第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
Ⅰ. 根据句意及中文提示写出单词
1. My brother and I have lunch
2. This is Lili and Leilei's pet dog. They
3. Our school has many
4. I like
5. We need ping - pong
6. The pet dog is also a
1. My brother and I have lunch
together
(在一起) at school.2. This is Lili and Leilei's pet dog. They
really
(非常) like it.3. Our school has many
activities
(活动) every year.4. I like
spending
(花费) time with my family.5. We need ping - pong
bats
(球拍) to play ping - pong.6. The pet dog is also a
member
(成员) of my family.
答案:
Ⅰ .1.together 2.really 3.activities 4.spending 5.bats 6.member
Ⅱ. 根据中文意思完成句子
1. 我可以进来吗?
May I
2. 我每天都打乒乓球。
I play ping - pong
3. 这些是谁的钓鱼竿?
4. 李华的堂弟每周花很多时间看书。
Li Hua's cousin spends
5. 你经常下中国象棋吗?
Do you often
6. 你爸爸喜爱园艺吗?
Does your father
7. 我妹妹正在学习拉二胡。
My sister is learning to
1. 我可以进来吗?
May I
come
in
?2. 我每天都打乒乓球。
I play ping - pong
every
day
.3. 这些是谁的钓鱼竿?
Whose
fishing
rods
are these?4. 李华的堂弟每周花很多时间看书。
Li Hua's cousin spends
a
lot
of
time reading
every week.5. 你经常下中国象棋吗?
Do you often
play
Chinese
chess
?6. 你爸爸喜爱园艺吗?
Does your father
like/love
gardening
?7. 我妹妹正在学习拉二胡。
My sister is learning to
play
the
erhu
.
答案:
Ⅱ .1.come in 2.every day 3.Whose fishing rods 4.a lot of;reading 5.play Chinese chess 6.like/love gardening 7.play the erhu
Ⅲ. 按要求完成句子
1. These ping - pong bats are my brother's. (对画线部分提问)
2. My grandfather goes for a walk in the park every day. (改为一般疑问句)
3. This is a piano. It's my mother's. (合并为一句)
This is
4. This is a fishing rod. (改为主语为复数的句子)
1. These ping - pong bats are my brother's. (对画线部分提问)
Whose
ping-pong
bats
are these?2. My grandfather goes for a walk in the park every day. (改为一般疑问句)
Does
your grandfather go
for a walk in the park every day?3. This is a piano. It's my mother's. (合并为一句)
This is
my
mother’s
piano
.4. This is a fishing rod. (改为主语为复数的句子)
These
are
fishing rods.
答案:
Ⅲ .1.Whose ping-pong bats 2.Does;go 3.my mother’s piano 4.These are
Ⅰ. 选词填空
阅读下面短文,从框内6个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
话题:家庭照 难度:★ 建议用时:5'
A. in B. activities C. one D. together E. spends F. really
Hello, everyone! My name is Ross. I'm happy here to share a photo of my family with you. There are six people 1 this photo. They are my grandparents, my parents, my brother and I. My dad is a driver. My mum is a maths teacher. She always 2 time reading books. My grandfather and grandmother are in the middle of the photo. They love 3 like climbing mountains. Next to grandma is my brother. He wants a basketball for his birthday. So I plan (计划) to buy one for him. We often play games 4.
I 5 have a nice family and I love it.
1.
阅读下面短文,从框内6个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
话题:家庭照 难度:★ 建议用时:5'
A. in B. activities C. one D. together E. spends F. really
Hello, everyone! My name is Ross. I'm happy here to share a photo of my family with you. There are six people 1 this photo. They are my grandparents, my parents, my brother and I. My dad is a driver. My mum is a maths teacher. She always 2 time reading books. My grandfather and grandmother are in the middle of the photo. They love 3 like climbing mountains. Next to grandma is my brother. He wants a basketball for his birthday. So I plan (计划) to buy one for him. We often play games 4.
I 5 have a nice family and I love it.
1.
A
2. E
3. B
4. D
5. F
答案:
Ⅰ .1~5 AEBDF
Ⅱ. 阅读理解
A
话题:介绍家人 难度:★ 建议用时:5'
This is a happy family. There are three members in it.
Hi! My name is Henry. I have a big head and two small hands. I have two big eyes. I am wearing a yellow T - shirt. I have no brothers or sisters. My parents love me very much.
(
A. He is a teacher. B. He is a doctor. C. He is a reporter.
(
A. Henry has a brother and a sister.
B. Henry's father wears a pair of glasses.
C. Henry's mother is a kind woman.
(
A. Henry and His Friends
B. A Happy Boy
C. A Happy Family

A
话题:介绍家人 难度:★ 建议用时:5'
This is a happy family. There are three members in it.
Hi! My name is Henry. I have a big head and two small hands. I have two big eyes. I am wearing a yellow T - shirt. I have no brothers or sisters. My parents love me very much.
(
C
)1. What is Henry's father's job?A. He is a teacher. B. He is a doctor. C. He is a reporter.
(
A
)2. Which is NOT true according to (根据) the passage?A. Henry has a brother and a sister.
B. Henry's father wears a pair of glasses.
C. Henry's mother is a kind woman.
(
C
)3. What's the best title for the passage?A. Henry and His Friends
B. A Happy Boy
C. A Happy Family
答案:
Ⅱ .1.C 根据表格中的“He is a reporter, so he knows a lot.”可知,Henry的爸爸是一名记者。故选C。
2.A 根据表格中的“I have no brothers or sisters.”可知,Henry没有兄弟姐妹。故选A。
3.C 本文介绍了Henry一家三口,根据开头“This is a happy family.”可知这是个快乐的家庭,故“A Happy Family”最适合作本文标题。故选C。
2.A 根据表格中的“I have no brothers or sisters.”可知,Henry没有兄弟姐妹。故选A。
3.C 本文介绍了Henry一家三口,根据开头“This is a happy family.”可知这是个快乐的家庭,故“A Happy Family”最适合作本文标题。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看