2025年同步练习册外语教学与研究出版社五年级英语上册外研版河南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册外语教学与研究出版社五年级英语上册外研版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册外语教学与研究出版社五年级英语上册外研版河南专版》

5. Read and choose.(读一读,选一选)
The witch does not like the prince. She changes him into a frog. "You will be an ugly green frog, until a princess kisses you. That means you will always be a frog. Ha! Ha! Ha!" says the witch. The frog is not happy. He jumps into a well and eats flies.
The princess is in her garden. She is playing with her golden ball. She throws it into the air. It falls into the well. "Oh! Oh! Oh!" says the princess. "What's the matter?" asks the frog. "I have lost my lovely golden ball," says the princess. "Did it fall into the well? Are you a princess?" asks the frog. "Yes," says the princess. "I will get your ball for you," says the frog. "But you must give me something." "What must I give you?" "A kiss." "Oh! Oh! Oh!" says the princess. "How can I kiss an ugly, wet, green FROG?!" "I will get your beautiful golden ball," says the frog. "Oh, all right then," says the princess. The frog gets the ball, and the princess kisses the frog. And the frog turns into a prince. And the princess is in love with him. At last the witch is in the well.
( ) 1) Who changes the prince into a frog?
A. The witch.
B. The princess.
( ) 2) What does the frog do?
A. He kisses the prince.
B. He gets the ball for the princess.
( ) 3) Who is in the well at last?
A. The prince.
B. The witch.
答案: 1) A
解析:文中第一句提到女巫把王子变成青蛙,选A。
2) B
解析:青蛙帮公主拿到了金球,B选项正确,选B。
3) B
解析:最后女巫在井里,选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭