第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
Ⅰ. 根据句意及中文提示写出单词
1. I put my
2. We
3. Emma can’t
4. Do you see my
5. Do you have a
1. I put my
things
(东西) in our bedroom.2. We
need
(需要) to ride (骑) our bicycles to school.3. Emma can’t
find
(找到) her new trousers.4. Do you see my
glasses
(眼镜), Peter?5. Do you have a
pair
(一双) of new shoes?
答案:
Ⅰ .1.things 2.need 3.find 4.glasses 5.pair
Ⅱ. 根据中文意思完成句子
1. 我找不到我的棒球帽了。
I
2. 你需要保持房间整洁。
You need
3. 请稍等片刻。
Please
4. “你看到我的书包了吗?”
“哦,它在这里。”
—Do you see my schoolbag?
—Oh,
1. 我找不到我的棒球帽了。
I
can’t
find
my cap.2. 你需要保持房间整洁。
You need
to keep
your room tidy
.3. 请稍等片刻。
Please
wait
a
minute
.4. “你看到我的书包了吗?”
“哦,它在这里。”
—Do you see my schoolbag?
—Oh,
here
it
is
.
答案:
II .1.can’t find 2.to keep;tidy 3.wait a minute 4.here it is
Ⅲ. 选词填空
根据图片内容选择合适的词补全句子。
| in | on | under |
1. —Where’s the book?
—It’s
2. —Where’s the toy panda?
—It’s
3. —Where’s the cat?
—It’s

根据图片内容选择合适的词补全句子。
| in | on | under |
1. —Where’s the book?
—It’s
on
the desk.2. —Where’s the toy panda?
—It’s
under
the desk.3. —Where’s the cat?
—It’s
in
the box.
答案:
III .1.on 2.under 3.in
阅读理解
话题:书包及书包里的物品 难度:★★ 建议用时:5'
Good morning! I’m Mary. I am an English girl. This is my schoolbag. It is blue and purple. You can see some books, a map, a ruler, a pen, a cup and a key in it. The map is Gina’s. The ruler is yellow. It is Frank’s. The pen is Helen’s. It is black. The cup is Maria’s. It is orange. Maria is my sister. What colour is the key? Ah, it’s blue. It’s Eric’s.
What’s that? Oh, it’s a CD. It’s my CD. I love my schoolbag. I take it to school every day.
(
A. The schoolbag. B. The map.
C. The pen.
(
A. The pencil. B. The cup.
C. The pen.
(
A. My Schoolbag B. I’m Mary
C. My Friends
话题:书包及书包里的物品 难度:★★ 建议用时:5'
Good morning! I’m Mary. I am an English girl. This is my schoolbag. It is blue and purple. You can see some books, a map, a ruler, a pen, a cup and a key in it. The map is Gina’s. The ruler is yellow. It is Frank’s. The pen is Helen’s. It is black. The cup is Maria’s. It is orange. Maria is my sister. What colour is the key? Ah, it’s blue. It’s Eric’s.
What’s that? Oh, it’s a CD. It’s my CD. I love my schoolbag. I take it to school every day.
(
A
)1. What is Mary’s?A. The schoolbag. B. The map.
C. The pen.
(
C
)2. What is black?A. The pencil. B. The cup.
C. The pen.
(
A
)3. The best title (标题) for the passage (短文) is “____”.A. My Schoolbag B. I’m Mary
C. My Friends
答案:
1.A 根据“I’m Mary...This is my schoolbag.”可知,书包是Mary 的。
2.C 根据“The pen is Helen’s. It is black.”可知,钢笔是黑色的。
3.A 短文主要介绍了Mary的书包及书包里的物品,故选A。
2.C 根据“The pen is Helen’s. It is black.”可知,钢笔是黑色的。
3.A 短文主要介绍了Mary的书包及书包里的物品,故选A。
假如你是 Ella,你是一位非常爱干净的女孩,你的房间非常整洁,请你根据提示向大家介绍一下你的房间,补全下面短文,每空词数不限。

My Room
This is my room. It’s nice and tidy. A bed, a desk, and a chair 1.
6.
My Room
This is my room. It’s nice and tidy. A bed, a desk, and a chair 1.
are in
my room. Look! A schoolbag is 2. under the chair
. It’s a green schoolbag. 3. In the schoolbag
, you can see some books and a cap. 4. A pair of shoes
is under the bed. What’s on the desk? A pair of glasses and a ruler 5. are on
the desk.6.
Where is
my kite? It’s on the wall. I love my room.
答案:
1.are in 2.under the chair 3.In the schoolbag
4.A pair of shoes 5.are on 6.Where is
4.A pair of shoes 5.are on 6.Where is
查看更多完整答案,请扫码查看