第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
Ⅳ. 阅读理解
School Open Day
Today is students' School Open Day in this new term. Let's look at it together.
1. Tom's mother can go to the
A. playground B. school hall C. art room
2. Jack's father gets to school at 9:00 a.m.,so he cannot
A. have a music party B. have a parents' meeting C. see the students' artworks

3. The School Open Day lasts(持续)
A. 6.5 hours B. 7 hours C. over 7 hours
4. Which lesson can parents watch on School Open Day?
A. History. B. Chinese. C. Maths.
5. Parents can sing and dance with the students
A. in the morning B. in the afternoon C. in the art room
School Open Day
Today is students' School Open Day in this new term. Let's look at it together.
1. Tom's mother can go to the
C
to see artworks.A. playground B. school hall C. art room
2. Jack's father gets to school at 9:00 a.m.,so he cannot
C
.A. have a music party B. have a parents' meeting C. see the students' artworks
3. The School Open Day lasts(持续)
A
.A. 6.5 hours B. 7 hours C. over 7 hours
4. Which lesson can parents watch on School Open Day?
C
A. History. B. Chinese. C. Maths.
5. Parents can sing and dance with the students
B
.A. in the morning B. in the afternoon C. in the art room
答案:
1. C 解析:细节理解题。根据表格中的信息可知,汤姆的妈妈可以在美术室看学生的艺术作品。故选C。
2. C 解析:推理判断题。根据表格中的信息可推知,杰克的爸爸如果9点到学校的话,看不到学生的艺术作品。故选C。
3. A 解析:数字计算题。根据表格内容可知,学校开放日上午8点开始,到下午2:30结束,共持续6.5个小时。故选A。
4. C 解析:细节理解题。根据表格中的信息可知,父母能观摩英语课和数学课。故选C。
5. B 解析:推理判断题。根据表格最后一行可知,下午有一个音乐聚会,由此推知,父母可以在下午与学生们一起唱歌、跳舞。故选B。
2. C 解析:推理判断题。根据表格中的信息可推知,杰克的爸爸如果9点到学校的话,看不到学生的艺术作品。故选C。
3. A 解析:数字计算题。根据表格内容可知,学校开放日上午8点开始,到下午2:30结束,共持续6.5个小时。故选A。
4. C 解析:细节理解题。根据表格中的信息可知,父母能观摩英语课和数学课。故选C。
5. B 解析:推理判断题。根据表格最后一行可知,下午有一个音乐聚会,由此推知,父母可以在下午与学生们一起唱歌、跳舞。故选B。
Ⅰ. 根据句意及汉语或首字母提示完成单词
1. I
2.(2024·安庆期中)If you have any p
3. Now, please try your best to carry out this
4. We made a paper boat for our
5. I have to do my
1. I
plan
(计划)to make my Chinese teacher a nice card on Teachers’ Day.2.(2024·安庆期中)If you have any p
roblems
, you can ask your teachers for help.3. Now, please try your best to carry out this
task
(任务).4. We made a paper boat for our
project
(课题).5. I have to do my
homework
(家庭作业)first after school.
答案:
Ⅰ.1.plan 2.problems 3.task 4.project 5.homework
Ⅱ. 拓展词汇变形
→
advice
n. 意见,建议;忠告,劝告→
advise
v. 建议
答案:
Ⅱ.advice; advise
Ⅲ. 根据提示用适当的短语填空
1. I have
2. We can
3. Our city holds a
4. Autumn is coming,
5. It is important to arrive
1. I have
all
kinds
of
(各种各样的)books.2. We can
make
good
use
of
(充分利用)our smile.3. Our city holds a
cultural
festival
(文化节)every year.4. Autumn is coming,
day
by
day
(一天又一天), the leaves get yellow.5. It is important to arrive
on
time
(准时).
答案:
Ⅲ.1.all kinds of 2.make good use of 3.cultural festival 4.day by day 5.on time
查看更多完整答案,请扫码查看