2025年新课程学习与测评同步学习九年级英语全一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习与测评同步学习九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程学习与测评同步学习九年级英语全一册外研版》

第79页
( )6.He's such a ______ child. Everyone likes him.

A.alive
B.lively
C.well - known
答案: B
三、选词填空。根据短文内容,从方框中选择适当的单词,并用其正确形式填空。
read sense thinker influence discuss great healthy famous real society
Li Hua and Daming are 1. ______ a great writer in the classroom now. The name of the writer is Lu Xun. He is one of the 2. ______ writers in modern China. He was born in Shaoxing,Zhejiang Province,in 1881. His 3. ______ name is Zhou Shuren. When he was young,he wanted to be a doctor to help the Chinese to be 4. ______ and strong. And he went to study in Japan. But a few years later,he started to write stories to teach people about 5. ______. He wrote a lot of books. One of his most 6. ______ books is The True Story of Ah Q. His books make people think about society. Lu Xun is great because his works are still 7. ______ by many people today. Daming thinks he was more as a 8. ______ than a writer. We are still 9. ______ by Lu Xun's ideas and his works still make 10. ______ to us today. People all in China respect Lu Xun very much.
答案: 1.discussing 2.greatest 3.real 4.healthy 5.society 6.famous 7.read 8.thinker 9.influenced 10.sense
四、阅读理解。选择最佳答案。
Gabrielle,12 years old,likes reading books. She read the book Charlie and the Chocolate Factory for 2 hours in the morning and half an hour after dinner. After finishing reading it,she spent 40 minutes writing the following text.
|Title|Charlie and the Chocolate Factory|
|Author|Roald Dahl|
|What's the book about?|The book is about a boy called Charlie. His family is very poor—they don't have much money and they don't have much food. There is a chocolate factory near Charlie's house. It is Willy Wonka's factory. Willy Wonka invites five children to visit the chocolate factory.|
|My favourite character|My favourite character is Charlie because he is very kind. I don't like the other children because they are horrible.|
|My opinion of the book|This book is great! I love the incredible chocolates and sweets in the factory.|
|Words to describe the book|interesting, funny, sad, amazing, magical, exciting|
|Star rating|I give the book ★★★★★5 stars = Fantastic4 stars = Very good3 stars = OK2 stars = Bad1 star = Terrible|
( )1. How long did it take Gabrielle to finish reading the book?
A. Half an hour.
B. 40 minutes.
C. 150 minutes.
( )2. What can we learn about the character Charlie?
A. He can't afford much food.
B. He can't get on with the other children.
C. He lives in the chocolate factory with his family.
( )3. What does Gabrielle think of the book?
A. Bad.
B. Fantastic.
C. Very good.
( )4. Which of the following are mentioned in the text?
①The owner of the factory.
②The location of the factory.
③The popularity of the factory.
④The long history of the factory.
⑤The children's happy time in the factory.
A. ①②
B. ①③
C. ④⑤
( )5. What's the best title for this passage?
A. An Interesting Book
B. The Book List of Gabrielle
C. Gabrielle's Book Review
答案: 1.C 2.A 3.B 4.A 5.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭