第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
Ⅱ. 阅读理解
A
话题:日常活动 难度:★★★ 建议用时:7'
I'm Cindy. I'm a student in No. 5 Middle School. I always get up at six in the morning. It's very early. Then I usually do morning exercises for half an hour. After that I like taking a shower. At about seven, I have breakfast. I like to have milk and eggs for breakfast. At seven twenty, I go to school by bus. It usually takes me twenty - five minutes to get to school. My first class in the morning begins (开始) at eight and my last class finishes at five in the afternoon. After school, I always do my homework first and then play tennis with my friends. I usually have dinner at seven and go to bed at nine thirty.
Jeff is my brother. We are in the same school, but we are not in the same grade (年级). He doesn't get up early. He always gets up after seven in the morning. He doesn't have much time for breakfast, so he usually eats breakfast very quickly. I think it's not healthy for him. After school, he always plays basketball with his classmates. In the evening, he usually goes to bed after ten.
(
A. seven twenty
B. half past seven
C. seven forty - five
(
① Has breakfast. ② Does homework.
③ Plays tennis. ④ Does morning exercises.
A. ①②③④ B. ②③④① C. ④①②③
(
A. Cindy and Jeff are in the same class.
B. Jeff is in No. 5 Middle School.
C. Cindy plays tennis with Jeff after school.
(
A. what Cindy and Jeff do in a day
B. Cindy's good eating habits
C. why Jeff doesn't get up early
A
话题:日常活动 难度:★★★ 建议用时:7'
I'm Cindy. I'm a student in No. 5 Middle School. I always get up at six in the morning. It's very early. Then I usually do morning exercises for half an hour. After that I like taking a shower. At about seven, I have breakfast. I like to have milk and eggs for breakfast. At seven twenty, I go to school by bus. It usually takes me twenty - five minutes to get to school. My first class in the morning begins (开始) at eight and my last class finishes at five in the afternoon. After school, I always do my homework first and then play tennis with my friends. I usually have dinner at seven and go to bed at nine thirty.
Jeff is my brother. We are in the same school, but we are not in the same grade (年级). He doesn't get up early. He always gets up after seven in the morning. He doesn't have much time for breakfast, so he usually eats breakfast very quickly. I think it's not healthy for him. After school, he always plays basketball with his classmates. In the evening, he usually goes to bed after ten.
(
C
)1. Cindy usually gets to school at ________.A. seven twenty
B. half past seven
C. seven forty - five
(
C
)2. 新考法——排序题 What's the right order (顺序) of the following activities (活动) about Cindy?① Has breakfast. ② Does homework.
③ Plays tennis. ④ Does morning exercises.
A. ①②③④ B. ②③④① C. ④①②③
(
B
)3. Which is TRUE according to the passage?A. Cindy and Jeff are in the same class.
B. Jeff is in No. 5 Middle School.
C. Cindy plays tennis with Jeff after school.
(
A
)4. The passage mainly talks about ________.A. what Cindy and Jeff do in a day
B. Cindy's good eating habits
C. why Jeff doesn't get up early
答案:
Ⅱ.1.C 由第一段中“At seven twenty,I go to school by bus. It usually takes me twenty-five minutes to get to school.”可知,Cindy七点二十去上学,乘车需要二十五分钟,所以到校时间是七点四十五。故选C。 2.C 由第一段可知,Cindy六点起床,然后锻炼半个小时;大约七点,Cindy吃早餐;最后一节课下午五点结束;放学后,Cindy总是先做作业,然后和朋友打网球。故选C。 3.B 由第一段可知Cindy在第五中学,由第二段可知Jeff和Cindy在同一所学校,因此Jeff也在第五中学。故选B。 4.A 通读全文可知,第一段讲述了Cindy一天的日常活动,第二段讲述了Jeff一天的日常活动。故选A。
B
阅读下面短文,从短文后框内选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
话题:我和爸爸的一天 难度:★★ 建议用时:6'
I'm Maria. I am at No. 3 Middle School now. I usually get up at 6:30 in the morning and then I take a shower. 5 We have the first class at 8:10 in the morning. At 12:00 I eat lunch at school. 6 They are my favourite food. We finish school at 3:30 in the afternoon. After school, I either go to the library or play tennis with my friends. 7 I usually go to bed at 9:00 in the evening.
Mike is my father. He gets up early every day, at about 5:30. 8 After a quick breakfast, he begins to work. He works on the computer at home. He usually works until (直到……为止) about 12:00. 9 After that, he continues (继续) to work on the computer until about 6:00. In the evening, he always takes a walk after dinner.
A. He always has a big lunch.
B. And then he runs for half an hour.
C. After a good breakfast, I go to school at 7:30.
D. I never watch TV on school days.
E. I am good with my classmates and teachers.
F. For lunch, I usually have hamburgers.
5.
阅读下面短文,从短文后框内选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
话题:我和爸爸的一天 难度:★★ 建议用时:6'
I'm Maria. I am at No. 3 Middle School now. I usually get up at 6:30 in the morning and then I take a shower. 5 We have the first class at 8:10 in the morning. At 12:00 I eat lunch at school. 6 They are my favourite food. We finish school at 3:30 in the afternoon. After school, I either go to the library or play tennis with my friends. 7 I usually go to bed at 9:00 in the evening.
Mike is my father. He gets up early every day, at about 5:30. 8 After a quick breakfast, he begins to work. He works on the computer at home. He usually works until (直到……为止) about 12:00. 9 After that, he continues (继续) to work on the computer until about 6:00. In the evening, he always takes a walk after dinner.
A. He always has a big lunch.
B. And then he runs for half an hour.
C. After a good breakfast, I go to school at 7:30.
D. I never watch TV on school days.
E. I am good with my classmates and teachers.
F. For lunch, I usually have hamburgers.
5.
C
6. F
7. D
8. B
9. A
答案:
5~9 CFDBA
查看更多完整答案,请扫码查看