第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
For Emma, PE class was the most difficult part. She didn’t mind the tiredness but the looks her classmates gave her. Emma was bigger than others of her age. A group of students often ran behind her, laughing and talking about how Emma ran.
“Just one more year,” Emma kept telling herself. “One more year and I’ll graduate and won’t have to take this stupid PE class anymore.”
But everything changed when a girl called Kit joined the class. She had short hair, bright eyes, and a long scar(伤疤) across the left side of her face. She introduced herself, “Hi, everyone, I’m Kit. I love sports and fashion. You might be wondering about the scar. I got it when I fell off my bike. I see it as a cool mark now.” Emma listened in surprise. How could the girl be so confident?
During lunchtime, Emma was sitting at her usual table. Kit walked over to join Emma. Emma couldn’t believe such a confident girl would like to sit with her. She worked up the courage to share what was troubling her. “Hug yourself!” said Kit. Hearing that, Emma felt a wave of warmth wash over her. And she felt the weight lift off her shoulder.
It was time for PE class again, but this time Kit was with her. Emma discovered that true confidence comes from within, not from others’ words. In the beautiful sunshine, the two girls walked together—one with a scar on the face and the other with a body that she finally felt she owned.
( ) 1.Why did Emma hate PE class?
A.She always felt too tired to run.
B.She couldn’t get on well with others.
C.She was laughed at because she was big.
( ) 2.What made Emma surprised?
A.Kit’s hobbies. B.Kit’s experience. C.Kit’s confidence.
( ) 3.What did Kit advise Emma to do by saying “Hug yourself!”?
A.Don’t mind what others say about you.
B.It’s better for you to keep close to others.
C.You should be brave to ask others for help.
( ) 4.How did Emma feel after talking with Kit?
A.She was relaxed about her PE grades.
B.She wasn’t worried about her body shape.
C.She was happy about choosing her favorite class.
( ) 5.What does the passage mainly tell us?
A.Accept what you are and be yourself.
B.Sharing is the key to solving problems.
C.The same interest can bring people together.
“Just one more year,” Emma kept telling herself. “One more year and I’ll graduate and won’t have to take this stupid PE class anymore.”
But everything changed when a girl called Kit joined the class. She had short hair, bright eyes, and a long scar(伤疤) across the left side of her face. She introduced herself, “Hi, everyone, I’m Kit. I love sports and fashion. You might be wondering about the scar. I got it when I fell off my bike. I see it as a cool mark now.” Emma listened in surprise. How could the girl be so confident?
During lunchtime, Emma was sitting at her usual table. Kit walked over to join Emma. Emma couldn’t believe such a confident girl would like to sit with her. She worked up the courage to share what was troubling her. “Hug yourself!” said Kit. Hearing that, Emma felt a wave of warmth wash over her. And she felt the weight lift off her shoulder.
It was time for PE class again, but this time Kit was with her. Emma discovered that true confidence comes from within, not from others’ words. In the beautiful sunshine, the two girls walked together—one with a scar on the face and the other with a body that she finally felt she owned.
( ) 1.Why did Emma hate PE class?
A.She always felt too tired to run.
B.She couldn’t get on well with others.
C.She was laughed at because she was big.
( ) 2.What made Emma surprised?
A.Kit’s hobbies. B.Kit’s experience. C.Kit’s confidence.
( ) 3.What did Kit advise Emma to do by saying “Hug yourself!”?
A.Don’t mind what others say about you.
B.It’s better for you to keep close to others.
C.You should be brave to ask others for help.
( ) 4.How did Emma feel after talking with Kit?
A.She was relaxed about her PE grades.
B.She wasn’t worried about her body shape.
C.She was happy about choosing her favorite class.
( ) 5.What does the passage mainly tell us?
A.Accept what you are and be yourself.
B.Sharing is the key to solving problems.
C.The same interest can bring people together.
答案:
C【解析】细节理解题。根据第一段最后两句“Emma was bigger than others of her age. A group of students often ran behind her, laughing and talking about how Emma ran.”可知,Emma讨厌体育课是因为她因自己的身材被同学们嘲笑了。故选C。@@C【解析】细节理解题。根据第三段最后两句“Emma listened in surprise. How could the girl be so confident?”可知,Emma惊讶的是Kit的自信。故选C。@@A【解析】细节理解题。由最后一段中“true confidence comes from within, not from others’ words”可知,Kit建议Emma不要在意别人的看法,要接纳自己。故选A。@@B【解析】推理判断题。由文章倒数第二段中的“Hearing that, Emma felt a wave of warmth wash over her. And she felt the weight lift off her shoulder.”可知,Emma在和Kit交谈后不再为自己身材壮硕感到担忧。故选B。@@A【解析】主旨大意题。文章主要讲述了Emma通过Kit的鼓励学会接纳自己,获得自信的故事,传达了“接纳自己,做自己”的思想。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看