2025年同步练习册外语教学与研究出版社五年级英语上册外研版河南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册外语教学与研究出版社五年级英语上册外研版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册外语教学与研究出版社五年级英语上册外研版河南专版》

6. Read and tick. 读一读,勾一勾。
Last Sunday, Brave Dog invited Lucky Dog to visit the Great Wall. They got on a bus at Tian'anmen Square. They arrived at Badaling at nine o'clock. There were many people. They began to climb the Great Wall. They took many pictures on their way. They climbed up to the top of Badaling at twelve. Brave Dog told Lucky Dog, "If you could climb up to the top, you are a true man." Lucky Dog said, "So, I'm a true man!" Brave Dog laughed and said, "You aren't! You can only be a true dog!"
1) Lucky Dog visited ______ with Brave Dog.
A. the Summer Palace
B. Tian'anmen Square
C. the Great Wall
2) Lucky Dog went to the Great Wall ______.
A. by bus
B. by train
C. by bike
3) Lucky Dog could be ______.
A. a true man
B. a true dog
C. a true woman
答案: 1) C
解析:文中第一句提到“Brave Dog invited Lucky Dog to visit the Great Wall”,所以他们参观了长城,选C。
2) A
解析:“They got on a bus at Tian'anmen Square”表明他们乘公共汽车去的,选A。
3) B
解析:最后Brave Dog说“You can only be a true dog!”,所以选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭