2025年综合素质随堂反馈八年级英语下册译林版常州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合素质随堂反馈八年级英语下册译林版常州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合素质随堂反馈八年级英语下册译林版常州专版》

1. 吴老师没有告诉我们什么时候交作业。
Mr Wu didn't tell us ______________________________ the homework.
答案: when to hand in
2. 如果你有困难,你不必按时还钱。
If you are in trouble, you ______________________________.
答案: don't have to return the money on time
3. 李老师在写作方面教了我们很多——该写什么内容,该如何写好等等。
Mr Li taught us a lot on writing — what to write, ______________________________.
答案: how to write it well and so on
4. 在观看这部电影前我必须阅读一些评论吗?
______________________________ before watching the film?
答案: Must I read any reviews
If you grew up in an unusual family and felt limited (被限制的) by heavy thoughts, how would you change your life story? In the book Educated, the US writer Tara Westover shows us how she goes through hard times.
The book talks about Westover's life. Her father had a junkyard (废品场) in Idaho, US. It's a very small mountain village. Tara and her brothers and sisters worked every day. Before she turned 17, she had never travelled outside. None of the kids in her family had ever been to a school or a hospital. As she got older, she felt that she needed to get away from this uncomfortable situation. Luckily, Westover's older brother taught her to read. With hard work, Westover went to college on a scholarship (奖学金), and later got a PhD (博士学位) in History at Cambridge University.
Education(教育) changed her, her life, her way of thinking and even her luck. After reading the book, I come to feel the deepest thanks for my own family, and the education I got. Education allows girls like Westover to fly like birds toward their own goals (目标). It allows us to get a different view, find new experiences, better understand others and explore (探索) the wider world. I wish for all of us to be like free and strong birds, growing and changing through difficulties.
( ) 1. What's the writing purpose(目的) of Paragraph 1?
A. To catch readers' interest.
B. To collect Westover's opinion.
C. To show how to go through hard times.
D. To tell us how to change one's life story.
( ) 2. What can we learn about Westover's life from Paragraph 2?
A. Her brother got a PhD in History.
B. She changed her life with hard work.
C. Her life in the village was comfortable.
D. She left the small village in childhood.
( ) 3. What is the last paragraph mainly about?
A. Directions of birds' flying. B. The ways of thinking.
C. Experiences of girls' growing. D. The power (力量) of education.
( ) 4. What is the text?
A. A news report. B. A book review. C. A science study. D. A reading plan.
答案: 1-4 ABDB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭