第42页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
1. Travellers can take a boat trip to different ____________(岛屿)in the lake and enjoy the natural views.
答案:
islands
2. So far, our videos about school life have ____________(收到)a lot of “likes” from people.
答案:
received
3. The USA is in the central part of North ____________(美洲).
答案:
America
4. Hamlet(《哈姆雷特》)is one of the most famous ____________(戏剧)by Shakespeare.
答案:
plays
5. Nanshan is at the ____________(南部的)end of the city.
答案:
southern
6. Sit down here and listen to the music. It can help you to ____________(放松).
答案:
relax
7. Do you know where the biggest steel ____________(贸易)centre is in Changzhou?
答案:
trade
8. For more information,you can visit our ____________(网站)any time you like.
答案:
website
9. Many Western people are very interested in the history of ____________(亚洲).
答案:
Asia
10. — When did the visitors reach the ____________(国际的)hotel? — In the afternoon.
答案:
international
( )1. On that clear night,the sky ________ stars.
A. filled with B. was full of C. was filled of D. was full with
A. filled with B. was full of C. was filled of D. was full with
答案:
B
( )2. Something must have happened to Joe. He walked sadly into the classroom ________ tears in his eyes.
A. with B. as C. along D. for
A. with B. as C. along D. for
答案:
A
( )3. There are too many people standing in the doorway(门口)so we can't get ________.
A. into B. through C. past D. over
A. into B. through C. past D. over
答案:
B
( )4. — Where is Simon now?
— Oh,he is on the playground. I saw him ________ basketball just now.
A. playing B. played C. to play D. plays
— Oh,he is on the playground. I saw him ________ basketball just now.
A. playing B. played C. to play D. plays
答案:
A
( )5. For more details about our new clothes,________ our company's website.
A. visiting B. visit C. to visit D. visited
A. visiting B. visit C. to visit D. visited
答案:
B
( )6. — Do you know how long Shenzhou ⅩⅧ ________?
— Yes. Since November,2024.
A. returned B. was back C. has returned D. has been back
— Yes. Since November,2024.
A. returned B. was back C. has returned D. has been back
答案:
D
1. 一天游遍常州,你觉得可能吗?
Do you think it possible ______________________________ in a day?
Do you think it possible ______________________________ in a day?
答案:
to travel around Changzhou
2. 漠河市位于中国的最北端吗?
Is Mohe city ______________________________ China?
Is Mohe city ______________________________ China?
答案:
at the northern end of
3. 多年来,苏州以其美丽的园林而闻名于世。
Suzhou ______________________________ its beautiful gardens for years.
Suzhou ______________________________ its beautiful gardens for years.
答案:
has been world - famous for
4. 会议到此结束!辛苦工作一天后让我们放松一下吧!
____________________________ the meeting! Let's relax ______________________________.
____________________________ the meeting! Let's relax ______________________________.
答案:
That’s all/So much for; after a hard day’s work
5. 在这一页的底部有这位作者的签名。
______________________________ the page,there is the signature of the writer.
______________________________ the page,there is the signature of the writer.
答案:
At the bottom of
The Maori(毛利人)arrived in New Zealand from Polynesian(波利尼西亚)islands about a thousand years ago. They were the first people to live in New Zealand.
In the late 18th century,Europeans came to live in New Zealand. At that time,the population(人口)of the Maori might be 250 000 in New Zealand. Over the next one hundred years,wars(战争)and diseases killed many Maori people. By the end of the 19th century,there were only about 40 000 Maori people left. During this time,the Maori also lost much of their land to the Europeans. Many of them were afraid that they might lose their traditions(传统)and language too,but this did not happen.
Today the population of the Maori is increasing(增加). There are about 500 000 Maori people in New Zealand. Most of them live like other New Zealanders,but they are keeping the Maori language and traditions alive. There are now Maori radio and television stations. Many schools teach in the Maori language. Nearly one half of Maori language speakers are 25 years old or younger.
Maori culture is also alive and well. At the centre of Maori culture is the “marae”. This is a special place for ceremonies(仪式)and meetings. Today the number of marae in New Zealand is increasing. Many of the new marae are in the cities. Now people in the cities can meet and learn about their Maori traditions.
Today most New Zealand cities have Maori festivals each year. Among festival activities are competitions in speaking,dancing and singing. Children practise for months. Then all the Maori in the area arrive to watch the competitions and see who wins.
The Maori have gone through hard times. Today they live a comfortable,modern life. They keep their cultural traditions alive,because they have passed and are passing them on to their children.
( )1. When did the Maori first arrive in New Zealand?
A. Around the 11th century. B. Around the 14th century.
C. Around the 16th century. D. Around the 18th century.
( )2. What happened to the Maori during the 19th century?
A. They owned more land. B. They lost their language.
C. They left New Zealand. D. They had a smaller population.
( )3. How do the Maori keep their traditions alive? Check and choose the right answer.
a. Increase the number of marae. b. Move to the centre of New Zealand.
c. Set up Maori radio and TV stations.
d. Teach in the Maori language in many schools.
e. Hold competitions in speaking,dancing and singing.
A. bcde B. abcd C. abde D. acde
( )4. What's the theme of the passage?
A. Art. B. Culture. C. Travel. D. Science.
( )5. What would be the best structure of the passage?
A. ① ② ③④⑤⑥ B. ① ②③④⑤⑥ C. ①② ③④⑤ ⑥ D. ①②③ ④⑤ ⑥
In the late 18th century,Europeans came to live in New Zealand. At that time,the population(人口)of the Maori might be 250 000 in New Zealand. Over the next one hundred years,wars(战争)and diseases killed many Maori people. By the end of the 19th century,there were only about 40 000 Maori people left. During this time,the Maori also lost much of their land to the Europeans. Many of them were afraid that they might lose their traditions(传统)and language too,but this did not happen.
Today the population of the Maori is increasing(增加). There are about 500 000 Maori people in New Zealand. Most of them live like other New Zealanders,but they are keeping the Maori language and traditions alive. There are now Maori radio and television stations. Many schools teach in the Maori language. Nearly one half of Maori language speakers are 25 years old or younger.
Maori culture is also alive and well. At the centre of Maori culture is the “marae”. This is a special place for ceremonies(仪式)and meetings. Today the number of marae in New Zealand is increasing. Many of the new marae are in the cities. Now people in the cities can meet and learn about their Maori traditions.
Today most New Zealand cities have Maori festivals each year. Among festival activities are competitions in speaking,dancing and singing. Children practise for months. Then all the Maori in the area arrive to watch the competitions and see who wins.
The Maori have gone through hard times. Today they live a comfortable,modern life. They keep their cultural traditions alive,because they have passed and are passing them on to their children.
( )1. When did the Maori first arrive in New Zealand?
A. Around the 11th century. B. Around the 14th century.
C. Around the 16th century. D. Around the 18th century.
( )2. What happened to the Maori during the 19th century?
A. They owned more land. B. They lost their language.
C. They left New Zealand. D. They had a smaller population.
( )3. How do the Maori keep their traditions alive? Check and choose the right answer.
a. Increase the number of marae. b. Move to the centre of New Zealand.
c. Set up Maori radio and TV stations.
d. Teach in the Maori language in many schools.
e. Hold competitions in speaking,dancing and singing.
A. bcde B. abcd C. abde D. acde
( )4. What's the theme of the passage?
A. Art. B. Culture. C. Travel. D. Science.
( )5. What would be the best structure of the passage?
A. ① ② ③④⑤⑥ B. ① ②③④⑤⑥ C. ①② ③④⑤ ⑥ D. ①②③ ④⑤ ⑥
答案:
1-5 ADDBC
查看更多完整答案,请扫码查看