2025年综合素质随堂反馈八年级英语下册译林版常州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合素质随堂反馈八年级英语下册译林版常州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合素质随堂反馈八年级英语下册译林版常州专版》

Su Bingtian, our world - famous sports star, had to quit (放弃) the 2024 Olympic Games because of his health problem. It was a hard decision (决定) because no one wanted to be a quitter. But finding the courage (勇气) to let go can be good for you.
Nothing is fun all the time. Keeping on doing something difficult teaches us important skills like perseverance (毅力). However, learning to let go when things aren’t right is important too. Maybe your heart isn’t in playing the piano any more, or you only play football because your friends do and you want to try a different sport instead. Making the decision to walk away can free up time and energy to spend on something you really enjoy. In fact, studies show that letting go of goals (目标) you can’t reach or don’t really want can build up your confidence and help you lead a happier and healthier life.
But how can you know it’s time to stop and move on? Eric Bean is an expert in sports psychology (心理学) who helps athletes and teams understand their feelings. He says, “Quitting is never a matter of black and white.” He advises thinking carefully about why you have to give up something. Is it because your body really needs a rest or you can’t get on with a new art teacher? Talk about this with a trusted adult or friend. That can help you decide if you should stay and go on, or quit and move on.
Quitting doesn’t have to mean totally giving up, though. For example, playing an instrument (乐器) might be more fun if you take away the pressure (压力) of exams. If you do decide to give up an activity, Bean advises picking up another where you can still enjoy things like teamwork, creativity and exercise.
( ) 1. The writer mentions Su Bingtian in Paragraph 1 to show that _________.
A. we should never give up B. we should get away from trouble
C. it’s all right to stop and quit D. it’s difficult to win Olympic medals
( ) 2. According to Paragraph 2, learning to let go is important because we can _________.
A. learn about perseverance B. have enough money to spend
C. live a busier and fuller life D. feel more confident in ourselves
( ) 3. By saying the underlined sentence in Paragraph 3, Eric Bean means that _________.
A. it’s not good to keep on doing things we don’t like
B. we should think twice before quitting an activity
C. we don’t have to take exams to show our true abilities
D. it’s wiser to pick up a new hobby than to keep the old one
( ) 4. Which could be the best title for the passage?
A. Knowing When to Stop. B. Working Hard to Move on.
C. Learning How to Grow up. D. Starting Early to Make Changes.
答案: CDBA
Why do more and more students work as volunteers? What do you think you can do to help the people in need? (At least 5 sentences)
______________________________
答案: More and more students have realized that everyone can do something for our society so they choose to be volunteers. Working as volunteers can not only help others but also make us enjoy a more meaningful life. I'm thinking about joining the Helping Hands Club to help the people in need. I can also go to the Old People's Home every weekend to help the elderly. And I plan to invite some of my classmates to make some posters to call on more people to join me.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭