2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版》

第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Hello,I'm Xie Fei.1 I'm 8 years old.Do you want to know about my family?

(
D
)26.What does Xie Fei's father do?
A.A cleaner. B.A driver.
C.A nurse. D.A worker.
(
A
)27.Where does Xie Fei's uncle work?
A.In a school.
B.In a factory.
C.In a hospital.
D.In an old people's home.
(
C
)28.Who is Xie Li?
A.Xie Fei's sister.
B.Xie Fei's classmate.
C.Xie Fei's cousin.
D.Xie Fei's friend.
(
A
)29.What can we learn from the text?
① Xie Fei's father works in Shanghai.
② Xie Fei's mother is happy to be a cleaner.
③ Xie Fei's uncle is kind.
④ Xie Fei's sister is a doctor.
A.①②③ B.②③④
C.①③④ D.①②④
(
B
)30.What does the text mainly(主要地)tell us?
A.Xie Fei's family members' activities.
B.Xie Fei's family members' jobs S.
$C.Xie Fei's family members ^2 favorite sports.$
D.Xie Fei's family members ’ free time.
答案: 26. D 由表格第一栏第二句可知,谢菲的父亲是一名工人。27. A 由表格第三栏第二句可知,谢菲的叔叔是一名校车司机,所以在学校工作。28. C 由表格第四栏第一句可知,谢丽是谢菲的堂姐妹。29. A 由表格第一栏第三句可知①是正确的;由表格第二栏最后一句可知②是正确的;由表格第三栏第三句可知③是正确的;由表格第四栏第二句可知,谢菲的姐姐是护士,故④描述错误。30. B 通读全文可知,材料主要介绍了谢菲家庭成员的工作。
B
Hi,my name is Lin Song and I am 4 years
old.I like books,but I can't read.I want my
parents to read to me,but they always say,
“ Dear,I have many things to do.Go to play
with your brot ther.”
My brother Lin Qiang is 12 years old and
he likes playing computer games.I don't like it.I
think it's boring.
Now I am happy because Ting ting and Jing jing can read to me.Ting ting and Jing jing are my uncle's daughters.They come back home from school for a holiday.They like reading,too.Every day , they choose(选择)interesting stories and read them for me on the internet at 8:00 a.m.I like to listen to them very much !
(
B
)31.What can we infer(推断)from
Paragraph 1?
A.Li Song can read books well.
B.Lin Song's parents are very busy.
C.Lin Song's brother has many toys.
D.Lin Song is happy to play with his brother.
(
D
)32.What does the underlined word
“ boring ” mean in Chinese?
A.滑稽的 B.重要的
C.愉快的 D.无聊的
(
C
)33.What's the relationship between
Ting ting and Jing jing(婷婷和晶晶
是什么关系)?
A.They're classmates.
B.They're cousins.
C.They're sisters.
D.They're friends.
(
B
)34.When do Ting ting and Jing jing read
books?
A.In the afternoon.
B.In the morning.
C.At noon.
D.In the evening.
(
C
)35.What can we learn from the text?
A.Lin Song likes playing computer
games.
B.Lin Song's mom and dad often
read to him.
C.Lin Qiang is 12.
D.Ting ting and Jing jing come to
Lin Song's home and read to
him every day.
答案: 31. B 由第一段第三句可知,林松的父母有很多事要做,故推断他们很忙。32. D 由上一句“我不喜欢它”,可推断该词意思为“无聊的”。33. C 由最后一段第二句可知,婷婷和晶晶都是林松叔叔的女儿,故她们关系为姐妹。34. B 由最后一段倒数第二句可知,她们每天早上八点读书。35. C 由第二段第一句可知,林强 12 岁。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭