There are some bananas in the basket. (改为一般疑问句)
Are
there any
____ bananas in the basket?2. Jim is a student of Class 5, Grade 8. (改为否定句)
Jim
isn’t
a student of Class 5, Grade 8.3. Bob and Mike play basketball on the sports field. (对画线部分提问)
Where do
____ Bob and Mike play basketball?4. Our classroom is big and beautiful. (对画线部分提问)
What
is
your classroom like
?5. There is some orange juice in the glass. (改为否定句)
There
isn’t
any
orange juice in the glass.
答案:
1.Are there any 2.isn’t 3.Where do 4.is;like 5.isn’t any
Ⅰ. 阅读理解
话题:新学校 难度:★★ 建议用时:6'
I am in a new school in London. This is a new and beautiful school with many flowers and trees around. There are eighteen boys and fifteen girls in my class. Our classroom is big and looks nice. There is a big library. We can get books from it. Today I borrow a book from it.
Can you see a tall building? It's the science and technology building. We have science lessons in it. I like the store near the school. We can buy many things. I buy a pen in it this morning. This afternoon, we have a PE lesson on the sports field. We run, jump and play sport. Our teacher Mr Xia is a kind man. He plays football well. I like playing basketball best. I like the PE lessons, too. I like the new school.
(
A. In Canada. B. In China. C. In London.
(
A. 15. B. 23. C. 33.
(
A. Small. B. Big and nice. C. Long.
(
A. Football. B. Ping-pong. C. Basketball.
话题:新学校 难度:★★ 建议用时:6'
I am in a new school in London. This is a new and beautiful school with many flowers and trees around. There are eighteen boys and fifteen girls in my class. Our classroom is big and looks nice. There is a big library. We can get books from it. Today I borrow a book from it.
Can you see a tall building? It's the science and technology building. We have science lessons in it. I like the store near the school. We can buy many things. I buy a pen in it this morning. This afternoon, we have a PE lesson on the sports field. We run, jump and play sport. Our teacher Mr Xia is a kind man. He plays football well. I like playing basketball best. I like the PE lessons, too. I like the new school.
(
C
)1. Where is the writer now?A. In Canada. B. In China. C. In London.
(
C
)2. How many students are there in the writer's class?A. 15. B. 23. C. 33.
(
B
)3. What is the classroom like?A. Small. B. Big and nice. C. Long.
(
C
)4. Which is the writer's favourite sport?A. Football. B. Ping-pong. C. Basketball.
答案:
1.C 根据第一段中的“I am in a new school in London.”可知,作者现在在伦敦的一所新学校。故选C。 2.C 根据第一段中的“There are eighteen boys and fifteen girls in my class.”可知,在作者的班里有18名男生,15名女生。故选C。 3.B 根据第一段中的“Our classroom is big and looks nice.”可知,作者的教室大且漂亮。故选B。 4.C 根据第二段中的“I like playing basketball best.”可知,作者最喜欢的运动是篮球。故选C。
Ⅱ. 阅读表达
阅读下面短文,根据其内容填空和回答问题。(1至4题每题答案不超过3个单词,5题须用完整句子回答。)
话题:杰克的新朋友 难度:★★ 建议用时:6'
Jack is very happy because he has a new friend.
It's a fine day today. Jack Smith goes to school in the morning. He sees a girl in his classroom. "Good morning! I'm Kate Brown and I'm 12 years old. I'm new here. Nice to meet you!" the girl says. Kate is a friendly girl.
"Hello, Kate. Nice to meet you! I'm Jack Smith. Welcome to our class," says Jack.
Then they talk happily. Jack knows Kate's parents work in Beijing, so she comes to China with them. "I like ping-pong, but I can't play it well. Can you teach me?" Kate says.
"OK. Let's play ping-pong after school," says Jack.
1. Jack's last name is
2. The girl's full name is
3.
4. They want to play
5. 新考法——开放题 Do you like making new friends? Why or why not?
阅读下面短文,根据其内容填空和回答问题。(1至4题每题答案不超过3个单词,5题须用完整句子回答。)
话题:杰克的新朋友 难度:★★ 建议用时:6'
Jack is very happy because he has a new friend.
It's a fine day today. Jack Smith goes to school in the morning. He sees a girl in his classroom. "Good morning! I'm Kate Brown and I'm 12 years old. I'm new here. Nice to meet you!" the girl says. Kate is a friendly girl.
"Hello, Kate. Nice to meet you! I'm Jack Smith. Welcome to our class," says Jack.
Then they talk happily. Jack knows Kate's parents work in Beijing, so she comes to China with them. "I like ping-pong, but I can't play it well. Can you teach me?" Kate says.
"OK. Let's play ping-pong after school," says Jack.
1. Jack's last name is
Smith
.2. The girl's full name is
Kate Brown
.3.
Kate's parents
work in Beijing.4. They want to play
ping-pong
after school.5. 新考法——开放题 Do you like making new friends? Why or why not?
Yes, I do. Because it can make me happy./No, I don't. Because I already have so many friends.(答案不唯一,合理即可)
答案:
1.Smith 2.Kate Brown 3.Kate’s parents 4.ping-pong 5.Yes, I do. Because it can make me happy./No, I don’t. Because I already have so many friends.(答案不唯一,合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看