第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
第二节 根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。

(
A. Eight.
B. Ten.
C. Twelve.
D. Fourteen.
(
A. Li Xia and Wang Fang.
B. Li Xia and Zhao Hui.
C. Mary and Hu Bin.
D. Li Xia, Zhao Hui and Hu Bin.
(
A. China.
B. Canada.
C. England.
D. America.
(
A. He is Zhao Hui’s brother.
B. He is Zhao Hui’s friend.
C. He is Zhao Hui’s classmate.
D. He is Zhao Hui’s teacher.
(
A. Li Xia is from Beijing.
B. Mary is a tall girl.
C. Zhao Hui is a short boy.
D. You can see two girls’ pictures in the text.
(
C
)16. How old is Li Xia?A. Eight.
B. Ten.
C. Twelve.
D. Fourteen.
(
A
)17. Who are in No.10 Middle School in Shanghai?A. Li Xia and Wang Fang.
B. Li Xia and Zhao Hui.
C. Mary and Hu Bin.
D. Li Xia, Zhao Hui and Hu Bin.
(
D
)18. Where is Mary from?A. China.
B. Canada.
C. England.
D. America.
(
B
)19. Who is Zhao Liang?A. He is Zhao Hui’s brother.
B. He is Zhao Hui’s friend.
C. He is Zhao Hui’s classmate.
D. He is Zhao Hui’s teacher.
(
D
)20. Which of the following is TRUE (正确的) according to (根据) the text?A. Li Xia is from Beijing.
B. Mary is a tall girl.
C. Zhao Hui is a short boy.
D. You can see two girls’ pictures in the text.
答案:
16. C 由表格第一栏第二句可知,李霞12岁。17. A 由表格第一栏最后一句可知,李霞和王芳是同班同学,都在上海市第十中学。故选A。18. D 由表格第二栏第三句可知,Mary 来自美国。19. B 由表格第三栏最后一句可知,赵亮是赵辉的朋友。故选B。20. D 浏览表格可知,材料中共有两张女孩的照片。故D项符合文章描述。
第三节 根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Hello, boys and girls! Nice to meet you all. I’m your new English teacher, Miss Green. 21.
My name is Alice Green. 22.
23.
Do you know me now? I’m very happy to be your teacher. 25.
A. I’m from Canada.
B. I’m 22 years old.
C. Now let me introduce myself (介绍我自己) to you.
D. And I’m also happy to be your friend.
E. I’m tall and kind.
F. In my free time, I often read books and listen to music.
G. I like doing sports, such as running, swimming and playing basketball.
Hello, boys and girls! Nice to meet you all. I’m your new English teacher, Miss Green. 21.
C
My name is Alice Green. 22.
A
It is a great country (国家) like China. And do you want to know my age? Oh, no … it’s a secret (秘密).23.
G
It makes me strong and healthy (健康的). And I like doing many other things. 24. F
Do you know me now? I’m very happy to be your teacher. 25.
D
I hope we can have a good time together.A. I’m from Canada.
B. I’m 22 years old.
C. Now let me introduce myself (介绍我自己) to you.
D. And I’m also happy to be your friend.
E. I’m tall and kind.
F. In my free time, I often read books and listen to music.
G. I like doing sports, such as running, swimming and playing basketball.
答案:
21. C 22. A 23. G 24. F 25. D
查看更多完整答案,请扫码查看