第83页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
C
There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. For my friends, every season is good.
Wang Dong likes flying kites. In spring, the days get warm and long. The wind is not very strong. It’s the best time to fly kites. So she likes spring best.
“Swimming is my favorite sport,” says Anne. “When summer comes, I often go swimming with my friends. We can swim like a fish in the water. ”
“I often climb hills with my father during the holiday of National Day (国庆节),” says Liu Nan. “I can see lots of beautiful things on the top of a hill. So I like autumn best.”
Bob likes winter very much. He says, “I’m very happy when I play with snow.” Look! He is making a snowman now.
(
A. Flying kites.
B. Going swimming.
C. Climbing hills.
D. Playing with snow.
(
A. On weekends.
B. During the summer holiday.
C. During the winter holiday.
D. During the holiday of National Day.
(
A. Because the days are getting cold and short.
B. Because it’s the best time to fly kites.
C. Because he enjoys playing with snow.
D. Because he can go swimming with his friends.
(
A. Spring.
B. Summer.
C. Autumn.
D. Winter.
(
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. For my friends, every season is good.
Wang Dong likes flying kites. In spring, the days get warm and long. The wind is not very strong. It’s the best time to fly kites. So she likes spring best.
“Swimming is my favorite sport,” says Anne. “When summer comes, I often go swimming with my friends. We can swim like a fish in the water. ”
“I often climb hills with my father during the holiday of National Day (国庆节),” says Liu Nan. “I can see lots of beautiful things on the top of a hill. So I like autumn best.”
Bob likes winter very much. He says, “I’m very happy when I play with snow.” Look! He is making a snowman now.
(
A
)36. What does Wang Dong like doing in spring?A. Flying kites.
B. Going swimming.
C. Climbing hills.
D. Playing with snow.
(
D
)37. When does Liu Nan often climb hills with his father?A. On weekends.
B. During the summer holiday.
C. During the winter holiday.
D. During the holiday of National Day.
(
C
)38. Why does Bob like winter very much?A. Because the days are getting cold and short.
B. Because it’s the best time to fly kites.
C. Because he enjoys playing with snow.
D. Because he can go swimming with his friends.
(
D
)39. Which season is it now?A. Spring.
B. Summer.
C. Autumn.
D. Winter.
(
B
)40. How many activities are mentioned (提到) in this passage?A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
答案:
36. A 由第二段第一句可知,王东喜欢在春天放风筝。
37. D 由第四段第一句可知,刘南跟他父亲总是在国庆假期爬山。
38. C 由最后一段第二句可知,Bob 喜欢冬天是因为他喜欢玩雪。
39. D 由最后一段最后一句可知,Bob 正在堆雪人,故现在是冬天。
40. B 通读文章可知,文中提到了放风筝、游泳、爬山和堆雪人四种活动。
37. D 由第四段第一句可知,刘南跟他父亲总是在国庆假期爬山。
38. C 由最后一段第二句可知,Bob 喜欢冬天是因为他喜欢玩雪。
39. D 由最后一段最后一句可知,Bob 正在堆雪人,故现在是冬天。
40. B 通读文章可知,文中提到了放风筝、游泳、爬山和堆雪人四种活动。
第三节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)
根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Winter is coming. The weather is cold. We are in thick (厚的) clothes. 41. ______ What outdoor sports do you do then? In my hometown, we ski in winter. 42. ______
First, you need to choose (选择) good weather. 43. ______ Second, you need to choose a safe place. Always go with your parents or your friends. 44. ______ The clothes can keep you safe and warm.
45. ______ Then you can have a lot of fun.
A. Here are some tips about skiing.
B. You may not want to play football or basketball outdoors.
C. It’s not safe to ski in bad weather.
D. Please follow (遵循) these important tips.
E. Your friends will help you a lot.
F. Next, you need to wear the right clothes for skiing.
G. We can do different kinds of winter sports.
41.
根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Winter is coming. The weather is cold. We are in thick (厚的) clothes. 41. ______ What outdoor sports do you do then? In my hometown, we ski in winter. 42. ______
First, you need to choose (选择) good weather. 43. ______ Second, you need to choose a safe place. Always go with your parents or your friends. 44. ______ The clothes can keep you safe and warm.
45. ______ Then you can have a lot of fun.
A. Here are some tips about skiing.
B. You may not want to play football or basketball outdoors.
C. It’s not safe to ski in bad weather.
D. Please follow (遵循) these important tips.
E. Your friends will help you a lot.
F. Next, you need to wear the right clothes for skiing.
G. We can do different kinds of winter sports.
41.
B
42. A
43. C
44. F
45. D
答案:
41. B 42. A 43. C 44. F 45. D
查看更多完整答案,请扫码查看