2025年新课程示径学案作业设计九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程示径学案作业设计九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程示径学案作业设计九年级英语上册译林版》

(
A
) 4.You can't make the little girl______ so much work.
A.do
B.to do
C.doing
D.does
答案: A
(
D
) 5.Fred is always______ because he often does something good for his health outdoors.
A.weak
B.nervous
C.serious
D.energetic
答案: D
(
C
) 6.—How does your mother like your presents for Mother's Day?
—Well,______ this sweater______ that one is fit for her. They're too big.

A.both; and
B.either; or
C.neither; nor
D.not only; but also
答案: C
三、阅读理解
Making a good job choice is almost as good as choosing a good life. So choosing a job is one of the most important decisions to make in life.
For my job, there are three important things that I will consider:
The first one is that I must work in an area I like. It's the most important to me. Someone once said if you find a job that you enjoy, then you won't have to work another day. I would like to work in an area where I can be more creative. I would like to be the most valuable member there. All this is possible only if I like what I do.
The second one is that the area of my work must lead me to solve some new and hard problems. I would like to stay in the same area for a long time. So the work must provide enough problems. More than just working to live, I enjoy making a difference and trying my best for the whole progress. Of course, I would also like to be well remunerated for my hard work, so I can live a comfortable life with this hard-won money. Then I can provide the best for my family.
The third important thing is that I would like to work in an area that would help other people. The work in my mind is in fields such as the army, training or management. In such areas, I can help develop the abilities of others and bring out their best. It would be a most satisfying job to help young people become the best that they can be.
I accept the idea that no one should make a choice of a job suddenly or quickly. He should decide what he wants to be in the long run. Then he should decide how he works towards it. He should study the proper courses, read the books and speak to knowledgeable persons in that field before making a job choice. A good choice will most probably lead to a better life.
(
D
) 1. What can a good job choice probably help people do according to the passage?
A. Solve fewer problems.
B. Earn more time.
C. Meet knowledgeable persons.
D. Have a good life.
(
A
) 2. Why does the writer consider an enjoyable job most important?
A. It can make him more creative.
B. It can provide the best for his family.
C. He has chances to help others.
D. He has chances to study proper courses.
(
D
) 3. What does the underlined word "remunerated" in paragraph 4 mean?
A. Trained.
B. Praised.
C. Accepted.
D. Paid.
(
C
) 4. What should we do before making a job choice in the writer's opinion?
A. Become a knowledgeable person.
B. Join the army to become a better person.
C. Make preparations to find a satisfying job.
D. Help young people choose an interesting job.
(
A
) 5. What is the best title for the passage?
A. My job choice
B. My favourite job
C. My comfortable life
D. My sense of satisfaction
答案: 1. D
2. A
3. D
4. C
5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭