2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版》

第二节 根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
There are 360 kinds of famous flowers in China. I see and plant many kinds of them. But I like peonies (牡丹) best. Peony has a history of 3,000 years. Peony started to grow in Luoyang in Sui Dynasty (隋朝). Now Luoyang has the best peony garden and different kinds of peonies. My home is not far from Luoyang. Every year I go there to enjoy the peonies. Peony flowers bloom (盛开) before the Qingming Festival. Most people love them, because they are big and rich in kinds. Do you like them? You can come and see. There are at least (至少) seven colors of the flowers, such as red, pink, yellow and purple (紫色).
(
A
)16. How many kinds of famous flowers are there in China?
A. 360.
B. 3,000.
C. 10.
D. 4.
(
B
)17. What’s the writer’s favorite flower?
A. Roses.
B. Peonies.
C. Cactuses.
D. Sun flowers.
(
A
)18. How often does the writer go to Luoyang?
A. Every year.
B. Three times a year.
C. Four times a year.
D. We don’t know.
(
B
)19. When do the peony flowers bloom?
A. Before the Spring Festival.
B. Before the Qingming Festival.
C. Before the Mid - Autumn Festival.
D. Before Tree - planting Day.
(
B
)20. How many colors of the flowers can you see in Luoyang?
A. At least 4.
B. At least 7.
C. At least 10.
D. At least 17.
答案: 16. A 由第一句可知,在中国有 360种名花。17. B 由第三句可知,作者最爱牡丹。18. A 由第八句可知,作者每年都去洛阳赏牡丹。19. B 由倒数第五句可知,牡丹的花期是在清明节之前。20. B 根据短文的最后一句可知,在洛阳至少能看到 7 种颜色的牡丹。
第三节 根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Pandas are lucky (幸运的) because they are eating most of the time. Do you know where they live? 21.
D
They have four legs and a short tail. They are white and black. 22.
C
But some of them can be about 1.5 meters tall and 100 kilograms heavy. They like climbing the trees. 23.
A
Every grown - up panda can eat 15 - 30 kilograms of bamboo a day. 24.
F
Pandas like doing two things. One is climbing the tall trees. 25.
G
Do you like the cute animals?
A. They live on bamboo.
B. We Chinese all like them.
C. They look very cute and small.
D. Some of them live in the mountains of Sichuan.
E. They are usually very heavy.
F. And sometimes they eat meat, too.
G. The other is eating.
答案: 21. D 22. C 23. A 24. F 25. G

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭