第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
一、将下列句子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式。
1. I often play football with my friends
2. Wu Annan likes
3. Lingling often helps her parents
4. I enjoy reading books, and I don't like
5. Li An
1. I often play football with my friends
on Saturdays
. (每周六)2. Wu Annan likes
going shopping
very much. (购物)3. Lingling often helps her parents
do chores
. (做家务)4. I enjoy reading books, and I don't like
watching TV
. (看电视)5. Li An
walks the dog
in the evening in the park. (遛狗)
答案:
1. on Saturdays 2. going shopping 3. do chores 4. watching TV 5. walks the dog
二、根据短文完成思维导图。
I have a great time with my family. My grandparents take me to walk the dog. My parents teach me to read. I go to the park and play games with my brother and sister.

I have a great time with my family. My grandparents take me to walk the dog. My parents teach me to read. I go to the park and play games with my brother and sister.
1. My grandparents take me to walk the dog. 2. My parents teach me to read. 3. I go to the park and play games with my brother and sister.
答案:
1. My grandparents take me to walk the dog. 2. My parents teach me to read. 3. I go to the park and play games with my brother and sister.
三、阅读理解。
根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
The boy in a black tie is my friend. His name is Mo Wei. He is from China. He has a happy family. His mother is a Chinese teacher in my school. His father works in a big company (公司). There is a dog in their family. Its name is Juanjuan and it is very likable. They all love it. Mo Wei's grandparents are in Canada. They have a big factory there and they work in the factory. Mo Wei has a big brother. His name is Mo Cai. He is a doctor. He works in Canada, too.
(
A. China. B. America.
C. Canada. D. England.
(
A. Lovely. B. Different.
C. Small. D. Old.
(
A. Mo Wei's friends.
B. Mo Wei's brother.
C. Mo Wei's grandparents.
D. Mo Wei's parents.
(
A. 4. B. 5.
C. 6. D. 7.
(
A. Mo Wei's school.
B. Mo Wei's classmates.
C. Mo Wei's friends.
D. Mo Wei's family.
根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
The boy in a black tie is my friend. His name is Mo Wei. He is from China. He has a happy family. His mother is a Chinese teacher in my school. His father works in a big company (公司). There is a dog in their family. Its name is Juanjuan and it is very likable. They all love it. Mo Wei's grandparents are in Canada. They have a big factory there and they work in the factory. Mo Wei has a big brother. His name is Mo Cai. He is a doctor. He works in Canada, too.
(
A
)1. Where is Mo Wei from?A. China. B. America.
C. Canada. D. England.
(
A
)2. What does the underlined word "likable" mean?A. Lovely. B. Different.
C. Small. D. Old.
(
C
)3. Who works in the factory?A. Mo Wei's friends.
B. Mo Wei's brother.
C. Mo Wei's grandparents.
D. Mo Wei's parents.
(
C
)4. How many people are there in Mo Wei's family?A. 4. B. 5.
C. 6. D. 7.
(
D
)5. What is the text mainly (主要地) about?A. Mo Wei's school.
B. Mo Wei's classmates.
C. Mo Wei's friends.
D. Mo Wei's family.
答案:
1. A 由第三句可知,莫伟来自中国。2. A 由下文“They all love it.”可知,莫伟一家人都很喜爱他们的狗,故可推断 likable 意为“可爱的”。3. C 由倒数第五、六句可知,莫伟的祖父母在加拿大的工厂工作。4. C 通读短文可知,莫伟家一共6口人:莫伟、莫伟的父母、爷爷奶奶和哥哥。5. D 通读短文可知,本文主要介绍莫伟一家人的情况。
查看更多完整答案,请扫码查看