第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
(1)Jeff still works hard
A.if
B.before
C.though
D.because
C
he has achieved great success. (2024年河北省)A.if
B.before
C.though
D.because
答案:
C
(2)—Do you know Zhang Guimei, one of the “People Who Moved China (感动中国人物)”?
—Yes.
A.Although
B.Since
C.If
—Yes.
A
she met lots of difficulties, she successfully helped so many students to go to college. (2024年乐山市)A.Although
B.Since
C.If
答案:
A
句型转换,每空一词。
(3)The story was so touching that they all cried along with it. (改为同义句)
It was
(3)The story was so touching that they all cried along with it. (改为同义句)
It was
such a
touching story that
they all cried along with it.
答案:
such a;that
完成句子,每空一词。
(4)这种赛跑太难,他们训练时总是摔倒。(2024年广州市)
This kind of race was
(4)这种赛跑太难,他们训练时总是摔倒。(2024年广州市)
This kind of race was
so
hard that
they kept falling over while practising.
答案:
so;that
A. 回答问题。
请阅读下面短文,根据所提供的信息,回答5个问题。要求所写答案语法正确、语义完整 切题。
For many of us, the idea of a family is a lot narrower (狭窄的) than it used to be. Today, children go away to college and take up jobs wherever chances seem greatest. So instead of growing up in a family with grandparents, aunts, uncles and cousins, many of us are truly connected only to our parents.
Many kids today know little of the lives of their relatives and don’t care deeply about them. Whether we realise it or not, the feeling of being disconnected makes people feel empty in their hearts. “People need to feel connected,” says Joy Browne, a doctor in the US. “And they will do it in the easiest ways.” For that, we need to stay connected to our own families.
Parents can tell their children stories about their grandparents, aunts and cousins so that children can know their latest activities and interests.
We can keep connected with our relatives by using technology. It’s easy to send an email to granddad. A week of relaxing vacation can be a great way to tie up family ties. And when a bad thing happens, no one can be as helpful as our relatives. The relationships between our relatives and us are two-way (相互的).
1. According to the passage, what do you think of keeping connected with your relatives?
2. What makes people feel lonely?
3. Why do parents tell children stories about the relatives?
4. According to the passage, how can we keep connected with our relatives?
5. (开放性设问)How do you connect with your relatives?
请阅读下面短文,根据所提供的信息,回答5个问题。要求所写答案语法正确、语义完整 切题。
For many of us, the idea of a family is a lot narrower (狭窄的) than it used to be. Today, children go away to college and take up jobs wherever chances seem greatest. So instead of growing up in a family with grandparents, aunts, uncles and cousins, many of us are truly connected only to our parents.
Many kids today know little of the lives of their relatives and don’t care deeply about them. Whether we realise it or not, the feeling of being disconnected makes people feel empty in their hearts. “People need to feel connected,” says Joy Browne, a doctor in the US. “And they will do it in the easiest ways.” For that, we need to stay connected to our own families.
Parents can tell their children stories about their grandparents, aunts and cousins so that children can know their latest activities and interests.
We can keep connected with our relatives by using technology. It’s easy to send an email to granddad. A week of relaxing vacation can be a great way to tie up family ties. And when a bad thing happens, no one can be as helpful as our relatives. The relationships between our relatives and us are two-way (相互的).
1. According to the passage, what do you think of keeping connected with your relatives?
It's important to keep connected with our relatives.
2. What makes people feel lonely?
The feeling of being disconnected.
3. Why do parents tell children stories about the relatives?
Because they want their children to know the latest activities and interests of their relatives.
4. According to the passage, how can we keep connected with our relatives?
By using technology.
5. (开放性设问)How do you connect with your relatives?
I usually keep connected with them by using smartphone.
答案:
1. It's important to keep connected with our relatives.
2. The feeling of being disconnected.
3. Because they want their children to know the latest activities and interests of their relatives.
4. By using technology.
5. I usually keep connected with them by using smartphone.(答案并不唯一,言之有理即可)
2. The feeling of being disconnected.
3. Because they want their children to know the latest activities and interests of their relatives.
4. By using technology.
5. I usually keep connected with them by using smartphone.(答案并不唯一,言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看