第121页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
2. How about
C
to English radio programmes every day if you want to improve your listening skills? A. listen B. to listen C. listening
答案:
2. C
3. —Hi, Sandy. Shall we go to the cinema tomorrow afternoon? —
C
. A. Thank you B. Forget it C. Good idea
答案:
3. C
4. —I feel very angry when I see people throw rubbish everywhere. —
A
. I even want to tell them to pick it up and throw it to the dustbin. A. Me too B. Me neither C. I am too
答案:
4. A
Ⅲ. 完成句子
1. 我们用刀来切食物。We use knives
2. 这个城市正在努力控制水污染。The city is trying to control
3. 这个周末举办个派对怎么样?
4. 这场大雨导致了洪水。The heavy rain
5. 他们同意按时来参加聚会。They
1. 我们用刀来切食物。We use knives
for
cutting food
____.2. 这个城市正在努力控制水污染。The city is trying to control
water pollution
____.3. 这个周末举办个派对怎么样?
How
about
having a party this weekend?4. 这场大雨导致了洪水。The heavy rain
caused
____.flood
5. 他们同意按时来参加聚会。They
agreed
to
come to the party on time.
答案:
1. for cutting food 2. water pollution 3. How about 4. caused flood 5. agreed to
Ⅳ. 短文填空
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Many people do not like to stay at home on holidays. 1.
Last Labour Day my family went to the country by car for our holiday. There was too much traffic on the road, so we had to move very slowly. 3.
A. Many people take cars or buses for travelling.
B. We can relax by travelling.
C. What a bad holiday!
D. It took us about an hour to get out of town.
E. They want to go out to see something different or do something interesting.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Many people do not like to stay at home on holidays. 1.
E
So people from the country come to the city and people from the city go to the country for holidays. During the holidays, trains, buses and planes are all very busy. It is very hard to buy train tickets or air tickets. 2. A
Last Labour Day my family went to the country by car for our holiday. There was too much traffic on the road, so we had to move very slowly. 3.
D
After some time, we came to a hill. It was green and beautiful. We thought this was a good place for a picnic, so we stopped and took the food, fruit and drinks out of the car. We sat down and began to eat. Suddenly a strong wind blew and soon it started to rain. We had to run back to our car and had our picnic in the car. Then we drove back home. 4. C
A. Many people take cars or buses for travelling.
B. We can relax by travelling.
C. What a bad holiday!
D. It took us about an hour to get out of town.
E. They want to go out to see something different or do something interesting.
答案:
1. E 2. A 3. D 4. C
查看更多完整答案,请扫码查看