第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
阅读理解
话题:社团广告 难度:★★ 建议用时:7'
How do you spend your free time after school? Watch TV, play computer games, or go outside to relax? Welcome to Sunny Children’s Centre and find your favourite club now.
(
A. Students.
B. Teachers.
C. Parents.
(

A. One hour and a half.
B. Two hours.
C. Three hours and a half.
(
A. Cooking Club.
B. Pottery & Craft Club.
C. Sporty Fun Club.
(
A. Mrs Martins stays with you in the Building Blocks Club.
B. Mrs Lowe will teach you how to keep a garden.
C. Boys can join Sporty Fun Club on Wednesday.
(
A. A travel poster.
B. A cook book.
C. A school noticeboard.
话题:社团广告 难度:★★ 建议用时:7'
How do you spend your free time after school? Watch TV, play computer games, or go outside to relax? Welcome to Sunny Children’s Centre and find your favourite club now.
(
A
) 1. Who is the text written for?A. Students.
B. Teachers.
C. Parents.
(
C
) 2. How long can you cook each time in the Cooking Club?A. One hour and a half.
B. Two hours.
C. Three hours and a half.
(
B
) 3. What club can your 5 - year - old sister join?A. Cooking Club.
B. Pottery & Craft Club.
C. Sporty Fun Club.
(
B
) 4. What do you know from the text?A. Mrs Martins stays with you in the Building Blocks Club.
B. Mrs Lowe will teach you how to keep a garden.
C. Boys can join Sporty Fun Club on Wednesday.
(
C
) 5. Where may this text come from?A. A travel poster.
B. A cook book.
C. A school noticeboard.
答案:
1.A 根据短文第一句中的after school和每个社团针对的人群kids,boys,girls可知,短文的目标受众是学生。故选A。 2.C 根据MONDAY—COOKING CLUB对应的9:00 a.m.-12:30 p.m.可知,每次学习烹饪时长是3.5小时。故选C。 3.B 根据五个社团的年龄和性别要求可知,5岁的小女孩可以参加周二的Pottery & Craft Club。故选B。 4.B 根据FRIDAY—GARDENING对应的“Learn how to keep your garden with Mrs Lowe.”可知,B项表述“Lowe老师会教你如何打理花园”符合文意。故选B。 5.C 本文是几个社团的广告,最有可能出现在学校的布告板上。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看