第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
二、根据短文完成思维导图。
Grandpa Li is 65 years old. He is from China. He is short and kind. He likes cooking and running. We often run together in the morning. He likes drawing, too. I like his pictures. He is my friend.

Grandpa Li is 65 years old. He is from China. He is short and kind. He likes cooking and running. We often run together in the morning. He likes drawing, too. I like his pictures. He is my friend.
1. 65 2. China 3. kind 4. cooking 5. drawing
答案:
1. 65 2. China 3. kind 4. cooking 5. drawing
三、阅读理解。
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
Hi, I’m Wang Qiang. Look at the picture. This is my friend, Jack Brown. He is from Canada. He is 12 years old. He is in Class 9, Grade 7. He is tall and friendly. He likes sports. He is in the school basketball team (队). He likes reading, too. We often read together.

(
A. Classmates.
B. Friends.
C. Brothers.
D. Cousins.
(
A. Twelve.
B. Thirteen.
C. Fourteen.
D. Fifteen.
(
A. Hiking.
B. Swimming.
C. Playing basketball.
D. Playing football.
(
A. Read. B. Sing.
C. Dance. D. Cook.
(
A. Jack is from China.
B. Jack is in Grade Nine.
C. Jack is short and thin.
D. Jack is tall and friendly.
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
Hi, I’m Wang Qiang. Look at the picture. This is my friend, Jack Brown. He is from Canada. He is 12 years old. He is in Class 9, Grade 7. He is tall and friendly. He likes sports. He is in the school basketball team (队). He likes reading, too. We often read together.
(
B
)1. What’s the relationship (关系) between Jack and Wang Qiang?A. Classmates.
B. Friends.
C. Brothers.
D. Cousins.
(
A
)2. How old is Jack?A. Twelve.
B. Thirteen.
C. Fourteen.
D. Fifteen.
(
C
)3. What sports does Jack like?A. Hiking.
B. Swimming.
C. Playing basketball.
D. Playing football.
(
A
)4. What do Wang Qiang and Jack often do together?A. Read. B. Sing.
C. Dance. D. Cook.
(
D
)5. Which of the following is TRUE (正确的) according to (根据) the text?A. Jack is from China.
B. Jack is in Grade Nine.
C. Jack is short and thin.
D. Jack is tall and friendly.
答案:
1. B 由第三句可知,Jack 和王强是朋友。 2. A 由第五句可知,Jack 12岁。 3. C 由图片及倒数第三句可知,Jack喜欢打篮球。 4. A 由最后一句可知,王强和Jack经常一起读书。 5. D 由第七句可知,Jack高个子,很友好。
一、根据中文提示完成句子。
1. I have three good friends at
2. Lin Lin likes playing football
3. Ma Liya is
4. My classmate Gao Jin likes playing the
5. Ma Hao, Li Lei and Yu Mei are classmates, and
1. I have three good friends at
school
(学校).2. Lin Lin likes playing football
very
(非常) much.3. Ma Liya is
happy
(高兴的) to see her grandma.4. My classmate Gao Jin likes playing the
guitar
(吉他).5. Ma Hao, Li Lei and Yu Mei are classmates, and
they
(他们) are good friends, too.
答案:
1. school 2. very 3. happy 4. guitar 5. they
查看更多完整答案,请扫码查看