2025年新课程示径学案作业设计九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程示径学案作业设计九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程示径学案作业设计九年级英语上册译林版》

(
D
) 1.The man ______ my house and stole my money last night.
A.broke away
B.broke out
C.broke down
D.broke into
答案: D
(
B
) 2.The police said that the victim was wounded ______ a knife and bled ______ death ______ a result.
A.by; with; for
B.with; to; as
C.with; for; as
D.by; to; for
答案: B
(
C
) 3.We are all very surprised at her ______ as she was quite well yesterday.
A.die
B.dead
C.death
D.died
答案: C
(
B
) 4.In the dark, the little girl held her ______ and listened carefully.
A.breathe
B.breath
C.breathing
D.breathed
答案: B
(
D
) 5.The police will offer ______ 10,000 ______ any useful information.
A.a prize of; for
B.the award for; of
C.the prize for; of
D.a reward of; for
答案: D
(
D
) 6.The man who is ______ in a black jacket is a detective from Australia.
A.dressing
B.wearing
C.putting on
D.dressed
答案: D
三、阅读理解
The police have many ways of catching criminals. One way of catching them is by fingerprinting. Fingerprinting is the study of the patterns on our fingertips. We have known that no two fingerprints are exactly the same for hundreds of years. However, it wasn't until 1910 that the first criminal in the USA was convicted(定罪) using fingerprint evidence.
Early on the morning of September 19, 1910, Hiller's wife noticed that the light which they usually left on was off. When Hiller went to find out what was happening, he saw a stranger at the top of the stairs. The stranger had broken in and wanted to steal. Hiller and the stranger started to fight, but the stranger had a gun. He shot Hiller twice and ran away.
Hiller's wife ran to Hiller when she heard the gunshots but found him dead. So she called the police. Soon after, the police caught Thomas Jennings, not far from the Hillers' house.
The only problem was no one saw the criminal. However, the police had started using fingerprinting at that time. According to Hiller's wife, only several hours before Hiller's death, he had painted some wood near the kitchen window. Then the police checked the wood completely and found some fingerprints in the wet paint.
During the trial(审判), the police proved that the fingerprints belonged to Jennings, and he was convicted of Hiller's murder. Since then, fingerprinting has helped in the conviction of hundreds of thousands of criminals.
(
B
) 1. What helped the police convict the murderer of Hiller?
A.
B.
C.
D.

(
B
) 2. Which paragraph shows how Hiller was killed?
A. Paragraph 1.
B. Paragraph 2.
C. Paragraph 3.
D. Paragraph 4.
(
D
) 3. What is the CORRECT order of the case?
① The stranger shot Hiller twice and ran away.
② Jennings was convicted of Hiller's murder.
③ Hiller saw a stranger at the top of the stairs.
④ Hiller painted some wood near the kitchen window.
⑤ The police found Jennings's fingerprints in the wet paint.
⑥ The police caught Jennings, not far from the Hillers' house.
A. ③→④→①→⑤→⑥→②
B. ③→④→⑤→①→②→⑥
C. ④→③→①→⑤→②→⑥
D. ④→③→①→⑥→⑤→②
(
A
) 4. How does the writer end the passage?
A. By drawing a conclusion.
B. By providing a surprise ending.
C. By leading in a question.
D. By showing an endless discussion.
答案: 1. B
2. B
3. D
4. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭