第20页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
( ) 1. The book written ______ the young writer sells well. It is popular among middle school students.
A. with B. for C. by D. as
A. with B. for C. by D. as
答案:
C
( ) 2. The old woman wants ______ rice. She ______ enough.
A. some more; had B. many more; has
C. much more; has had D. no more; has had
A. some more; had B. many more; has
C. much more; has had D. no more; has had
答案:
D
( ) 3. — It's said that Nanjing Hongshan Forest Zoo has a Night Tour.
— So it does. I ______ there twice since 2020.
A. have gone B. went C. have been D. was
— So it does. I ______ there twice since 2020.
A. have gone B. went C. have been D. was
答案:
C
( ) 4. — Have you stayed here long? — Yes. ______.
A. Twenty years passed
B. I stayed here for twenty years
C. I have stayed here since twenty years ago
D. I have stayed here for twenty years ago
A. Twenty years passed
B. I stayed here for twenty years
C. I have stayed here since twenty years ago
D. I have stayed here for twenty years ago
答案:
C
( ) 5. We are going on a trip to the Great Wall. Will you ______ us?
A. with B. join C. join in D. take part in
A. with B. join C. join in D. take part in
答案:
B
( ) 6. — Where shall we go this winter holiday, to Shanghai Disneyland or Shanghai Zoo?
— ______. They both sound OK to me.
A. Help yourself B. No problem C. I hope so D. It's up to you
— ______. They both sound OK to me.
A. Help yourself B. No problem C. I hope so D. It's up to you
答案:
D
1. What bad weather! It __________ (rain) for over ten days.
答案:
has rained
2. It's a long time since we __________ (meet) last time, isn't it?
答案:
met
3. There __________ (be) few students playing in the playground because of the coming exam, will there?
答案:
will be
4. Children's Day, the holiday I was looking forward to, __________ (come) at last.
答案:
came
5. — How many times __________ your father __________ (be) to Japan? — Never.
答案:
has, been
Tanzania is a country which has a lot of animals, such as lions, cheetahs, elephants, giraffes and crocodiles (鳄鱼). Every year, many people in the world travel to this African country to watch the animals closely. 1.__________
By bus. This is the most common (普遍的) way. 2.__________ It is different from the buses we often see. There are no big windows at all, but some small windows. And it looks like a cage. What are the small windows used for? Oh, people can use them to watch animals, especially those dangerous animals, and take photos. We know that people are most interested in lions. So when two buses meet, the drivers will stop and ask each other if they have found lions.
By boat. We can often see many people in a boat, enjoying the beautiful sights along a river or a lake. 3.__________
By hot air balloon. In the early morning, when the sun is beginning to rise, a large hot air balloon is also starting its journey. Taking a hot air balloon makes most of the travellers excited. After some time, the balloon will land in a certain place, and the waiters will serve people a delicious and special breakfast. 4.__________ A person should pay 400 dollars for an hour's trip!
A. But do you know how they travel?
B. You should learn more about animals before you go there.
C. But the cost of a hot air balloon trip is also very high.
D. When people get on a bus, they'll find that the bus is a little strange.
E. The hot air balloon is both very cheap and comfortable.
F. They can also watch crocodiles more closely.
By bus. This is the most common (普遍的) way. 2.__________ It is different from the buses we often see. There are no big windows at all, but some small windows. And it looks like a cage. What are the small windows used for? Oh, people can use them to watch animals, especially those dangerous animals, and take photos. We know that people are most interested in lions. So when two buses meet, the drivers will stop and ask each other if they have found lions.
By boat. We can often see many people in a boat, enjoying the beautiful sights along a river or a lake. 3.__________
By hot air balloon. In the early morning, when the sun is beginning to rise, a large hot air balloon is also starting its journey. Taking a hot air balloon makes most of the travellers excited. After some time, the balloon will land in a certain place, and the waiters will serve people a delicious and special breakfast. 4.__________ A person should pay 400 dollars for an hour's trip!
A. But do you know how they travel?
B. You should learn more about animals before you go there.
C. But the cost of a hot air balloon trip is also very high.
D. When people get on a bus, they'll find that the bus is a little strange.
E. The hot air balloon is both very cheap and comfortable.
F. They can also watch crocodiles more closely.
答案:
1-4 ADFC
You may have heard the saying "The Yangtze River is China's mother river". It is almost 6 400 kilometres long. As the world's third-longest river, it goes through 19 provinces. The Yangtze River Economic Zone (长江经济带) covers eleven provinces and cities, making up about forty per cent of China's total population (人口) and GDP.
On December 26, 2020, China passed the Yangtze River Protection Law, which came into force (生效) on March 1, 2021. It is the first law to protect a waterway in China.
The mother river is in great need of protection because something is wrong with it. For example, because of overfishing and water pollution, the river's Chinese paddlefish (白鲟) has died out there. There's also desertified (沙漠化的) land and soil pollution near the river.
According to the law, people shouldn't go fishing in all of the Yangtze's natural waterways, including its major (主要的) tributaries (支流) and lakes. Those who are caught fishing will be fined (罚款) 50 000 to 500 000 yuan.
Digging (挖) sand will be strictly limited (严格限制) in the river. Many companies are digging sand along the river. However, this has led to lower water levels (水位) on the river, which has caused the river's water to decline.
Companies and factories along the river will need to focus on green development (发展). If their activities do harm (伤害) to the waterways, they will be moved away, the law says.
( ) 1. What does the first paragraph tell us about the Yangtze River?
A. How old it is. B. Why it's important.
C. What problems it has. D. Where it joins the sea.
( ) 2. What does Paragraph 3 talk about?
A. Why the river needs protection. B. How the river is being polluted.
C. When Chinese paddlefish died out. D. How the river will be protected.
( ) 3. What does the underlined word "decline" in Paragraph 5 mean?
A. Become better. B. Become less.
C. Be hard to test. D. Be easy to control (控制).
( ) 4. According to the passage, which is TRUE about protecting the river?
A. People can't fish in the river's major tributaries.
B. People can't dig sand in the river any more.
C. Companies along the river will be moved to other places.
D. Anyone who causes pollution will be fined at least 50 000 yuan.
On December 26, 2020, China passed the Yangtze River Protection Law, which came into force (生效) on March 1, 2021. It is the first law to protect a waterway in China.
The mother river is in great need of protection because something is wrong with it. For example, because of overfishing and water pollution, the river's Chinese paddlefish (白鲟) has died out there. There's also desertified (沙漠化的) land and soil pollution near the river.
According to the law, people shouldn't go fishing in all of the Yangtze's natural waterways, including its major (主要的) tributaries (支流) and lakes. Those who are caught fishing will be fined (罚款) 50 000 to 500 000 yuan.
Digging (挖) sand will be strictly limited (严格限制) in the river. Many companies are digging sand along the river. However, this has led to lower water levels (水位) on the river, which has caused the river's water to decline.
Companies and factories along the river will need to focus on green development (发展). If their activities do harm (伤害) to the waterways, they will be moved away, the law says.
( ) 1. What does the first paragraph tell us about the Yangtze River?
A. How old it is. B. Why it's important.
C. What problems it has. D. Where it joins the sea.
( ) 2. What does Paragraph 3 talk about?
A. Why the river needs protection. B. How the river is being polluted.
C. When Chinese paddlefish died out. D. How the river will be protected.
( ) 3. What does the underlined word "decline" in Paragraph 5 mean?
A. Become better. B. Become less.
C. Be hard to test. D. Be easy to control (控制).
( ) 4. According to the passage, which is TRUE about protecting the river?
A. People can't fish in the river's major tributaries.
B. People can't dig sand in the river any more.
C. Companies along the river will be moved to other places.
D. Anyone who causes pollution will be fined at least 50 000 yuan.
答案:
1-4 BABA
查看更多完整答案,请扫码查看