第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
5. Read and match. 读一读,连一连。
1) Can Lanlan carry a desk? A) Yes, I can.
2) Who can ride a bike? B) No, she can't.
3) I can't stand up. Can you help me? C) Sam can ride a bike.
4) Can you hear me? D) Yes. Sure.
1) Can Lanlan carry a desk? A) Yes, I can.
2) Who can ride a bike? B) No, she can't.
3) I can't stand up. Can you help me? C) Sam can ride a bike.
4) Can you hear me? D) Yes. Sure.
答案:
1) - B
2) - C
3) - D
4) - A
解析:1) “Can Lanlan...?”的否定回答用“No, she can't.”,对应 B。2) “Who can...?”问谁会骑自行车,C 回答 Sam 会,对应 C。3) 请求帮助,D “Yes. Sure.”表示同意,对应 D。4) “Can you...?”的肯定回答用“Yes, I can.”,对应 A。
2) - C
3) - D
4) - A
解析:1) “Can Lanlan...?”的否定回答用“No, she can't.”,对应 B。2) “Who can...?”问谁会骑自行车,C 回答 Sam 会,对应 C。3) 请求帮助,D “Yes. Sure.”表示同意,对应 D。4) “Can you...?”的肯定回答用“Yes, I can.”,对应 A。
6. Read and answer. 读一读,答一答。
Lucky Dog and Brave Dog met New York Dog. Lucky Dog and Brave Dog are big. New York Dog is small. Lucky Dog can sing and dance well. Brave Dog can run fast and jump high. New York Dog can't sing well, can't dance well, can't run fast, and can't jump high. But he can help the firefighters. He saved hundreds of people in New York. After Lucky Dog and Brave Dog knew what New York Dog could do, they knew what they should do. Do you know what they should do?
______
Lucky Dog and Brave Dog met New York Dog. Lucky Dog and Brave Dog are big. New York Dog is small. Lucky Dog can sing and dance well. Brave Dog can run fast and jump high. New York Dog can't sing well, can't dance well, can't run fast, and can't jump high. But he can help the firefighters. He saved hundreds of people in New York. After Lucky Dog and Brave Dog knew what New York Dog could do, they knew what they should do. Do you know what they should do?
______
答案:
They should help people.
解析:New York Dog 虽然很多事做不好,但能帮助消防员救人,Lucky Dog 和 Brave Dog 知道后,应该会明白要去帮助别人。
解析:New York Dog 虽然很多事做不好,但能帮助消防员救人,Lucky Dog 和 Brave Dog 知道后,应该会明白要去帮助别人。
查看更多完整答案,请扫码查看