第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
5. Look, read and write. 看一看,读一读,写一写。
This is my bedroom. There are 1) ______ books on the desk. There are 2) ______ pencils outside the boxes. There are 3) ______ bags of toys.(图片:卧室场景,桌上有3本书,盒子外有5支铅笔,1袋玩具)
This is my bedroom. There are 1) ______ books on the desk. There are 2) ______ pencils outside the boxes. There are 3) ______ bags of toys.(图片:卧室场景,桌上有3本书,盒子外有5支铅笔,1袋玩具)
答案:
1) three
2) five
3) one
解析:根据图片内容,桌上有3本书,所以第一空填three;盒子外有5支铅笔,第二空填five;有1袋玩具,第三空填one。
2) five
3) one
解析:根据图片内容,桌上有3本书,所以第一空填three;盒子外有5支铅笔,第二空填five;有1袋玩具,第三空填one。
6. Read and tick. 读一读,勾一勾。
Lucky Dog invited Brave Dog to visit London. Brave Dog said he had no time. Lucky Dog asked Brave Dog what he was busy with. Brave Dog said, "In the morning, I learn English, computer, drawing and maths. In the afternoon, I learn singing, dancing, playing football, playing the erhu, playing the flute, and playing the violin." "For what do you learn all these?" Lucky Dog asked. Brave Dog said tiredly, "My parents want me to become an all-round (全能) star!" "But you are a dog. You should learn barking first!"
1) Brave Dog would visit London. □ A. True □ B. False
2) Brave Dog liked to learn all the things in the whole day. □ A. True □ B. False
3) Brave Dog wanted to become an all-round (全能) star. □ A. True □ B. False
4) "Barking" maybe means "making sounds as a dog". □ A. True □ B. False
Lucky Dog invited Brave Dog to visit London. Brave Dog said he had no time. Lucky Dog asked Brave Dog what he was busy with. Brave Dog said, "In the morning, I learn English, computer, drawing and maths. In the afternoon, I learn singing, dancing, playing football, playing the erhu, playing the flute, and playing the violin." "For what do you learn all these?" Lucky Dog asked. Brave Dog said tiredly, "My parents want me to become an all-round (全能) star!" "But you are a dog. You should learn barking first!"
1) Brave Dog would visit London. □ A. True □ B. False
2) Brave Dog liked to learn all the things in the whole day. □ A. True □ B. False
3) Brave Dog wanted to become an all-round (全能) star. □ A. True □ B. False
4) "Barking" maybe means "making sounds as a dog". □ A. True □ B. False
答案:
1) B
解析:文中“Brave Dog said he had no time.”表明Brave Dog不会去伦敦,所以该句错误,选B。
2) B
解析:文中“Brave Dog said tiredly...”说明他不是喜欢学这些东西,而是很累,所以该句错误,选B。
3) B
解析:文中“My parents want me to become an all-round star!”是父母想让他成为全能明星,不是他自己想,所以该句错误,选B。
4) A
解析:“barking”的意思是“狗叫”,即“making sounds as a dog”,该句正确,选A。
解析:文中“Brave Dog said he had no time.”表明Brave Dog不会去伦敦,所以该句错误,选B。
2) B
解析:文中“Brave Dog said tiredly...”说明他不是喜欢学这些东西,而是很累,所以该句错误,选B。
3) B
解析:文中“My parents want me to become an all-round star!”是父母想让他成为全能明星,不是他自己想,所以该句错误,选B。
4) A
解析:“barking”的意思是“狗叫”,即“making sounds as a dog”,该句正确,选A。
查看更多完整答案,请扫码查看