第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
Ⅰ. 阅读理解
话题:照片介绍 难度:★★★ 建议用时:7'
My name is David Miller. I'm in No. 8 Middle School. Look! Three nice photos are on my desk.
In the first photo, you can see two girls. The girl in red is my sister, Jenny. Can you see the girl in a blue jacket? Oh, she is my cousin, Helen. She had (有) six nice hats. But she lost two in the school library. If you find them, please call her at 359 - 6481.
My aunt Anna and my uncle Paul are in the next photo. Anna is an English teacher in my school. She is a good teacher. She is nice and always helps her students. Paul is a teacher, too. He is in Shanghai now.
In the last photo, you can see a boy and a girl. They are my good friends Jack and Jane. Jack is a tidy boy. His things are always in the right place (合适的地方). Jane and I are in the same school. I always go to school with her in the morning.
(
A. Her last name is Miller.
B. She has four nice hats now.
C. Her telephone number is 359
(
A. is in Shanghai now
B. is a middle school teacher
C. is in No. 8 Middle School
(
A. Three
B. Five
C. Six
(
A. Seven people are in David's family.
B. Anna is a teacher in Jenny's school.
C. Jane is a student in No. 8 Middle School.
(
A. My School
B. My Photos
C. My Family
话题:照片介绍 难度:★★★ 建议用时:7'
My name is David Miller. I'm in No. 8 Middle School. Look! Three nice photos are on my desk.
In the first photo, you can see two girls. The girl in red is my sister, Jenny. Can you see the girl in a blue jacket? Oh, she is my cousin, Helen. She had (有) six nice hats. But she lost two in the school library. If you find them, please call her at 359 - 6481.
My aunt Anna and my uncle Paul are in the next photo. Anna is an English teacher in my school. She is a good teacher. She is nice and always helps her students. Paul is a teacher, too. He is in Shanghai now.
In the last photo, you can see a boy and a girl. They are my good friends Jack and Jane. Jack is a tidy boy. His things are always in the right place (合适的地方). Jane and I are in the same school. I always go to school with her in the morning.
(
B
) 1. Which is TRUE about Helen?A. Her last name is Miller.
B. She has four nice hats now.
C. Her telephone number is 359
(
A
) 2. David's uncle ______.A. is in Shanghai now
B. is a middle school teacher
C. is in No. 8 Middle School
(
C
) 3. ______ people are in the three photos.A. Three
B. Five
C. Six
(
C
) 4. What can we know from the text?A. Seven people are in David's family.
B. Anna is a teacher in Jenny's school.
C. Jane is a student in No. 8 Middle School.
(
B
) 5. What's the best title for this text?A. My School
B. My Photos
C. My Family
答案:
Ⅰ.1.B 根据第二段中“Oh,she is my cousin,Helen.She
had six nice hats.But she lost two in the school library.”
可知,Helen原来有六顶漂亮的帽子,但是她在学校图
书馆丢了两顶。故可推断出Helen现在有四顶漂亮的
帽子。B项正确。
2.A 根据第三段中对叔叔Paul的介绍“Paul is a teacher,
too.He is in Shanghai now.”可知,A项正确。故选A。
3.C 根据第二段中的“In the first photo,you can see two
girls.”,第三段中的“My aunt Anna and my uncle Paul
are in the next photo.”以及最后一段中的“In the last
photo,you can see a boy and a girl.”可知,三张照片中
共有六个人。故选C。
4.C 根据第一段中的“My name is David Miller.I’m in
No.8 Middle School.”和最后一段中的“Jane and I are
in the same school.”可知,Jane是第八中学的学生。故
选C。
5.B 通读全文,根据第一段中的“Look!Three nice
photos are on my desk.”及下文对三张照片的介绍可
知,文章介绍了David桌子上的三张照片。故最佳标
题应是:我的照片。因此选B。
had six nice hats.But she lost two in the school library.”
可知,Helen原来有六顶漂亮的帽子,但是她在学校图
书馆丢了两顶。故可推断出Helen现在有四顶漂亮的
帽子。B项正确。
2.A 根据第三段中对叔叔Paul的介绍“Paul is a teacher,
too.He is in Shanghai now.”可知,A项正确。故选A。
3.C 根据第二段中的“In the first photo,you can see two
girls.”,第三段中的“My aunt Anna and my uncle Paul
are in the next photo.”以及最后一段中的“In the last
photo,you can see a boy and a girl.”可知,三张照片中
共有六个人。故选C。
4.C 根据第一段中的“My name is David Miller.I’m in
No.8 Middle School.”和最后一段中的“Jane and I are
in the same school.”可知,Jane是第八中学的学生。故
选C。
5.B 通读全文,根据第一段中的“Look!Three nice
photos are on my desk.”及下文对三张照片的介绍可
知,文章介绍了David桌子上的三张照片。故最佳标
题应是:我的照片。因此选B。
Ⅱ. 阅读表达
阅读下面短文,根据其内容填空和回答问题。(1 至 4 题每题答案不超过 3 个单词,5 题须用完整句子回答。)
话题:照片介绍 难度:★★★ 建议用时:6'
Hello, my name is Alan. I'm 12 years old. Look! I have a picture. In the picture are two boys and a dog. Do you know the two boys? I know them. They are Tom and Jack. Tom and Jack are brothers. They have yellow hair and big blue eyes. They are my good friends. Now they are in China with their parents. We are in the same middle school and the same class. Their mother Mrs Brown is our English teacher. She is very nice. All my classmates love her. Harry is the name of the dog. He is yellow and big. He is my friend, too. We four often play together on Sunday.

1. Alan is Tom and Jack's
2. Tom and Jack are in China with
3. The colour of the dog is
4.
5. What is the passage mainly about?
阅读下面短文,根据其内容填空和回答问题。(1 至 4 题每题答案不超过 3 个单词,5 题须用完整句子回答。)
话题:照片介绍 难度:★★★ 建议用时:6'
Hello, my name is Alan. I'm 12 years old. Look! I have a picture. In the picture are two boys and a dog. Do you know the two boys? I know them. They are Tom and Jack. Tom and Jack are brothers. They have yellow hair and big blue eyes. They are my good friends. Now they are in China with their parents. We are in the same middle school and the same class. Their mother Mrs Brown is our English teacher. She is very nice. All my classmates love her. Harry is the name of the dog. He is yellow and big. He is my friend, too. We four often play together on Sunday.
1. Alan is Tom and Jack's
(good) friend/classmate
.2. Tom and Jack are in China with
their parents
.3. The colour of the dog is
yellow
.4.
Mrs Brown
is Alan's English teacher.5. What is the passage mainly about?
It’s about a picture of Tom, Jack and a dog.
答案:
Ⅱ.1.(good)friend/classmate 2.their parents
3.yellow 4.Mrs Brown
5.It’s about a picture of Tom,Jack and a dog.(答案不唯一,
合理即可)
3.yellow 4.Mrs Brown
5.It’s about a picture of Tom,Jack and a dog.(答案不唯一,
合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看