第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
从方框中选择合适的词,并用其适当形式填空
bat activity chess violin knee hat member
1. 传统文化 Chinese
2. My cousin likes music. She is learning how to play the
3. We can do many kinds of
4. You can wear your
5. My sister likes sitting on my father’s
6. This is a big family. It has seven family
bat activity chess violin knee hat member
1. 传统文化 Chinese
chess
has a long history in China. Many people like playing it.2. My cousin likes music. She is learning how to play the
violin
.3. We can do many kinds of
activities
after class at school.4. You can wear your
hat
and take your ping - pong bat
to school.5. My sister likes sitting on my father’s
knee
.6. This is a big family. It has seven family
members
.
答案:
1.chess 2.violin 3.activities 4.hat;bat 5.knee 6.members
从方框中选择合适的词,并用其适当形式填空
mean spend laugh hike
1. How much time does your mother
2. We all
3. Can you tell me what this word
4. —How about going
—Good idea!
mean spend laugh hike
1. How much time does your mother
spend
each day on gardening?2. We all
laugh
at his jokes (笑话).3. Can you tell me what this word
means
?4. —How about going
hiking
this Saturday?—Good idea!
答案:
1.spend 2.laugh 3.means 4.hiking
从方框中选择合适的词填空
funny different handsome
1. People love
2. —Who is the
—He is my uncle. And he is an actor.
3. The monkey looks so
funny different handsome
1. People love
different
animals. Some love cats, some love dogs...2. —Who is the
handsome
man?—He is my uncle. And he is an actor.
3. The monkey looks so
funny
. It makes people laugh.
答案:
1.different 2.handsome 3.funny
从方框中选择合适的词填空
together really
1. Do your family often go fishing
2. My brother
together really
1. Do your family often go fishing
together
?2. My brother
really
likes playing basketball. He plays it every day.
答案:
1.together 2.really
从方框中选择合适的短语填空
every day a lot of have fun at night in the middle next to
1. This boy is me. And the one
2. Linlin’s sister walks to school
3. There are five people in the family photo. The boy’s grandfather is
4. There are a lot of stars in the sky
5. Wang Lin and Wang Mei’s grandparents have
6. I think we’ll
every day a lot of have fun at night in the middle next to
1. This boy is me. And the one
next to
me is my brother Jim.2. Linlin’s sister walks to school
every day
.3. There are five people in the family photo. The boy’s grandfather is
in the middle
.4. There are a lot of stars in the sky
at night
.5. Wang Lin and Wang Mei’s grandparents have
a lot of
old friends in this city (城市).6. I think we’ll
have fun
at the party.
答案:
1.next to 2.every day 3.in the middle 4.at night 5.a lot of 6.have fun
Ⅰ. 阅读理解
话题:照片介绍 难度:★★★ 建议用时:6’
Hello, everyone! Nice to meet you. My name is Jim. Green is my last name. I am from England. But now, we’re in Guiyang with my parents. I have a brother and a sister. Here are two photos of my family. In the first photo, this is my brother. His name is Jack. He is in our school, too. Who’s this girl in a purple jacket? Oh, she is my sister. Her name’s Linda. Purple is her favourite colour. She has a purple schoolbag. In the second photo, you can see my parents. Oh, my cat Mimi is in the photo, too.
(
A. They are in England.
B. They are in Guiyang.
C. They are in the school.
(
A. Linda’s father.
B. Jack’s father.
C. Linda’s brother.
(
A. Four.
B. Five.
C. Six.
(
A. Jim’s parents
B. Jim’s brother
C. Jim’s family photo
话题:照片介绍 难度:★★★ 建议用时:6’
Hello, everyone! Nice to meet you. My name is Jim. Green is my last name. I am from England. But now, we’re in Guiyang with my parents. I have a brother and a sister. Here are two photos of my family. In the first photo, this is my brother. His name is Jack. He is in our school, too. Who’s this girl in a purple jacket? Oh, she is my sister. Her name’s Linda. Purple is her favourite colour. She has a purple schoolbag. In the second photo, you can see my parents. Oh, my cat Mimi is in the photo, too.
(
B
)1. Where are Jack’s parents now?A. They are in England.
B. They are in Guiyang.
C. They are in the school.
(
C
)2. Who is Jim?A. Linda’s father.
B. Jack’s father.
C. Linda’s brother.
(
B
)3. How many people are there in Jim’s family?A. Four.
B. Five.
C. Six.
(
C
)4. The passage is mainly (主要地) about ____.A. Jim’s parents
B. Jim’s brother
C. Jim’s family photo
答案:
1.B 由短文内容可知,Jack是Jim的兄弟;由“But now,we’re in Guiyang with my parents.”可知,他们的父母现在在贵阳。故选B。2.C 文中I指的是Jim,再结合文中“Oh,she is my sister.Her name’s Linda.”可知,Jim是琳达的兄弟。故选C。3.B 根据文中“I have a brother and a sister.”及“In the second photo,you can see my parents.”可知,Jim家有五口人。故选B。4.C 本文主要介绍了Jim的家庭照。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看